Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(SILANA @ 2007 08 22, 14:59)
valiooooo!!! viskas ok. clap.gif  clap.gif  clap.gif

Maladiec.
Atsakyti
klausykit, kaip pas jus YAHOO veikia? man kažko stringa g.gif jau pusvalandis spam'o neatidaro, o man ten labai reikia ir skubiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 28, 16:30)
klausykit, kaip pas jus YAHOO veikia? man kažko stringa  g.gif jau pusvalandis spam'o neatidaro, o man ten labai reikia ir skubiai  doh.gif

Viskas veikia kuo puikiausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 28, 17:33)
Viskas veikia kuo puikiausiai  rolleyes.gif

man dabar 5 min nepriėmė slaptažodžio, nors tikrai buvo tas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 28 rugpjūčio 2007 - 16:56
Is patirties tai zinau, kad yahoo daznai nei is sio, nei is to pastreikuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 08 20, 08:52)
Tai labai lauksiu to nuorodeles  bigsmile.gif

Ar dar nesusitvarke skypas?
atleisk, bet vis dar nepasiekiau to kompo, kuriame turiu ta nuoodele blush2.gif . Kai tik prie jo busiu butinai idesiu nuoroda.
Atsakyti
o kaip viename kompe pasidaryte skype keliais vardais? mes su vyru turime savo, o vaikai nori atskiro. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 08 29, 20:17)
o kaip viename kompe pasidaryte skype keliais vardais? mes su vyru turime savo, o vaikai nori atskiro.  g.gif

kai jau jungies prie skype klausia, neturi accounto ar panasiai, tai spausk sita ir susikursi viska per nauja atskiru niku 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 29 rugpjūčio 2007 - 20:25
QUOTE(grange @ 2007 08 29, 21:24)
kai jau jungies prie skype klausia, neturi accounto ar panasiai, tai spausk sita ir susikursi viska per nauja atskiru niku  4u.gif

kad manes nieko neklausia. iskart isijungia. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 08 29, 21:07)
kad manes nieko neklausia. iskart isijungia.  blink.gif

atsijungi iki galo kai jau uzdarineji viska?
user posted image
va toks langas turi but, kai jau vedi savo nika ir slaptazodi. tada spausk, ten kur apibreziau ir pildyk viska kaip ir pradzioj 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite padeti man.
Mano skype strigineja nuo pat pirmos dienos as ji isivedziau i kompa. Strigineja kai rasau zinutes, uzstringa kai skambinu ar siunciuosi faila. Visas kompas uzluzta. Bandziau persiinstaliuoti jau tris kartus, vis tiek tas pats. Itariu jog skype nesutinka su kokia nors firewall ar kitom kompiuterio programom.
Net neisivaizduoju kaip visa tai susitvarkyti. Turiu yahoo messengeri, piukiai viskas veikia.
Atsakyti
g.gif keista. man kartais ismeta lentele ar keep blocking ar unblock, bet paspaudi unblock ir viskas tvarkoj, bet kad strigtu tai niekakda nebuvo taip
Atsakyti