Labas vakaras, iš vindows vista persiinstaliavau i XP,ir po to negaliu kalbėti per skype nes manęs negirdi,skype rašo,jog mano mikrofonas nutildytas,žiūrėjau per control panel, bet nežinau į ką ten atkreipti dėmesį, nes nieko nesuprantu.Gal kas galėtų padėti?
QUOTE(Kriste252 @ 2008 01 23, 21:53)
Labas vakaras, iš vindows vista persiinstaliavau i XP,ir po to negaliu kalbėti per skype nes manęs negirdi,skype rašo,jog mano mikrofonas nutildytas,žiūrėjau per control panel, bet nežinau į ką ten atkreipti dėmesį, nes nieko nesuprantu.Gal kas galėtų padėti?
tai pažiūrėk apačioj įrankių juostoj kur yra volume, kai atsidaro, kad nebūtų varnelės niekur ant mute uždėta
ir as su klausimeliu
tikiuos kas nors pades
kai man kas nors siuncia koki nors failiuka, ilgokai siunciasi
pvz. 100MB filmukas siunčiasi apie 1val
pas mane Vista
kompas galingas
kas galetu buti?
pas mane Vista
QUOTE(Levander @ 2008 01 24, 00:18)
ir as su klausimeliu
tikiuos kas nors pades
pvz. 100MB filmukas siunčiasi apie 1val
pas mane Vista
kompas galingas
kas galetu buti? 
pas mane Vista
gal interneto plano greitis mažas?
QUOTE(grange @ 2008 01 23, 23:52)
tai pažiūrėk apačioj įrankių juostoj kur yra volume, kai atsidaro, kad nebūtų varnelės niekur ant mute uždėta 
Supratau,bet gal as durna esu nera ten volume tai gal tame problema ir yra?
[quote=Kriste252,2008 01 24, 15:59]
Radau,niekur nera varneles ant mute,bet vistiek neveikia.
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 24, 14:02)
gali būt dėl interneto ten pas ją, jo...o pas mane tai toks keistas dalykas daros. pakeičiau interneto tiekėją, dabar vietinis splius. šiaip viskas normaliai, greitis geras, kur kam kitką siunčiu, nueina greit ar net greičiau nei kad buvo teo. bet su vieninteliu žmogum, kuris turi irgi spliusą yra bėdų. paprasta maža foto eina kaip min 20 inučių, daina net iki 40min., kai anskčiau buvo 1 -2 ir viskas. pas ją planas kitoks nei kad pas mane, sakau gal tas, nu bet neturėtų įtakoti. pabandžiau tą patį siųst kitiems, kas turi tą patį planą, viskas tvakroj, tai kaip čia yra, kad ti su vienu žmogum
QUOTE(Kriste252 @ 2008 01 24, 15:52)
labas,
Gal kas žino kaip reikia atkurti skype praeiti, ta prasme pokalbi..ar tai imanoma?
Gal kas žino kaip reikia atkurti skype praeiti, ta prasme pokalbi..ar tai imanoma?
QUOTE(KaraMelKa @ 2008 01 25, 18:06)
labas,
man atrodo jie naudoja specialų kodavimą
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 01 24, 15:56)
gali būt dėl interneto ten pas ją, jo...
o pas mane tai toks keistas dalykas daros. pakeičiau interneto tiekėją, dabar vietinis splius. šiaip viskas normaliai, greitis geras, kur kam kitką siunčiu, nueina greit ar net greičiau nei kad buvo teo. bet su vieninteliu žmogum, kuris turi irgi spliusą yra bėdų. paprasta maža foto eina kaip min 20 inučių, daina net iki 40min., kai anskčiau buvo 1 -2 ir viskas. pas ją planas kitoks nei kad pas mane, sakau gal tas, nu bet neturėtų įtakoti. pabandžiau tą patį siųst kitiems, kas turi tą patį planą, viskas tvakroj, tai kaip čia yra, kad ti su vienu žmogum
jai daugiau su kitais ir viskas gerai.
o pas mane tai toks keistas dalykas daros. pakeičiau interneto tiekėją, dabar vietinis splius. šiaip viskas normaliai, greitis geras, kur kam kitką siunčiu, nueina greit ar net greičiau nei kad buvo teo. bet su vieninteliu žmogum, kuris turi irgi spliusą yra bėdų. paprasta maža foto eina kaip min 20 inučių, daina net iki 40min., kai anskčiau buvo 1 -2 ir viskas. pas ją planas kitoks nei kad pas mane, sakau gal tas, nu bet neturėtų įtakoti. pabandžiau tą patį siųst kitiems, kas turi tą patį planą, viskas tvakroj, tai kaip čia yra, kad ti su vienu žmogum
tai manau čia bėdos pas ją, gal pas ją greitis būna labai "užkrautas", todėl lėtai ir priima..ai nenusimanau aš nieko tuose dalykuose
Padėkit,nusimanantys kompiuteriuose.Perinstaliavo mums kompą ir niekaip negalime prisijungti prie skypo.Jau kelis kartus ištryniau ir vėl parsisiunčiau per naują skypo programą.Kai įvedu savo sena vardą ir slaptažodį,rašo,kad esu neprisijungęs.Bandžiau ir naują vardą kurti,bet ir nieko.
Laba, pas kazka maciau, kad yra daug daugiau smailiku nei pas mane skype
... noriu daugiau
... gal yra koks papildomas paketas priedas? naudoju skype 3 - 3.6 tie patys smailikai (sypseneles) ...
QUOTE(PUka @ 2008 01 27, 15:39)
Laba, pas kazka maciau, kad yra daug daugiau smailiku nei pas mane skype
... noriu daugiau
... gal yra koks papildomas paketas priedas? naudoju skype 3 - 3.6 tie patys smailikai (sypseneles) ...
AŠ IRGI TOKIA ŽINOVĖ,KAD VISKO IRGI KLAUSINĖJU,BET RODOS ,KUR SMAILIKAI YRA ,ŽINAU.
TEN,KUR YRA PARAŠYTA " PASIRENKAMOS ŠYPSENĖLĖS",APAČIOJ RAŠO "RODYTI VISKA".TEN JŲ TIKRAI DAUG. NU VA,KOKIA AŠ PROTINGA .
Papildyta: