Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris: komplikacijos, randai, apžiūra

QUOTE(lolita4611 @ 2013 11 07, 09:37)
sveikos ar kas zinote, ar daro planini cezari savo noriu, as pvz bijociau pati gimdyti, net vaiku nenoriu dell to kraupaus gimdymo, ar imanoma su gydytoju tartis?

Zinoma daro, tik ne uz aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vliublennaja @ 2013 11 14, 19:23)
jei butu buvusi galimybe pagimdyt paciai ne uz ka nenoreciau cezario.gimdziau santariskese.iki paskutines minutes buvau pasiruosus kentet viska iki galo.buciau zinojus kad dar ne laikas nebuciau i ligonine vaziavus.pagal mano paskaiciavimus buvo tik 39 sav.pagal musu gines 42.kaip toliau pagal placentos tyrima paaiskejo buvo 39 sav 2d.atidarinejo kakleli mechaniniu budu.kiso pirstus...3dienas kas 1.5 valandos ( gimdymas tikrai truktu trumpiau).kaklelis pasidave tik 2cm .3 dienas prakraujavau ir padare extra cezari.geriau 10kart pagimdyt nei draskyt gimdos kakleli .kai jis kietas ir net neketino minkstet.nes giminej moterys 41savaite visos gimde pacios.po cezario kraujavau 2.5menesio. paskui isejo skaidrus panasus i gleiviu kamsti darinys.+dar 2 savaites kraujavimo.panasaus jau i menesines. dabar laukiu ar dar pasikartos.idomu jei tai buvo menesines tai jos pasikartos?ar po cezario jos irgi kuri laika turi susireguliuoti?ta prasme ciklas?p.s. maitinu krutimi

Man po CP irgi ilgokai kraujavo, o mm kol susireguliavo tai užtruko.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 11 16, 12:00)

As is po 2 CP kraujavau labai trumpai, su vienu 2 sav, su antru gal sav, ir su mm viskas tvarkoj buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 11 16, 11:00)

sulaukiau.siandien.ciklas idomus )stebiu toliau.bet jau skausmingos ziauriai.jum turbut ir jei ilgai kraujavot?skausmas apjuosiantis.net nezinau ka galvot.nei iki nestumo nei nestumo metu nebuvo taip..isgeriau 2 nospos tabletytes//siek tiek atslugo keliom valandom.kol kas kenciu. nenoriu vaikiuko su pienu nospa privalgydint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vliublennaja @ 2013 11 16, 23:59)
sulaukiau.siandien.ciklas idomus )stebiu toliau.bet jau skausmingos ziauriai.jum turbut ir jei ilgai kraujavot?skausmas apjuosiantis.net nezinau ka galvot.nei iki nestumo nei nestumo metu nebuvo taip..isgeriau 2 nospos tabletytes//siek tiek atslugo keliom valandom.kol kas kenciu. nenoriu vaikiuko su pienu nospa privalgydint schmoll.gif

As bijau ka sakyt, bet gal kazkas su atliktu CP netvarkoj, gal ne viskas issivale is jusu organizmo liko kokiu kresuliuku, nes man tai leido gimdymo namuos vaistus i pilva, kad nesusidarytu kresuliu ir viskas issivalytu, del to man kraujavimas greit baigesi. Bet aisku as ne medikas, tad negaliu garantuot, kad cia toks atvejis.
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2013 11 18, 19:39)
As bijau ka sakyt, bet gal kazkas su atliktu CP netvarkoj, gal ne viskas issivale is jusu organizmo liko kokiu kresuliuku, nes man tai leido gimdymo namuos vaistus i pilva, kad nesusidarytu kresuliu ir viskas issivalytu, del to man kraujavimas greit baigesi. Bet aisku as ne medikas, tad negaliu garantuot, kad cia toks atvejis.

labai noreciau tiket kad viskas tvarkoj.nes bendros narkozes man negalima...ka daryt net nezinau schmoll.gif .irgi mintys kad kazkas netaip npalieka.ne operacija truko 15 minuciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vliublennaja: 22 lapkričio 2013 - 18:16
QUOTE(*AMRI* @ 2013 11 01, 16:54)
O kai daro cp duoda pilna narkoze?Kiek laiko laiko ligonineje?

