Man cezaris buvo darytas ne planinis, Kauno klinikose, del vaikucio exstra dare cezari. Tai kateteri i slapimo pusle ivede pries duri i nugara. Man buvo iki puses daryta nejautra. Nejauciau pilvo ir koju. Visa kita maciau, girdejau. Dejo deguonies kauke, nes kelis kartus vos nenualpau. Pamaciau tik ka gimusi savo suneli. Padejo ant krutines. Paskui isnese i inkubatoriu. Nes gime mazytis. Cezari padare puikiai
negaliu atsidziaugti, jau po metu laiko visiskai atsistate pilvas, randas labai plonas ir zemai, po kelnaitem, tai galesiu ir atskira madoma uzsideti, nes jokio rando nematyti. Pilvas nekaba, jautrus ir plokscias kaip pries nestuma. Viskas atsistate pilnai po metu laiko
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2014 01 14, 16:34)
Na, ten apačioje tai aš pati apsitvarkysiu, kaip nors
bet bijau pilvą pati skųsti, kad tikrai kur neįsipjauti, juk yra toks ,,zakon podlosti,, 
o kada jums gimdymas? Jei teisingai suratau tai Antakalny gimdysite?? Gal pas R.D ?
as planuoju pas ji CP, buvau pokalbyje, bet nieko komkretaus nesutarem, reiks 34 sav. pasirodyti...
as irgi stebiuosi..
as dariau antakalnyje planini, kaip jau minejau man dare po nejautros, o matau cia kazkam kaune neplaninio metu pries..nesuprasta.
man is viso to kas buvo skausmingiausias tai buvo durimas i vena pradzioje kai laselines state ir operacijai ruose. tik palyginimui. visa kita isvis nebuvo skausminga. tiesa kai uzgule spaude vaika kad is vidaus isstumti maniau sonkauliai neatlaikys. bet tai vyko greitai
bet man tai nesuvokiama,kodel vienur, zinodami,kad kateterio ivedimas yra labai nemalonus dalykas,iveda ji po nejautros,o kitur pries.negi taip sunku nors sitoj situacijoj palengvinti moteriai.kaip suprantu kmuk irgi pries nejautra iveda.o gal galima paprasyti pries operacija,kad ivestu po nejautros 
man is viso to kas buvo skausmingiausias tai buvo durimas i vena pradzioje kai laselines state ir operacijai ruose. tik palyginimui. visa kita isvis nebuvo skausminga. tiesa kai uzgule spaude vaika kad is vidaus isstumti maniau sonkauliai neatlaikys. bet tai vyko greitai
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 18, 11:36)
QUOTE(BituteJ @ 2014 01 18, 14:31)
as irgi stebiuosi..
as dariau antakalnyje planini, kaip jau minejau man dare po nejautros, o matau cia kazkam kaune neplaninio metu pries..nesuprasta.
p.s.nepykit uz pamastyma ne i tema
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 18, 15:11)
o kilus komplikacijom, supakuotu ir atveztu i anatakalni
QUOTE(Auštara @ 2014 01 18, 20:09)
Kilus komplikacijoms vežtų tik į Santariškes
Ar nebuvo jums taip, kad nejaustumėte pusės pilvo. Man po neplaninio extra cezario atsirado problema - absoliuti pusės pilvo nejautra
Beje, kateterį į šlapimo pūslę vedė tik po edpiduro, bet skubinosi, kad spėtų iki visiškos nejautros. Suspėjo, o aš nieko nemalonaus nejaučiau, bet ištraukus jį po kelių dienų, tai labai jau ne koks jausmelis šlapinantis....
Klaipedoj man dare taip pat pries nejautra...cezaris buvo neplanuotas, bet as per saremiu skausmus nieko jau nebejutau , jokio kateterio ivedimo
Tai kad ir antakalny ir santariskese ne ka prasciau. juolab, kad akuseriai tie patys dirba. Tik ten brangiau. Juk moki ne tik gydytojui, bet kad ir visa personala, buchalterija, administracija islaikytum
ech,gaila nesu turtinga,vaziuociau i Baltijos Amerikos klinika operuotis.neabejoju,kad slauga butu auksciausios klases ir del kateterio ivedimo klausimu nekiltu...bet...
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 18, 15:11)
QUOTE(BituteJ @ 2014 01 18, 13:31)
as irgi stebiuosi..
O aš stebiuosi kaip dar kažkas neplaninio cezario atveju jaučia katetrių įvedimus. Gi ir taip skauda pvz dėl sarėmių. Ir apskritai, dėl extra cezario mintys visai kitur sukoncentruotos, o ne į tai kaip skaudės ir bus nemalonu įvedant kateterį
QUOTE(Melisandra @ 2014 01 22, 20:33)
O aš stebiuosi kaip dar kažkas neplaninio cezario atveju jaučia katetrių įvedimus. Gi ir taip skauda pvz dėl sarėmių. Ir apskritai, dėl extra cezario mintys visai kitur sukoncentruotos, o ne į tai kaip skaudės ir bus nemalonu įvedant kateterį 
tai kad tas kateterio ivedimas nera jau toks labai skausmingas, man asmeniskai buvo skaudziau kai ji isiminejo ir kai reikejo praleisti nakti reanimacijoj po cezario, nes baisiai bloga buvo, krete drebulys, o koju dar nejauciau ir pasikrutinti negalejau...
Papildyta:
QUOTE(Melisandra @ 2014 01 22, 20:33)
teisybe, pritariu