Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

QUOTE(nute @ 2006 01 28, 16:47)
o ką daryti kai išbėrimai atsirado panaudojus antibiotikus?

nutrauk antibiotiku vartojima ir pranesk gydytojai. yar daug vaiku kurie is viso nepernes ju:berimai, vemimai, net antifilaksinis sokas gali buti
Atsakyti
Mano dukrytę irgi dažnai ižbėria. Pampersinis dermatitai vargina nuo gimimo, dar lygoninėje teko gydyti. Kiek visokių tepaliukų išbandėm. Dabar jeigu pabėria tai tepu paprastu cinko tepalu, o raukšlytes tai vaikišku aliejuku.
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2005 12 03, 01:38)
Aciu uz patarimus  4u.gif

as jau nieko nelaukus isibroviau pas gydytoja,ir pasirodo prasidejo dukrytei kazkokia infekcija  blink.gif   isarsesuperini tepaliuka,Fucidin vadinasi,jau tapacia diena matesi pagerejimai  thumbup.gif  Nezinau,ar toki tepaliu galim lietuvoj isigyt,bet tikrai,.iskart akmuo uo sirdies nuriedejo...  blush2.gif

o dabar musu kakliukas kaip aksominis  4u.gif

Fucidin yra antibiotikas - atsargiai g.gif .
Nereikia padauginti ir dažnai naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva P.: 24 vasario 2006 - 19:36
Dermilon - neblogas kremukas nuo issutimu
Atsakyti
mums super padeda Dermalon Paste - jis specialiai tam skirtas, per kelias dienas praeina visos bėdos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes ir turejom labai didele problema su issutimu doh.gif , nieks nepadejo, nei vienas kremukas, nei pudrytes, nei Pataisu milteliai. Tada cia paskaiciau, kad viena mama su fenu dziovino apiplovus, uzpakaliuka. Tai as ir, po kiekvieno plovimo isdziovindavau ir tada pabarstydavau specialiais milteliais, kuriuos rekomendavo sesele. Vadinasi Xeroformo milteliai. Bet ju buna tik vaistinese, kur gamina vaistus ir kainuoja maza bonkute 4.51lt (Cia tiek kainuoja Universiteto vaistinej). Tai va, nezinau, ar cia tie milteliai, ar dziovinimas fenu, bet issitimas sparciai gyja.
Atsakyti
Mano sūneliui irgi buvo problemų prieš keletą dienų su užpakaliuko iššutimu. Taigi, galiu pasidalinti dar "šviežiu" užpakaliuko gydymo receptu:
1. Kas antrą dieną maudomės su lakyšiaus nuoviru.
2. 2-3 kart dienoje iššutusias vieteles tepu šlatalankių aliejumi, džioviname užpakaliuką fenu.
3. Visiems kitiems pervystymams naudojame Bubchen firmos kūdikių pudrą.
4. Dažnai keičiame sauskelnes ir tarpuose tarp keitimų būname kuo daugiau nuogu užpakaliuku.
5. Pakeitėme sauskelnes. Dabar naudojame Huggies.

bigsmile.gif tongue.gif rolleyes.gif

Dabar mūsų užpakaliukas - LABAI GRAŽUS IR SVEIKAS! thumbup.gif

P.S. Bepantenas mums nepadėjo .. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashmyra: 12 birželio 2006 - 12:34
mes irgi buvom labai suvargę su užpakaliuku. Iš pradžių buvo pabėrimai, po to iššuto kirkšnytės. Išbandėm nemažai: pirmiausia tepėm sudocrem tepaliuku, po to cinko oksido tepalu, barstėm pataisų milteliais. Bet stebuklą padarė toks tirpaliukas. Pavadinimas berods FUXINE (ant buteliuko ranka užrašyta, tai nežinau, ar teisingai įskaitau). Žodžiu tai yra gaminamas vaistukas, tačiau vandens pagrindu, todėl parduodamas be recepto. Toks ryškiai bordo spalvos. Aišku, užpakaliukas nuo jo būna bordavas lotuliukas.gif , mamytės pirštai irgi bordo spalvos, jei biškį neatsargiau teplioju biggrin.gif , bet užtai išštimus tai nerealiai išgydė. Tai dabar tik pataisom pabarstau vietoj pudrytės, bet jau problemų kaip ir nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2003 10 28, 06:08)
Man geriausiai sugydavo kai patepus Desitinu kelias dienas nevalydavau, taip ir budavo raukslese tas tepalas, jis net maudant nanusivalo. O po to isvalau ir patepu Bepanthenu, tada greiciau nauja odele uzauga.

Uzpakaliuka ir rauksleles tepu Bepanthenu, barstau pataisu milteliais ir krakmolu ( nusipirkus pakaitinu 180 laipsniu temperaturoje apie 20min). Visa tai darau pakaitom ir zinoma svarbiausia saikas!
Laikau kuo ilgiau be sauskelniu ir maudau su Balmandol aliejumi.
Galit pameginti su virintu saulegrazu aliejum tepti issutusias vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keas: 25 birželio 2006 - 20:41
QUOTE(Kashmyra @ 2006 06 12, 13:31)
Mano sūneliui irgi buvo problemų prieš keletą dienų su užpakaliuko iššutimu. Taigi, galiu pasidalinti dar "šviežiu" užpakaliuko gydymo receptu:
2-3 kart dienoje iššutusias vieteles tepu šlatalankių aliejumi, džioviname užpakaliuką fenu.

mano abu vaikai buvo alergiski bet kokiems tepalams aliejiniu pagrindu, ar patiems aliejams. Net jeigu budavo nedidelis paraudimas ir uzdedavau pampers su alijosiaus aliejum, tai garantuotai po to tekdavo rimtai gydyti. Padedavo tik tepalai su cinku.
O ka sita problema nekamuoja, tai ir propolio alieju galite isbandyti. Jisai dezinfekuoja ir skatina gijima.
Atsakyti
mano sunui ira labai baisiai issute,net nutrinta lyt org(pelyte).uzpakaliuko tarpas taip pat.kaip reiketu ir sukuo gydyti ta issutima.Jam labai skauda,net raudona ir nutrinta.patarkite ka daryti.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(jurgitamikaite @ 2006 07 16, 18:49)
mano sunui ira labai baisiai issute,net nutrinta lyt org(pelyte).uzpakaliuko tarpas taip pat.kaip reiketu ir sukuo gydyti ta issutima.Jam labai skauda,net raudona ir nutrinta.patarkite ka daryti.Aciu.

Šiaip panaši tema jau yra, paieškok, ten tikrai daug patarimų. Aš išbandžiau įvairių tepaliukų, nes kirkšnutės buvo taip iššutę, kad bais būdavo ir liestis. Mano mergaitei iššutimą stebuklingai pagydė vaistinėse gaminamas Fuxine. Jis vandens pagrindu, todėl parduodamas ir be recepto. Tai toks bordo spalvos skystis. Nepatogumas tik toks, kad labai tepus, tai kurį laiką vaikščiojau su bordavais pirštais lotuliukas.gif
Atsakyti