Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris: komplikacijos, randai, apžiūra

QUOTE(rasa 1017 @ 2013 05 23, 20:55)
duoda tuos ligonines baltus marskinius svarius, ant galvos tokia balta kepuryte, kad plaukai nesimaisytu ir viskas, dar iki operacines kai veza kaldra uzkloja.

Mane aprengė žaliais vienkartiniais marškiniais su vienkartine kepuryte.
Atsakyti
O kai parveza po operacijos,sake pirma para guli ant palutes vienkartines,be kelnaiciu, o tai jau su savo naktiniais reikia apsirengti ar dar ligonines?ir tada kaip ten pasikelus juos guleti,nes jei be kelnaiciu,tai ten viskas bega... blush2.gif

O cia kiek suprantu jau nereikia tases i gimdykla,ta prasme vaikiukui tik rubelius ir pampersa,o sau reikia paketo,palutes ar jau i bendra tase ir i palata visus situos daiktus pasilikti?

Kai vaikiuka isima, padeda ant krutines, jei planinis CP, be jokiu komplikaciju, ar iskart isnes ji.

Tiek klausimu galvoje, kai netiketai suzinai,kad reikia ruostis CP,nes vaikas sedi pilvelyje unsure.gif
Atsakyti
Karamelia, kiekvienoj ligoninėj yra savos taisyklės, pasidomėk kokios jos toj ligoninėj, kurioje žadi gimdyti.
P.S.Ši tema ne apie tai, gausim velnių nuo moderatorės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginestra: 29 gegužės 2013 - 15:23
O kai daro cp duoda pilna narkoze?Kiek laiko laiko ligonineje?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 11 01, 16:54)

Duoda vietine nejautra, nejauti nieko nuo pilvo virsaus iki koju pirstu, jei cezario metu iskiltu nenumatytu situaciju gali prireikt daryt pilna narkoze. Taip pat pilna narkoze daro jei esate alergiska vaistams leidziamiems i nugara. Pas mus UK laiko 2 naktis, tiksliau 3 dienas.
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 11 01, 16:10)
Duoda vietine nejautra, nejauti nieko nuo pilvo virsaus iki koju pirstu, jei cezario metu iskiltu nenumatytu situaciju gali prireikt daryt pilna narkoze. Taip pat pilna narkoze daro jei esate alergiska  vaistams leidziamiems i nugara. Pas mus UK laiko 2 naktis, tiksliau 3 dienas.

O tai jeigu as nezinau ar esu alergiska tiems vaistams?Pilna narkoze esu turejusi pora kartu,o vietines nejautros tai ne.Is kur tada man zinoti?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 11 01, 16:54)

As gimdziau 2 klinikinej, Kaune. Kadangi gimdymas neprasidejo ir organizmas nereagavo i skatinamuosius, dare cezari. Po operacijos pragulejau 7 paras. Tokia ten buvo tvarka pries 5 metus. Dabar taip pat laukia cezaris. Dare vietine nejautra.
Atsakyti
sveikos ar kas zinote, ar daro planini cezari savo noriu, as pvz bijociau pati gimdyti, net vaiku nenoriu dell to kraupaus gimdymo, ar imanoma su gydytoju tartis?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 11 07, 08:37)
sveikos ar kas zinote, ar daro planini cezari savo noriu, as pvz bijociau pati gimdyti, net vaiku nenoriu dell to kraupaus gimdymo, ar imanoma su gydytoju tartis?

aisku daro, tik kainuoja panaknamai daug ir reikia rasti gydytoja kuris sutinks jums ji atlikti.
Atsakyti
Sveikos,

Ar kuri nors turejo kokiu nors komplikaciju po cezario operacijos? siandien pareiskiau noro kad noresiu antro planinio cezario, pirmas buvo extra. Dave pasirasyti toki lapa, tai ten tiek ju prirasyti daug.
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2013 11 13, 15:02)
Sveikos,
Ar kuri nors turejo kokiu nors komplikaciju po cezario operacijos? siandien pareiskiau noro kad noresiu antro planinio cezario, pirmas buvo extra. Dave pasirasyti toki lapa, tai ten tiek ju prirasyti daug.

Man nebuvo jokiu komplikaciju, bet juk nereiskia, kad jums nebus. Cia juk labai individualu. Kiekviena intervencija gali tureti komplikaciju. Net imant is venos krauja duoda pasirasyti lapa del galimu komplikaciju biggrin.gif
Atsakyti
jei butu buvusi galimybe pagimdyt paciai ne uz ka nenoreciau cezario.gimdziau santariskese.iki paskutines minutes buvau pasiruosus kentet viska iki galo.buciau zinojus kad dar ne laikas nebuciau i ligonine vaziavus.pagal mano paskaiciavimus buvo tik 39 sav.pagal musu gines 42.kaip toliau pagal placentos tyrima paaiskejo buvo 39 sav 2d.atidarinejo kakleli mechaniniu budu.kiso pirstus...3dienas kas 1.5 valandos ( gimdymas tikrai truktu trumpiau).kaklelis pasidave tik 2cm .3 dienas prakraujavau ir padare extra cezari.geriau 10kart pagimdyt nei draskyt gimdos kakleli .kai jis kietas ir net neketino minkstet.nes giminej moterys 41savaite visos gimde pacios.po cezario kraujavau 2.5menesio. paskui isejo skaidrus panasus i gleiviu kamsti darinys.+dar 2 savaites kraujavimo.panasaus jau i menesines. dabar laukiu ar dar pasikartos.idomu jei tai buvo menesines tai jos pasikartos?ar po cezario jos irgi kuri laika turi susireguliuoti?ta prasme ciklas?p.s. maitinu krutimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vliublennaja: 14 lapkričio 2013 - 19:26