Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

Mums labai padedavo Drapolen kremukas, taciau kiek zinau, jis dabar Lietuvoje nesertifikuotas, gal kas is Kaliningrado parveztu smile.gif
Atsakyti
Kad uzpakaliukas nesustu man atrodo svarbiausia daznai nuplauti vandeniu,nusluostyt,duot"pakvepuot" ir jokiu budu nenaudot tu visokiausiu prikvepintu vienkartiniu serveteliu.Kiek kartu esu bandzius,tiek uzpakaliukas uzraudonuodavo.Neseniai skambino is Pampers firmos,dare kazkokia apklausa,tai domejos ar naudojam tas serveteles.Pasakiau,kad ne ir beisgirdau tik aciu ir viso gero biggrin.gif Matyt nelabai jiems patinka tokie klientai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mamikes 4u.gif , o tai kaip ta vaikeli nuoga palaikyti pora valandu , jei jis pastoviai "krauna i kelnes" doh.gif ??? Vos tik pirsteli , ir jau ziurek yra prikakota... Maniskiui taip pat nuo vakar pastebejau , kad uzpakaliukas paraudo ir odele tokia siurksti pasidare , bet jo neimanoma laikyt nuogo , nes viska pridirba. Patarkit , ka daryti... Gal cia kas negerai , jei nuo kiekvieno pirstelejimo prisidaro?... g.gif
Atsakyti
Mano mazyte sunta retai, taciau kai tik gime, drauges patarta nusipirkau ,,TEPALO NUO SUTIMO", jis gaminamas tiesiai musu miestelio vaistineje, tik nera nieko daugiau parasyta:nei sudeties, nei kitokio pavadinimo. Ir nebrangus- 50ml indelis tik 5 Lt. Labai geras, tirstas, skalsus. Gal jo yra ir kitu miestu vaistinese.Pasiteiraukite.
Atsakyti

Laba 4u.gif

Visai maza paraudima gydau Bepanteno tepalu,dazniausiai uzpakaliuka juo tepu,bet jis tinka viskam,labai plataus naudojimo,bet mnau juk ne viena zinote.
Va okai turejome problemeliu su rimtu isutimu,nes sunus viduriavo labai ir teko pakeisti sauskelnes(nes turejau nemazai pridovanotu visokiu Bambolinu),tada mus isgelbejo tik vienintelis saltalankio aliejus,pirkau ir pataisu miltelius ir jonazoliu aliejaus,zodziu nieks.
Atsakyti
Mamytes Hellp!!!

Mano dukrytes kakliukas siaubingai issutes.Slapiuoja iratsiranda blogas kvapas!!!niekas napadeda,jokie kremai,nei pudra.Ir valau,plaunu daznai,bet tai tik kankyne mano dukrytei.Tik nuvalau raukslytes,apibarstau pudra,ziuriu jau vel slapia,o pudra visa gabalais suejus.O tepaliukai tik dar labiau drekina.Cia anglijoj gydytojai nemato problemos,bet man tikrai taip neatrodo!!!
Kaip jus gydot issutusius ,israudusius,slapiuojancius kakliukus???

aciukas is anksto 4u.gif

O as veiduko paberimus isgydziau krutines pieneliu.Isspausdavau kelis lasus i vatyte ir tepdavau kelis kartus dienoj. 4u.gif
Atsakyti
[quote=gieruze,2005 11 30, 02:41]
Mamytes Hellp!!!

Mano dukrytes kakliukas siaubingai issutes.Slapiuoja iratsiranda blogas kvapas!!!niekas napadeda,jokie kremai,nei pudra.Ir valau,plaunu daznai,bet tai tik kankyne mano dukrytei.Tik nuvalau raukslytes,apibarstau pudra,ziuriu jau vel slapia,o pudra visa gabalais suejus.O tepaliukai tik dar labiau drekina.Cia anglijoj gydytojai nemato problemos,bet man tikrai taip neatrodo!!!
Kaip jus gydot issutusius ,israudusius,slapiuojancius kakliukus???

Ką galiu patarti, visokius pašutimus gerai džiovina ir gydo pataisų sporų milteliai. Tik ant kakliuko turbūt nelabai patogu jais barstyti unsure.gif O gal taviškei kokia alergija? Jei peršiltai nerengi, tai tikrai neturėtų taip būti g.gif
O užpakaliukų iššutimus gerai patepti šaltalankių aliejumi. Tiesa jis truputį dažo oranžine spalva.
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif

as jau nieko nelaukus isibroviau pas gydytoja,ir pasirodo prasidejo dukrytei kazkokia infekcija blink.gif isarsesuperini tepaliuka,Fucidin vadinasi,jau tapacia diena matesi pagerejimai thumbup.gif Nezinau,ar toki tepaliu galim lietuvoj isigyt,bet tikrai,.iskart akmuo uo sirdies nuriedejo... blush2.gif

o dabar musu kakliukas kaip aksominis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

noriu pasidalinti savo džiaugsmu - bemaž porą savaičių dukrelei buvo toks stiprus iššutimas kojų raukšlelėse, kad nežinojau ką ir daryti. Prisipirkom kremų - bepantenų ir kitokių - nepadeda; keitėm sauskelnes - nepadeda; rarome voneles su lakišiaus žole - nepadeda, vystom su vystyklais - dieną neblogai, o naktį ilgiau pamiegojus - iššutimas didėja. Buvau tokioje panikoje. Mama vis sakė, vat būtų vasara palaikai saulėje ir pranyksta iššutimas. O ką daryt kai už lango žiema? Ir atėjo į galvą mintis - reikia pabandyt su fenu. Nutaisau šilta srovele į raukšleles (prieš tai apiplaunu), ir laikau kol odele išsausėja, o po to patepu pataisų sporų milteliais. Rezultatas stulbinantis - po 3 pasausinimų su fenu, iššutimas sumažėjo dvigubai.

Kitoms linkiu tokių problemų neturėti, o jei taip nutiko - gal mano patirtis padės. Sėkmės auginant savo mažylius smile.gif
Atsakyti
cia gal kiekvienam individualiai, bet mes su drauge savo pumpuriukams tai depakine kremu ir dirvinio asiuklio milteliais pededevome. be to, pastebejome, kad daugelis mamu skudziasi issutimais naudodamos pampersus su visokiais priedais- alijosiais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lya @ 2006 01 22, 20:36)
cia gal kiekvienam individualiai, bet mes su drauge savo pumpuriukams tai depakine kremu ir dirvinio asiuklio milteliais pededevome. be to, pastebejome, kad daugelis mamu skudziasi issutimais naudodamos pampersus su visokiais priedais- alijosiais ir t.t.

blush2.gif sorry, tas kremukas Drapolene vadinosi.
Atsakyti
o ką daryti kai išbėrimai atsirado panaudojus antibiotikus?
Atsakyti