Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

Pavyko !!!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
soory jei ne cia rasau arba pasikartoju, noriu paklausti kaip skype pokalbiu praeity istrinti ? niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytex @ 2007 09 01, 00:18)
soory jei ne cia rasau arba pasikartoju, noriu paklausti kaip skype  pokalbiu praeity istrinti ? niekaip nerandu  blush2.gif

jau radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytex @ 2007 09 01, 12:42)
jau radau  smile.gif

Šaunuolė.
Atsakyti
praeiti istrinti tai moku, bet atsidariusa koki nors vartotoja man visa raso:
Spauskite čia, norėdami peržiūrėti paskutinį susirašinėjimą
ir ant jo paspaudus vistiek galima visa pokalbi matyti, nors istrynus bunu biggrin.gif
Atsakyti
O kaip su pokalbių praeitim, jei aš jungiuosi pvz. iš dviejų kompiuterių. Tai kažkaip gaunasi, kad praeityje matosi tik tie pokalbiai, kurie būtent per tą kompą ir vyko. O kurie buvo kitam kompe, tai jų visai nerodo. taip išeina, kad praeitis išlieka pačiame kompiuteryje, o ne kažkur tai Skype?smile.gif Niu nežinau ar aiškiai aš čia parašiau ..smile.gif
Atsakyti
taip taip, praeitis lieka tik tame kompe, kur naudojais. aš pvz visą` vasarą naudojuos kitur kitu kompu, tai pas mane namie kompe neliko tos praieties, kur šnekėjau vasarą kita kompe rolleyes.gif
Atsakyti
Nu tautieciai, pasigirkit, ar siandien Skype veikia pas jus? rolleyes.gif
Atsakyti
teeeip! thumbup.gif
visą dieną!
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 05, 16:10)
Nu tautieciai, pasigirkit, ar siandien Skype veikia pas jus?  rolleyes.gif

g.gif o pas tave ne? unsure.gif
Atsakyti
Jau suveike blush2.gif
Visa pusvalandi negalejau prisijungt, vel buvo tas pats bardakas, kaip cia per ta didiji strigima - conectina conectina ir niekaip nesuconectina blink.gif Bet va ka tik pabandziau - prisijunge karsta.gif
Atsakyti
ane? nu gal pas tave su intiku kas, nes šiaip veikia puikiai g.gif
Atsakyti