Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris: komplikacijos, randai, apžiūra

As tai naudoju contractubex, nors ir graziai susiuvo.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 05 08, 11:19)
sportuoti veliau galima pradeti, nej gimdant naturaliai. 

na man sportuoti lengvai leido po 2 savaičių, tik kad iš manęs tokia "sportininkė" blush2.gif o rimtai sportuoti galima nuo 2 mėnesių.
Aš sterblę mažinu horsetu, nes mano pilvukas visiškai pats nesitraukia schmoll.gif Yra pirkti specialus pooperacinis horsetas, tai jis man labai efektyvus.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 05 08, 11:19)
pilvo raumenu neperpjauna. pjaudavo anksciau, bet dabar nepjauna (man aiskino daktaras) todel pilvas atsistatineja kajp ir kitoms, kurios pacios gimde, tik kad sportuoti veliau galima pradeti, nej gimdant naturaliai.  o pjuvis buna labai labai zemai, kad net po maudymke nesimatys.

Nagi, man patiko sita teorija, kad tipo pilvo raumenu nepjauna. Tai kaip tada prie gimdos dasikasa g.gif Noriu platesnio pasakojimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2007 02 09, 15:44)
Nagi, man patiko sita teorija, kad tipo pilvo raumenu nepjauna. Tai kaip tada prie gimdos dasikasa g.gif Noriu platesnio pasakojimo bigsmile.gif

o kokie raumenys gaktos srityje? g.gif
cia gal kiek aiskiau: http://www.supermama...t/view/2213/54/
Atsakyti
Pilvo raumenys ir diafragma, veikdami kartu, sudaro vadinamąjį pilvo presą. Pastarasis spaudžia vidaus organus, esančius pilvo ertmėje, ir padeda jiems išsituštinti gimdant, vemiant, šalinant šlapimo pūslės, tiesiosios žarnos turinį.

Taigi mielos mamytes, ne viskas taip paprasta, kaip kartais mums aiskina daktarai, noredami susvelninti esama situacija (hipnotizuoja mus). Kartais ir paciom reikia pajudinti pilkasias lasteles. Raumenu ir raumenuku yra lllaaaabbbaai daug ir visur. Kartais mes net pacios ne neisivaizduojam bigsmile.gif
Atsakyti
mano randui dar tik 10 dienu. bet jau truputi jaudinuos, nes vienoj pusej labai tempia ir sukietejimai atsirade, kaip guziukai tokie. skambinsiu primadieni mane operavusiam gyd ir klausiu, ka daryt. kita puse, atrodo, gyja labai gerai smile.gif nesioju korseta ir as, o netepu niekuo kol kas. randas nemazas, nes vaikutis toks nemazokas pasitaike smile.gif 4,5kg
Atsakyti
QUOTE(mlimbute @ 2005 02 05, 10:44)
Pjuvis pilvo raumenis perpjauna, kuri laika raumenis virs suiles ir po - lyg atskiros respublikos, todel pilvo presas biski kitaip nei normaliai gimdziusioms atsistatineja...

QUOTE(Brudi @ 2007 02 21, 21:27)
Nagi mamytes, gal as neteisi!Negi niekas daugiau nepasisakys?

BRUDI, manau, neteisi. Pilvo raumenis PRASKIRIA ir tada "dasikasa", kaip kažkuri čia išsireiškė, iki gimdos.
O gydytojams apgaudinėti pacientes nėra reikalo - koks skirtumas, ar pjauna tuos raumenis, ar ne. Jei operacijos tikrai reikia, koks jiems tikslas nesakyti tiesos?.. g.gif

Apturėjau dvi cezario operacijos, po pirmos praėjus gal porai savaičių, dariau atsilenkimus.
Po antrojo cezario jau nebūsiu tokia spartuolė, lauksiu, kol praeis du mėnesiukai, po kurių jau tikrai bus susitraukusi gimda. Tada pradėsiu.

Dėl randų - po pirmosios operacijos pas mane susiformavo gana didelis keloidas. Per antrąją gydytoja jį išpjovė ir nesiuvo paodžio, - sakė, gal organizmas formuos mažesnį randą.

