QUOTE(Nińa_del_viento @ 2014 01 13, 19:06)
Noriu pasiteirauti dėl atlygio už planinę operaciją

yra indikacijų, nusprendėm su gydytoja, kad nerizikuosim, taip bus saugiau... Gydytoją pasirinkome patys, susitarėme su juo, tai daktarui aišku atsidėkosim, o anesteziologui reikia?
O daktarui kiek atsidėkoti, nes tai nėra operacija savo noru, o dėl indikacijų tam tikrų, bet gydytoją tai mes pasirinkome patys... Uzklausiau aš jo apie atlygį, tai jis iš karto pasakė, kad net negalvotume apie tai, labai malonus pasirodė, bet... niu tikrai norim atsidėkoti ir materialai, nors jaučiam jam begalinį moralinį dėkingumą ir juo pasitikim
Dar klausimėlis ką reikia imti į operacinę, drabužėlį, kiek suprantu, duos, o įklotų reikia? Kur išveža vaikiuką, į naujagimių skyrių ar pooperacinę palatą, kur netrukus perkelia ir mama, ar kur? Norim, kad vyras aprengtų vaikiuką, tai ar galima, kad iš karto jį suvynios į savo palutes, o vyras jau ten, kur išvež vaikiuką jį perrengs? Ar drabužėlius reikia paimti į operacinę ir personalas aprengs?
Dar dėl diržo klausimėlis, ar galima jį uzsisegti is karto prieš keliantis pirmą kartą, ar leidžiama tik po kurio laiko?
Prieš operaciją važiuosiu darytis tyrimus, kardiogramą, tai visko išklausinėsiu, bet gal kas mane ir dabar apšvies (viskas vyks Antakalnyje)
Įtariu su kokiu gydyoju tarėtės

aš pas jį taip pat labai norėjau, bet deja jam buvo suplanuotos 3 sav. atostogos per mano gimdymą. Labai malonus ir šaunus gydytojas.
Dabar dėl klausimų jūsų. Cezarį darė taip pat Antakalnyje. Kadangi tariausi tai gydytojai davėme 1000 lt ir anestezilogei 100 lt. Gydytojai po operacijos vyras davė kol aš gulėjau poopeacinėje, anestezologei palatoje prieš operaciją iš vakaro, kai buvo atėjusi pasišnekėti kas ir kaip.
Į operacinę aišku nieko savo nereikia turėti. Dar palatoje apsirengiau ligoninės tokiais kaip ir marškiniais, paguldė į lovą ir išvežė į operacinę.
Kūdikį parodė iš karto kai ištraukė. Tada sutvarkė jį, suvyniojo ir atnešė dar kartelį prie manęs, davė pabučiuoti į kaktytę
Išnešė į koridorių kur laukė vyras ir parodė jam. Tuomet naujagimį išnešė į naujagimių skyrių.
Kai mane parvežė po poros valandų iš pooperacinės, vyras iš karto parsivežė sūnelį į palatą. Buvo aprengtas ligoninės rūbeliais, tai mes jį perrengėme savais. Jei nėra kam padeda, tai naujagimis būna naujagmių skyriuje parą (kol mamytė guli lovoje ir negali keltis). Mes buvome dviese su vyru palatoje, tai mums leido pasilikti. Vyrui iš lovos daviau nurodymus kaip ką daryti

Bet šiaip man ir į lovą drąsiai jį guldė prie šono ar ant manęs.
Diržą dėjausi iš karto kitą dieną po operacijos, kai tik leido stotis. Dar buvau diržą taip nestipriai užsidėjusi, tai gydytoja pasakė, kad nebijočiau ir suveržčiau stipriau, sakė jei tik dėl grožio nešiosiu, tai nepadės
Dėl įklotų, tai aš turėjau tokį gimdymo paketą nusipirkusi vaistinėje. Į operacinę kaip jau minėjau nieko nereikia i manau neleistų vežtis. Lovoje po operacijos kai guli, tai palutes patiesia. O kai jau leidžia atsistoti tai naudoja matyt kas kam patinka.