Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(vitalij@ @ 2008 01 27, 15:57)
AŠ IRGI TOKIA ŽINOVĖ,KAD VISKO IRGI KLAUSINĖJU,BET RODOS ,KUR SMAILIKAI YRA ,ŽINAU. lotuliukas.gif
TEN,KUR YRA PARAŠYTA " PASIRENKAMOS ŠYPSENĖLĖS",APAČIOJ RAŠO "RODYTI VISKA".TEN JŲ TIKRAI DAUG.  NU VA,KOKIA AŠ PROTINGA . ploja.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif NU SAKIAU,KAD NIEKO NEZINAU.TAU GI SKYPE REIKIA....O AS CIA SU SAVO DURNAIS PATARIMAIS....JEZAU JEZAU  blush2.gif

Aciu uz gerus norus biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o as niekaip negaliu prisijung kameros doh.gif viska darau pagal instrukcija, o kai jau atrodo, kad viska padariau gerai ir iki galo, o uzduciu juostoj pas mane atsiranda raudonai apvesta ir perbraukta kamera doh.gif ir ji neatsidaro, raso disconect doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KaraMelKa @ 2008 01 25, 19:06)
labas,

Gal kas žino kaip reikia atkurti skype praeiti, ta prasme pokalbi..ar tai imanoma?  4u.gif

kur yra virsuj, tokie skyreliai kontaktai, skambinti į telefonus, live, yra ir praeitis, o ten pokalbių istorijos... o jeigu iš ten ištrynėte, tai ant žmogaus reikia paspausti dešinį pelės mygtuka ir paspasti rodyti pokalbių praeiti, ten buna parasodoma net ir seniausi pokalbiai su tuo žmogumi mirksiukas.gif

Papildyta

jeigu jus kalbate apie chat'o praeiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marizza: 27 sausio 2008 - 19:29
QUOTE(Kriste252 @ 2008 01 23, 22:53)
Labas vakaras, iš vindows vista persiinstaliavau i XP,ir po to  negaliu kalbėti per skype nes manęs negirdi,skype rašo,jog mano mikrofonas nutildytas,žiūrėjau per control panel, bet nežinau į ką ten atkreipti dėmesį, nes nieko nesuprantu.Gal kas galėtų padėti?

reikia nueiti i control panel -> sounds and audio devices-. advanced -> options -> properties -> iur tada paziurėkite ar apacioje lenteleje yra uzdeta varnele ant microphone, jeigu nera, uzdekite smile.gif
Atsakyti
Man irgi neišeina nureguliuot mikrafono,rašo,kad nutildytas.Bandžiau per valdymo skydą,bet nesigauna... g.gif Gal kas turit lietuvišką aprašymą ką daryti? verysad.gif
Atsakyti
kadaise buvo įdėta čia visokių smailikų,kurių nėra skaypo programoje ,labai jų dabar reikai gal galite užrašyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 02 06, 13:47)
kadaise buvo įdėta čia visokių smailikų,kurių nėra skaypo programoje ,labai jų dabar reikai gal galite užrašyti  rolleyes.gif

čia puslapis su visais smailais

galima ir į sm kelti user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 06, 14:52)

dėkavoju 4u.gif
Atsakyti
ar galima vienam kompe tureti du skaipus? as bandau instaliuoti nauja issijungus savo bet man instaluoja ta nauja r issijungia tas senas kasko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 02 17, 19:39)
ar galima vienam kompe tureti du skaipus? as bandau instaliuoti nauja issijungus savo bet man instaluoja ta nauja r issijungia tas senas kasko  doh.gif

su tuo paciu klausimu per antra tema jau duodies doh.gif kantrybes, palauk ir busi isgirsta ir sulauksi atsakymo.....
Atsakyti
Ar galima MSN nustatyti, kad prisjungus iskart rodytu mane namatoma visiems? Skaipe nustatai nematoma busena, tai kita karta prisijungus automatiskai lieka nematoma, o MSN nustatai nematoma, bet is naujo prisijungus vel rodo online.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2008 02 17, 20:58)
Ar galima MSN nustatyti, kad prisjungus iskart rodytu mane namatoma visiems? Skaipe nustatai nematoma busena, tai kita karta prisijungus automatiskai lieka nematoma, o MSN nustatai nematoma, bet is naujo prisijungus vel rodo online.

o man tai kaip tik lieka nematoma, jei aš ir palieku online, daugiau kai pasijungiu man vėl būna offline. nors nieko nedariau rolleyes.gif
Atsakyti