Duoda vietine nejautra, i stubura. ligonineje yra laikoma nuo 3-5 dienas, siules isimamos 5 diena
Papildyta:
As esu is tu, kurios cezari renkasi savo noru. Tikrai nesu baile, elgiuosi apgalvotai. Mano apsisprendima leme keletas veiksniu, kurie tikrai nera butini cezariui atlikti, tai: stuburo traumos, siauras vidinis dubuo, vaisiaus dydis ir mano amžius..daug apie tai skaiciau ir nepaisant visos kritikos aišku tik viena, niekur nėra garantijų..kurioms viskas pasisekė naturaliai žinoma yra kategoriškai prieš.. deja žinau ir ne tokiu laimingu atveju, viena pazistama gulejo metus, negalejo visiskai vaikscioti del isnirusiu klubu, dar kelioms irgi panasiai tik su laimingesne pabaiga..ir nepažistu nei vienos, kuriai buvo atliktas cezaris (savo ar ne savo noru), kurios del to gailetusi, jei ir buvo kokie negalavimai, tai gana greit susitvarke..
Viska apsvarsciusi nusprendziau nekankinti nei vaiko nei saves. ryztis paciai cezariui irgi drasos reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BituteJ @ 2013 11 28, 21:50)
vaisiaus dydis ir mano amžius.

O koks buvo vaisiaus dydis, ir, jei ne paslaptis - amžius?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 11 28, 23:01)
O koks buvo vaisiaus dydis, ir, jei ne paslaptis - amžius?

biggrin.gif ka tik gana ilga teksta parasiau, taciau nespejau nuspausti "atsakyti" ir tekstas dingo!
Jis dar ne galutinis, manes dar laukia menuo, o apie vaisiaus didi galima tik mazdaug nustatyti, kad bus apie 4 kg. Mano amzius 35+. taciau kaip minejau nei vienas is siu veiksniu nera tai, kam butinai butu reikalingas cezaris.
kodel klausiate?
Atsakyti
QUOTE(BituteJ @ 2013 11 29, 00:04)
kodel klausiate?

Nes mano pačios svarstymai remiasi panašiais argumentais. Tik aš visgi tikiuosi pagimdyti natūraliai (kaip ir du pirmus vaikus), nebent atsirastų papildomų rizikos faktorių. Man terminas jau praėjo, taigi, viskas spręsis greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 11 29, 00:15)
Nes mano pačios svarstymai remiasi panašiais argumentais. Tik aš visgi tikiuosi pagimdyti natūraliai (kaip ir du pirmus  vaikus), nebent atsirastų papildomų rizikos  faktorių. Man terminas jau praėjo, taigi, viskas spręsis greitai smile.gif

thumbup.gif
Linkiu viskas praeitu levir greitai!
Papildyta:
QUOTE(lolita4611 @ 2013 11 07, 09:37)
sveikos ar kas zinote, ar daro planini cezari savo noriu, as pvz bijociau pati gimdyti, net vaiku nenoriu dell to kraupaus gimdymo, ar imanoma su gydytoju tartis?

Lolita laba,
as darau. Kiek zinau visi sutinka. Bent kie domejausi ir rinkausi kur cia man ramiau butu. tik kaip zasti iraso "bijo gimdyti" lotuliukas.gif rimtai! Bailiuku vnz isvadina rolleyes.gif bet as manau, kad ir cezariui ryztis reikia drasos mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena! As noreciau paklausti, kaip po cezario pjuvio atrodo pilvas? Ar nera kabancios odos virs rando? Man tikriausiai darys CP, tai as labai pergyvenu, kad negaleisu ilgesni laika sportuoti, ir kad liks ta kabanti oda.. unsure.gif

Gal galetumete is savo patirties papasakoti. Aciu
Atsakyti