Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

Mes be Bepanteno neišsiverčiam iki šiol.
Atsakyti
QUOTE(jurgitamikaite @ 2006 07 16, 18:49)
mano sunui ira labai baisiai issute,net nutrinta lyt org(pelyte).uzpakaliuko tarpas taip pat.kaip reiketu ir sukuo gydyti ta issutima.Jam labai skauda,net raudona ir nutrinta.patarkite ka daryti.Aciu.

Vasaros metu, o ypac naudojant sauskelnes, vaikams prasideda grybelis ant lytiniu organu, tiesiog idealios salygos jiems vystytis. Nusipirk vaistineje Clatrimozolum ir tepk kelis sykius per diena. Blogiau tikrai nebus 4u.gif Dar daznai naudodavau kaip ekstrine pagalba-paprasta bulviu krakmola 4u.gif Paimdavau indeli, suberdavau bulviu krakmola, pries saule palaikydavau, kad isdziutu ir vatos tamponeliu kaip kokia pudra pleksnodavau per vaiku lytinius organus. Vaistinej taip pat uz 12 lt nusipirk tepalo nuo issutimo, na, nepamenu pavadinimo, nors tu ka doh.gif Atrodo, is d raides g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitamikaite @ 2006 07 16, 17:49)
mano sunui ira labai baisiai issute,net nutrinta lyt org(pelyte).uzpakaliuko tarpas taip pat.kaip reiketu ir sukuo gydyti ta issutima.Jam labai skauda,net raudona ir nutrinta.patarkite ka daryti.Aciu.

Pabandyk "Bepanten" tepaliuką nuo iššutimų. Mums tai labai gerai padėjo. Kai buvo mažiukas mes net nežinojom ką reiškia iššutimas. Jis kainuoja apie 11 lt.
Atsakyti
pritariu nuomonei,kad sutimu nebus,jei uzpakaliukas bus nuplaunamas vandeniu,o ne servetelemis.Ir kuo dazniau vedinamas nuo sauskelniu. clap.gif bus vaikuciui.
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 07 18, 19:22)
pritariu nuomonei,kad sutimu nebus,jei uzpakaliukas bus nuplaunamas vandeniu,o ne servetelemis.Ir kuo dazniau vedinamas nuo sauskelniu. clap.gif bus vaikuciui.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , o jei kiek parausta-tepaliukas su cinku.
Atsakyti
Mums dar ir dabar kartais pagelbsti Bepanten. O jums dar ir oro vonios tiktu. Istepk uzpakaliuka ir palik be sauskelniu. Jei gali laikyk kuo ilgiau nuogaliu, taip greiciau praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar senai jam iššutę kirkšniukai?Gal jam netinka jūsų naudojamos sauskelnės?Mes nuo gimimo kovojom su šuntančiais kirkšniukais tai mums pagelbėjo Sudocream kremas , stengiausi kuo mažiau naudoti vienkartines servetėles,ir galiausiai kai pradėjom naudoti kitos firmos sauskelnes šutimai išnyko per kelias dienas ir nebereikia tepti visokiausiais tepalais .Dabar odelė graži biggrin.gif
Atsakyti
Prausti užpakaliuką vandenėliu, lepinti oro voniomis ir kai labai reikia plonai patepti bepanteno. Bet pirmi patarimai svarbesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitamikaite @ 2006 07 16, 18:49)

[COLOR=deeppink]šiaip reikia atprausti 2 kart dienoj. kai atprausi gerai išsausinti visas raukšleles ir sutepti tepaliuku. aš naudoju bepanteną.šiaip neturėjome jokių problemų. gal nuo priežiūros priklauso, kokia ji?
Atsakyti
Geriausias vaistas nuo issutimo yra SALTALANKIO ALIEJUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif parduodamas vaistinese drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visiskai sutinku!!! Mes, turint menesiuka, buvom taip pat stipriai nusute uzpakaliuka ir aplink lytinius organus, taip stipriai nutrinta oda, net matesi zaizdeles verysad.gif ..... dar kelias dienas nieko nedareme...., nezinojome blush2.gif ..... Kai pamate gydytoja, skubiai liepe begti i vaistine, pirkti saltalankio aliejaus ir tepti po kiekvieno nuprausimo. Ir daugiau oro voniu!!!! neziovaukit mamytes, ir gelbekit iskart savo mazylius saltalankio aliejum!!!!!!
Atsakyti
O štai mūsų receptas, kad užpakaliukas nešustų:
1. Dažnai prausiamės dupciuką biggrin.gif ;
2. Oro vonios į dieną bent valandą; smile.gif
3. Kai tik pastebiu paraudimus, iš kart juos tepu šaltalankio aliejumi, kai ištepu - leidžiu išdžiūti ir tik tada pampersą segu mirksiukas.gif ;
4. Po šaltalankio aliejaus, sekantį kartą dupciuką išpudruoju kūdikių pudra thumbup.gif ;
5. Bepanthen nenaudojam, nes esu skaičiusi ir girdėjusi, kad jis nėra sveikas odai, nebent extra atveju ax.gif .
Visi išvardinti mano dalykai - thumbup.gif Jūsų leliuko užpakaliukui...
Ai, ir dar... Sauskelnes reikėtų dažniau keisti, nelaukti, kol jos išsipūs kaip balionas... blush2.gif

Sėkmės visoms! 4u.gif

Atsakyti