Dėl "sterblės" - ji atsiranda todėl, kad paodžio sukietėjimas neleidžia riebaliukui tolygiai pasiskirstyti. Būtent tos laimingosios, kurios neturi ant pilvo riebaliukų (turi tuos vadinamuosius "lentinius" pilvus), dažniausiai ir išvengia tos "sterblės".

Didesnė ar mažesnė "sterblė" liks visam gyvenimui. Ją panaikinti galima tik pilvo plastikos operacija, kuri yra brangi, o jos randas - gal trigubai didesnis nei cezario. Aš nesiryžčiau g.gif
Atsakyti
Aš pirkau spc. pleistrą randams, bet jokio efekto nemačiau schmoll.gif tik dabar kai praėjo 2m randas iš galų pašviesėjo ir suminkštėjo.Manau turi praeiti ne mažai laiko..
Atsakyti
Na, kad operacijos reikia nemeluoja ne vienas daktaras, tik jos eiga daktarai megsta susvelninti, nes jei pasakytu visa tiesa, tai zmogelis gaves sokas gali ir "isproteti" lengvai tariant. Pati su tuo esu susidurusi ir ne karta. Esu is tu kurios dar ir pati pasiknaisioju kurnors informacijos. Bet siaip Pitija irgi davei nemazai informacijos bigsmile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Man antrasis Cezaris atliktas pries savaite. Randas gyja nelabai graziai - jauciasi vietomis sukietejimai. Nuo kada galima naudoti Contractubex? Ir ar tikrai nekenkia po cezario nesiojami gorsetai? Ar galima ta pilva spaust ir kokia is to nauda?
Atsakyti
Labukas mergaites :* As tai atradau labai gera tepaliuka, nes girdejau kad Contraktubex nieko visishkai nepadeda.. Dermatix vadinasi, bet labai jau brangus, apie 150 kiek atsimenu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2007 02 25, 15:18)
BRUDI, manau, neteisi. Pilvo raumenis PRASKIRIA ir tada "dasikasa", kaip kažkuri čia išsireiškė, iki gimdos.
O gydytojams apgaudinėti pacientes nėra reikalo - koks skirtumas, ar pjauna tuos raumenis, ar ne. Jei operacijos tikrai reikia, koks jiems tikslas nesakyti tiesos?..  g.gif

Apturėjau dvi cezario operacijos, po pirmos praėjus gal porai savaičių, dariau atsilenkimus.
Po antrojo cezario jau nebūsiu tokia spartuolė, lauksiu, kol praeis du mėnesiukai, po kurių jau tikrai bus susitraukusi gimda. Tada pradėsiu.

Dėl randų - po pirmosios operacijos pas mane susiformavo gana didelis keloidas. Per antrąją gydytoja jį išpjovė ir nesiuvo paodžio, - sakė, gal organizmas formuos mažesnį randą.

Dėl "sterblės" - ji atsiranda todėl, kad paodžio sukietėjimas neleidžia riebaliukui tolygiai pasiskirstyti. Būtent tos laimingosios, kurios neturi ant pilvo riebaliukų (turi tuos vadinamuosius "lentinius" pilvus), dažniausiai ir išvengia tos "sterblės".

Didesnė ar mažesnė "sterblė" liks visam gyvenimui. Ją panaikinti galima tik pilvo plastikos operacija, kuri yra brangi, o jos randas - gal trigubai didesnis nei cezario. Aš nesiryžčiau  g.gif

Oho, tu mane nuliūdinai. verysad.gif
Na, aš esu iš tų, su "lentiniu" pilvu. Nėra pas mane riebaliukų, bet yra toks vos vos užkritimas iš viršaus ant to rando (gal koks 0,5 cm). Randas labai mažas, šviesus. Tai aš save vis kankinu, vos nebadauju, galvoju, gal kaip nors sulyginsiu tą pilvą. g.gif O dabar suprantu, kad jis vis tiek neišsitemps, taip kaip prieš Cezarį. verysad.gif
Atsakyti