Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

verysad.gif nebesuprantu!tai ka spaust ar allow ar deny?.ar dar kazkur kazkokie yra nustatymai bash.gif
Atsakyti
thumbup.gif jau supratau ir nusistaciau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia77 @ 2007 09 12, 18:41)
verysad.gif nebesuprantu!tai ka spaust ar allow ar deny?.ar dar kazkur kazkokie yra nustatymai bash.gif

allow yra teigiamas, deny neigiamas
Atsakyti
Sveiki schmoll.gif

aš tuoj apsiverksiu cray.gif trečiadienį parsivežiau sutvarkytą pc - perinstaliuotą ir pan., tai iš naujo parsisiunčiau skype iš www. skype.com, bet kai tik paspaudžiu "run" - všystko: "is not valid Win32 application". Nesu susidūrusi su panašiais dalykais. Gal galėtumėte kas nors padėti ir papasakoti, ką turėčiau daryti? cry.gif
Atsakyti
taigi taigi - atkaklumas daro savo biggrin.gif ir dar atsitiktinumai smile.gif tas visagalis gūglis - ak smile.gif http://freesoft.ru/?id=11 - štai kas mane išgelbėjo - ir parsisiuntė, ir susiinstaliavo be problemų, o iš oficialaus tinklalapio - špyga. įdomu smile.gif
Atsakyti
Bet ta klaida tikrai nieko gero. To neturėtų būti normaliai veikiančioje OS.
Atsakyti
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 16, 00:54)
Bet ta klaida tikrai nieko gero. To neturėtų būti normaliai veikiančioje OS.

kas įdomiausia, icq irgi neninstaliavo. Kažkokių spešal ugniasienių nėra - tik ms windows ar kaip ten, antivirusinė irgi nespindinti - norton. Šiaip mano pc nėra perkrautas kokiom ten nereikalingom programom... o gal kažkokie kažkur apribojimai sudėti? hmz. bet kokiu atveju, būtų gerai žinoti priežastį, bet neįsivaizduoju, kas man ją galėtų įvardinti ir ar tai ką nors man sakytų....
Atsakyti
Nu as deja mazai ka sugaudau tuose dalykuose, bet ir man butu itartina, jei sitaip programos neveikia - ypac ka tik perinstaliuotam ir sutvarkytam kompe g.gif
Atsakyti
kažkodėl įtariu, kad ilgai mano žvėriukas nebetrauks.........
Atsakyti
SOS SOS Gal kas galetu padeti işsikapstyti is mano problemos su live mesenger. Turejau instaliavusi msn mesenger 7,5 viskas veike gerai ,kamera taip pat,bet kai perinstaliavau i live mesenger nebegaliu mattyti paşnekovo. Mano kamera veikia ir mane mato bei rodo ,kad rysys be problemu,deja as nematau paşnekovo. Kaip işspresti sia problema? g.gif
Atsakyti
man toks jausmas, kad su msn iš vis su kamera problemų yra.. man jau seniai neberodo pašnekovo tai ir nebesinaudojam. skypas ar yahoo geriau
Atsakyti
4u.gif
gal kas galit paaiškint ,kodel pas visus skype, parašius ,užtenka paspausti- enter- ir viskas atsiranda pokalbio lange , o man reikia spaust su pele ten kur parašai ta rodyklę šone g.gif

tikiuos kad suprantamai išsireiškiau g.gif
Atsakyti