Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 05, 17:10)
Nu tautieciai, pasigirkit, ar siandien Skype veikia pas jus?  rolleyes.gif
Negalėčiau pasidžiaugt schmoll.gif . Pilna pašalinių garsų. Kai šiandien kalbėjau su drauge, pamaniau, kad bulvinius blynus kepa, net kvapą užuodžiau lotuliukas.gif .
Išties, veikia nepergeriausiai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 05, 17:10)
Nu tautieciai, pasigirkit, ar siandien Skype veikia pas jus?  rolleyes.gif

Na man tai šnd visą dieną puikiai veikė kaip nekeista smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nu tai cia jau matyt pas mumis serveris buvo kur pakibes fool.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 05, 17:45)
Jau suveike  blush2.gif
Visa pusvalandi negalejau prisijungt, vel buvo tas pats bardakas, kaip cia per ta didiji strigima - conectina conectina ir niekaip nesuconectina  blink.gif Bet va ka tik pabandziau - prisijunge karsta.gif

Narmaliai ein. O tai kokis intikas pas tave ?
Atsakyti
Uzsienietiskas biggrin.gif
Atsakyti
O mano zebra unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 06, 16:56)
Uzsienietiskas biggrin.gif

Ajšqu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 06, 22:35)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ale kaip gerai nuskambėjo..

Ale kad veikia ir su zebra g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 09 06, 19:23)
O mano zebra  unsure.gif ...

Na pas mane zebra, bet viskas puikiausiai veikia ax.gif
Atsakyti
Turiu problemą su msn, gal kas gali pagelbėt help.gif Kai su kuo nors pasijungiu video, tai mane mato, o aš nematau sad.gif anksčiau turejau senesnę versiją ir viskas buvo gerai, o kai atnaujinau į 8.1, tai pasidarė tokia nesamonė. Gal žinot, dėl ko taip atsitiko ir kaip šitą reikalą taisyt g.gif
Atsakyti
sveiki. 4u.gif prašau pagalbos.atsisiunčiau nauja skype versija(3.5.0.234)tiksliau atnaujinau sena,bet man niekaip ji nepasileidžia.vis rodo,kad jungiamasi.ir ZONE ALERM vis meto.ka bespausčiau vistiek tas pat.o kai paspaudžiu skypej pagalba,man raso ,kad nera interneto.nu bet jis tai yra.nesuprantu ka ne taip darau.gal kas pades.lb prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia77 @ 2007 09 12, 17:13)
sveiki. 4u.gif prašau pagalbos.atsisiunčiau nauja skype versija(3.5.0.234)tiksliau atnaujinau sena,bet man niekaip ji nepasileidžia.vis rodo,kad jungiamasi.ir ZONE ALERM vis meto.ka bespausčiau vistiek tas pat.o kai paspaudžiu skypej pagalba,man raso ,kad nera interneto.nu bet jis tai yra.nesuprantu ka ne taip darau.gal kas pades.lb prašau blush2.gif

Savo tame zone aliarme nustatyk, kad nauju skype pasitikėtų, nes dabar ji rodo, kad įtartini procesai dedasi, kai jungiasi skype.
Atsakyti