Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(grange @ 2008 02 17, 22:02)
o man tai kaip tik lieka nematoma, jei aš ir palieku online, daugiau kai pasijungiu man vėl būna offline. nors nieko nedariau  rolleyes.gif

O kodel man taip nepasidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 28, 19:16)
Kodėl ne ? Aš padariau windows'ų abonentus 4-iems vartotojams(visai šeimynai) ir kiekvienas turi savo skype.

gal galima placiau ir detaliau suzinoti kaip ta padaryti ? Visur plakuos siuo klausimu doh.gif
Buciau laaaaabai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2008 02 18, 17:40)
gal galima placiau ir detaliau suzinoti kaip ta padaryti ? Visur plakuos siuo klausimu  doh.gif
Buciau laaaaabai dekinga  biggrin.gif

pabandysiu aš paaiškint..

Eini start>control panel>user accounts

tada išmeta mėlynam lange pasirinkimus, ir yra create a new account. pasirenki jį, tada toliau vykdai, kur reikia įrašyti name, spaudi next, tada klaus, ar computer administrator ar limited. jei pasirinksi limited, tai negalės suinstalint programų, gal ne visas, nežinau net tiksliai, ištrint irgi nea, geriau jau administrator, nebent tik reikia vaikams ar kas nekištų nagų, tai tada limited.. ir tada create account.
paskiau galima uždėti ir slaptažodį ir kiekvienas šeimos narys pvz pasijungs tik pas save į accountą. o tada kai jau įjungi kompą, išmes tau lange tuos visus esamus accountus, pasijungsi prie savo, ten bus skype, jei pasijungsi kitru, irgi gali susiinstaliuot skype su skirtingu user name jei nori. žodžiu kiek tų accountų tiek tų skype ir gali daryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarėja @ 2008 02 17, 19:44)
su tuo paciu klausimu per antra tema jau duodies  doh.gif kantrybes, palauk ir busi isgirsta ir sulauksi atsakymo.....

tik NENUSISNEKEK ! nei as duoduos nei as ka jei nemoki paaiskint tai ir geriau be reikalo nerasinek ! o be to yra zmoniu kurie padeda o ne kritikuoja ! beje, jau ir padejo ir isaiskino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 19, 00:23)
pabandysiu aš paaiškint..

Eini start>control panel>user accounts

tada išmeta mėlynam lange pasirinkimus, ir yra create a new account. pasirenki jį, tada toliau vykdai, kur reikia įrašyti name, spaudi next, tada klaus, ar computer administrator ar limited. jei pasirinksi limited, tai negalės suinstalint programų, gal ne visas, nežinau net tiksliai, ištrint irgi nea, geriau jau administrator, nebent tik reikia vaikams ar kas nekištų nagų, tai tada limited.. ir tada create account.
paskiau galima uždėti ir slaptažodį ir kiekvienas šeimos narys pvz pasijungs tik pas save į accountą. o tada kai jau įjungi kompą, išmes tau lange tuos visus esamus accountus, pasijungsi prie savo, ten bus skype, jei pasijungsi kitru, irgi gali susiinstaliuot skype su skirtingu user name jei nori. žodžiu kiek tų accountų tiek tų skype ir gali daryt  rolleyes.gif

labai aciu, 4u.gif bandysiu; jei ka kreipsiuos dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 01 15, 15:53)
O eina išsiregistruoti iš skypes?

Nieks nežinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marizza @ 2008 01 27, 19:13)
kur yra virsuj, tokie skyreliai kontaktai, skambinti į telefonus, live, yra ir praeitis, o ten pokalbių istorijos... o jeigu iš ten ištrynėte, tai ant žmogaus reikia paspausti dešinį pelės mygtuka ir paspasti rodyti pokalbių praeiti, ten buna parasodoma net ir seniausi pokalbiai su tuo žmogumi  mirksiukas.gif

Papildyta

jeigu jus kalbate apie chat'o praeiti smile.gif

o gal kas zino, kaip ta pokalbiu praeiti isviso istrint, na kad niekas neskaitytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2007 11 24, 20:10)
Bandyk eiti i  Irankiai/nustatymai/pokalbiai ir sms.  Ten turetum rasti kaip panaikinti praeiti mirksiukas.gif

as einu i irankiai/nustatymai, o ten nieko nera parasyta kaip istrint praeiti g.gif
ten randu tik sms, bet kai atsidarau nera kaip istrint.
gal kas zinot verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo espana: 24 vasario 2008 - 20:54
QUOTE(espana @ 2008 02 24, 20:51)
as einu i irankiai/nustatymai, o ten nieko nera parasyta kaip istrint praeiti g.gif
ten randu tik sms, bet kai atsidarau nera kaip istrint.
gal kas zinot verysad.gif

niu pasakykit kas nors, nerandu as blush2.gif
Atsakyti
gaila, kad niekas nzn. verysad.gif
Atsakyti
Eini į tools> options ten matai chats ir sms pasirenki tą pabrauktą chat settings.

ten antrasis pabrauktas keep my chat history (laikyti mano pokalbių istoriją) ir kur langelyje forever (visada) atsidariusiam langelyje dar gali pasirinkt laikotarpį, jei nenori kad vėliau laikytų. o ištrint viską, spaudi clear chat history. kai valys, gali būt, kad uždarys skaipą, padarius gali perkraut ir nebeturėtum matyti nieko.

pabandyk.jei pas tave lietuviškai, žiūrėk pagal paveiksliukus, nes aš nepratus lt, dabar nebenoriu daryt per naują kaip bus lt.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 26 vasario 2008 - 12:53
QUOTE(grange @ 2008 02 26, 12:51)
Eini į tools> options ten matai chats ir sms pasirenki tą pabrauktą chat settings.

ten antrasis pabrauktas keep my chat history (laikyti mano pokalbių istoriją) ir kur langelyje forever (visada) atsidariusiam langelyje dar gali pasirinkt laikotarpį, jei nenori kad vėliau laikytų. o ištrint viską, spaudi clear chat history. kai valys, gali būt, kad uždarys skaipą, padarius gali perkraut ir nebeturėtum matyti nieko.

pabandyk.jei pas tave lietuviškai, žiūrėk pagal paveiksliukus, nes aš nepratus lt, dabar nebenoriu daryt per naują kaip bus lt.

user posted image

aciu as jau suradau, pas mane lietuviskai, bet pas mane jie privatume buvo sms mirksiukas.gif
Atsakyti