Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ausryte @ 2007 05 14, 23:03)
user posted imageuser posted image

o lietuvoj tokiu orchideju atveza? g.gif
Labai grazios man sitos puokstes wub.gif
Atsakyti
ausryte tavo ikaltos puokstes super thumbup.gif wub.gif
negaliu atsiziureti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 05 15, 17:21)
o lietuvoj tokiu orchideju atveza?  g.gif
Labai grazios man sitos puokstes  wub.gif

atveza
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 05 15, 10:17)
Valerija, gal tu kartais nusimanai sioj srity ar tik siaip savo nuomone issakei? mirksiukas.gif as irgi tada parodyciau savo suknele  biggrin.gif

Kol į dekretą neišėjau dirbau gėlių salone mirksiukas.gif

QUOTE(Tutsi @ 2007 05 15, 10:21)
ne ne, nenoriu nei dideles, nei nutisusios  blush2.gif gerai, kad ir netinka  biggrin.gif Taip, ten ant sono prisiutos geles, mano suknele dar be geliu, turiu issirinkti kokios noriu. Vat jei kaliju puokste rinksiuos, tai kokia ant sono siut? medziagines kalijos nesu maciusi  unsure.gif

QUOTE(Tutsi @ 2007 05 15, 11:08)
Beje, kokios geles liepos antroje puseje vyrauja? Na, kokiu be vargo galima gauti, as cia apie idomesnes, neiprastas geles klausiu  blush2.gif Vat baisiai noriu tulpiu puokstes, bet tuo laiku turbut be sansu?  unsure.gif

Pavasarinių gėlių nebus, o jeigu ir gautų tai dėl išsilaikymo per visą vestuvių diena labai didelis klaustukas. Kokios tiksliai gėlės bus nepasakysiu, tai geriau nueiti į gerą gėlių saloną (ta prasme kuris turi geras rekomendacijas ir yra ne iš pigiųjų), ten pasikonsultuok, tau pasakys kokios gėlės bus, dar pakonsultuos. O tada žinodama kokios gėlės bus konkrečiau galėsi įsivaizduoti ko nori.
Kalijų tai visada būna.
O kas dėl gėlių ant suknelės, tai geriau pagalvok ar suknelė geriau atrodo su jomis, ar deda tik dėl to, kad komplekte yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 15 gegužės 2007 - 18:59
[quote=Valerija,2007 05 15, 19:57]
Kol į dekretą neišėjau dirbau gėlių salone mirksiukas.gif

tada dar karta idesiu savo sukneles foto, nes noriu sulaukti profesionalu patarimu, t.y. kokios geles, koks puokstes stilius tinka prie sios sukneles bei kokios geles vasara geriausiai laikosi ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 15 gegužės 2007 - 22:26
QUOTE(ausryte @ 2007 05 16, 00:11)

man ta paskutine labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandrutee @ 2007 05 16, 00:07)
man ta paskutine labai graziai atrodo  thumbup.gif

man irgi paskutine wub.gif
nors jau kitokia uzsisakiau, bet irgi su orchidejom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 16 gegužės 2007 - 08:25
QUOTE(pantera83 @ 2007 05 15, 20:53)
tada dar karta idesiu savo sukneles foto, nes noriu sulaukti profesionalu patarimu, t.y. kokios geles, koks puokstes stilius tinka prie sios sukneles bei kokios geles vasara geriausiai laikosi ir t.t.  mirksiukas.gif

Šiaip tavo suknelė stiliumi panaši į Tutsi suknelę, todėl ir rekomendacijos tos pačios būtų.
Bet šiap žiūriu labai gražios suknytės, tai manyčiau nepigiai jos kaimuos, tai gal ir į gerą gėlių saloną nepagailėkite nueiti, nes čia, SM, nelabai išsirinksite puokštes. Kiek aš esu apžiūrinėjusi kokias puokštes čia įkelia, tai žinokite čia toks lašas jūroje... Nes save gerbiantis gėlių salonas kiekvienais metais savo katalogų lentynas papildo nauja literatūra, labai geros knygos būna iš vokietijos, labai gerų ir žymių floristų darbai. Tai žinokite tose vestuvių floristikos knygose tiek originalių idėjų (tiksliau ten vien tik originalios idėjos), kad net sunku išsirinkti.
Aš siūlau nepagailėti tų 100-200Litų puokštei, bet gautumete tikrą perliuką.
Bet visus kitus papuošimus (jeigu planuojate viską puošti) nueitite į kitą, pigesnį gėlių saloną.
Nes jaunosios puokštė juk bus matoma visose nuotraukose mirksiukas.gif
Nu čia gaug prirašiau, gal nepavargote skaityti blush2.gif
Atsakyti
[quote=Valerija,2007 05 16, 10:23]
Šiaip tavo suknelė stiliumi panaši į Tutsi suknelę, todėl ir rekomendacijos tos pačios būtų.

Tutsi rekomendavai kalijas, bet as ju nenoriu. as noreciau nedideles puokstes su plona uodega, ar tiktu? g.gif beje, kai kurios forumietes rase, kad prie baltos sukneles baltos geles nesiziuri. g.gif ka tu manai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 05 15, 22:11)

kokios geles toje paskutineje nuotraukoje? ar man tokia puokstele tiktu? blush2.gif o pirmoje nuotraukoje rozes ir kalijos? blush2.gif

tiesa, Valerija - labai aciu uz patarimus visus 4u.gif del geles ant sukneles, tai ji tikrai reikalinga, nes dabar suknele yra be nieko, tad kazkokio akcento truksta 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tutsi,2007 05 16, 10:44]
kokios geles toje paskutineje nuotraukoje? ar man tokia puokstele tiktu? blush2.gif o pirmoje nuotraukoje rozes ir kalijos? blush2.gif

1-oje - rozes, kalijos ir narcizai, jei neklystu, o 2-oje - orchidejos ir dar kazkokios, kurios nelabai gerai matosi mirksiukas.gif
Atsakyti