Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

Labas vakaras, iš vindows vista persiinstaliavau i XP,ir po to negaliu kalbėti per skype nes manęs negirdi,skype rašo,jog mano mikrofonas nutildytas,žiūrėjau per control panel, bet nežinau į ką ten atkreipti dėmesį, nes nieko nesuprantu.Gal kas galėtų padėti?
Atsakyti
QUOTE(Kriste252 @ 2008 01 23, 21:53)
Labas vakaras, iš vindows vista persiinstaliavau i XP,ir po to  negaliu kalbėti per skype nes manęs negirdi,skype rašo,jog mano mikrofonas nutildytas,žiūrėjau per control panel, bet nežinau į ką ten atkreipti dėmesį, nes nieko nesuprantu.Gal kas galėtų padėti?

tai pažiūrėk apačioj įrankių juostoj kur yra volume, kai atsidaro, kad nebūtų varnelės niekur ant mute uždėta g.gif
Atsakyti
ir as su klausimeliu 4u.gif tikiuos kas nors pades unsure.gif
kai man kas nors siuncia koki nors failiuka, ilgokai siunciasi unsure.gif pvz. 100MB filmukas siunčiasi apie 1val 4u.gif
pas mane Vista doh.gif kompas galingas 4u.gif kas galetu buti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 01 24, 00:18)
ir as su klausimeliu  4u.gif  tikiuos kas nors pades  unsure.gif
kai man kas nors siuncia koki nors failiuka, ilgokai siunciasi  unsure.gif  pvz. 100MB filmukas siunčiasi apie 1val  4u.gif
pas mane Vista  doh.gif  kompas galingas  4u.gif  kas galetu buti?  unsure.gif

gal interneto plano greitis mažas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 23, 23:52)
tai pažiūrėk apačioj įrankių juostoj kur yra volume, kai atsidaro, kad nebūtų varnelės niekur ant mute uždėta  g.gif

Supratau,bet gal as durna esu nera ten volume tai gal tame problema ir yra?
Atsakyti
[quote=Kriste252,2008 01 24, 15:59]
Radau,niekur nera varneles ant mute,bet vistiek neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 24, 14:02)
gal interneto plano greitis mažas? ax.gif
gali būt dėl interneto ten pas ją, jo...

o pas mane tai toks keistas dalykas daros. pakeičiau interneto tiekėją, dabar vietinis splius. šiaip viskas normaliai, greitis geras, kur kam kitką siunčiu, nueina greit ar net greičiau nei kad buvo teo. bet su vieninteliu žmogum, kuris turi irgi spliusą yra bėdų. paprasta maža foto eina kaip min 20 inučių, daina net iki 40min., kai anskčiau buvo 1 -2 ir viskas. pas ją planas kitoks nei kad pas mane, sakau gal tas, nu bet neturėtų įtakoti. pabandžiau tą patį siųst kitiems, kas turi tą patį planą, viskas tvakroj, tai kaip čia yra, kad ti su vienu žmogum g.gif jai daugiau su kitais ir viskas gerai.

QUOTE(Kriste252 @ 2008 01 24, 15:52)
Radau,niekur nera varneles ant mute,bet vistiek neveikia.

g.gif žinok tada nežinau kas čia dar, skypo meniu gal kas nustatyta, pasiknaisiok ten
Atsakyti
labas,

Gal kas žino kaip reikia atkurti skype praeiti, ta prasme pokalbi..ar tai imanoma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaraMelKa @ 2008 01 25, 18:06)
labas,

Gal kas žino kaip reikia atkurti skype praeiti, ta prasme pokalbi..ar tai imanoma?  4u.gif

man atrodo jie naudoja specialų kodavimą ax.gif aš kai norėjau tai padaryti, tai tikrai nepavyko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 01 24, 15:56)
gali būt dėl interneto ten pas ją, jo...

o pas mane tai toks keistas dalykas daros. pakeičiau interneto tiekėją, dabar vietinis splius. šiaip viskas normaliai, greitis geras, kur kam kitką siunčiu, nueina greit ar net greičiau nei kad buvo teo. bet su vieninteliu žmogum, kuris turi irgi spliusą yra bėdų. paprasta maža foto eina kaip min 20 inučių, daina net iki 40min., kai anskčiau buvo 1 -2 ir viskas. pas ją planas kitoks nei kad pas mane, sakau gal tas, nu bet neturėtų įtakoti. pabandžiau tą patį siųst kitiems, kas turi tą patį planą, viskas tvakroj, tai kaip čia yra, kad ti su vienu žmogum  g.gif  jai daugiau su kitais ir viskas gerai.

tai manau čia bėdos pas ją, gal pas ją greitis būna labai "užkrautas", todėl lėtai ir priima..ai nenusimanau aš nieko tuose dalykuose blush2.gif nušnekėjau čia kažką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustuke: 25 sausio 2008 - 20:09
Padėkit,nusimanantys kompiuteriuose.Perinstaliavo mums kompą ir niekaip negalime prisijungti prie skypo.Jau kelis kartus ištryniau ir vėl parsisiunčiau per naują skypo programą.Kai įvedu savo sena vardą ir slaptažodį,rašo,kad esu neprisijungęs.Bandžiau ir naują vardą kurti,bet ir nieko.
Atsakyti
Laba, pas kazka maciau, kad yra daug daugiau smailiku nei pas mane skype g.gif ... noriu daugiau lotuliukas.gif ... gal yra koks papildomas paketas priedas? naudoju skype 3 - 3.6 tie patys smailikai (sypseneles) ...
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 27, 15:39)
Laba, pas kazka maciau, kad yra daug daugiau smailiku nei pas mane skype  g.gif  ... noriu daugiau  lotuliukas.gif  ... gal yra koks papildomas paketas priedas? naudoju skype 3 - 3.6 tie patys smailikai (sypseneles) ...

AŠ IRGI TOKIA ŽINOVĖ,KAD VISKO IRGI KLAUSINĖJU,BET RODOS ,KUR SMAILIKAI YRA ,ŽINAU. lotuliukas.gif
TEN,KUR YRA PARAŠYTA " PASIRENKAMOS ŠYPSENĖLĖS",APAČIOJ RAŠO "RODYTI VISKA".TEN JŲ TIKRAI DAUG. NU VA,KOKIA AŠ PROTINGA . ploja.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif NU SAKIAU,KAD NIEKO NEZINAU.TAU GI SKYPE REIKIA....O AS CIA SU SAVO DURNAIS PATARIMAIS....JEZAU JEZAU blush2.gif
Atsakyti