Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(espana @ 2008 02 26, 13:23)
aciu as jau suradau, pas mane lietuviskai, bet pas mane jie privatume buvo sms mirksiukas.gif

tai kita versija gal skypo, dėl to g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 26, 13:55)
tai kita versija gal skypo, dėl to  g.gif

tai tikriausiai g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Noriu paprasyti pagalbos help.gif blush2.gif
Jau pora menesiu negaliu prisijungti prie skaipo unsure.gif Vis ismeta kazkoki erora doh.gif Bandziau isinstaliuoti senaji, bet neleidzia doh.gif pabaigoj paraso, kad aptikta netiketa klaida... 2330 g.gif nieko nesuprantu. Naujo instaliuoti irgi neleidzia verysad.gif Gal kas su tuo susidurete? Gal kas gali patarti, kaip elgtis, kad vel galeciau bendrauti per skaipa? unsure.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niekam nebuvo taip atsitike? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
hmm na man neteko. o per add/remove programs bandei išinstaliuot ir ten neleidžia?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 28, 13:10)
hmm na man neteko. o per add/remove programs bandei išinstaliuot ir ten neleidžia?

verysad.gif neleidzia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 02 28, 13:30)
verysad.gif  neleidzia  schmoll.gif

keista..
dabar galvoju panašiai buvo kai man tas sandra virusas buvo, kai neleido iš niekur, tai reikėjo ten kitaip daryt kai sakė, panaikint kažkokius failiukus, bet dabar tai nepasakysiu tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 02 28, 13:40)
keista..
dabar galvoju panašiai buvo kai man tas sandra virusas buvo, kai neleido iš niekur, tai reikėjo ten kitaip daryt kai sakė, panaikint kažkokius failiukus, bet dabar tai nepasakysiu tikrai  g.gif

aciu ir uz tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveiki , siandien niekaip neprisiskambinu draugei per Skype , kaip tik skambinu man ismeta, kad SKYPE VARTOTOJAS TURI PROBLEMU SU NUOTOLINIU PULELIU (ar kazkas tai tokio) ir dar raso, kad SKYPE VARTOTOJAS TURI PROBLEMU SU GARSO PLOKSTE ( ar kazkas tokio)
Gal kas zinote kas tai galetu buti g.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu kompiuteryje žaidimą, kuris veikia be disko.
Pasakykite man tūpai, kai jį per skipe persiūsti draugei.
Kiek siučiu niekaip pas ją neusiintalina.
Ką ne taip darau.

Ačiū už patarimus
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2008 03 11, 16:18)
Sveiki, turiu kompiuteryje žaidimą, kuris veikia be disko.
Pasakykite man tūpai, kai jį per skipe persiūsti draugei.
Kiek siučiu niekaip pas ją neusiintalina.
Ką ne taip darau.

Ačiū už patarimus

o siunti tą instaliacinį failiuką ar kur ikonėlė yra tik? turi jį susirast kur susiinstalinai ir tada visą failą su visais failiukais. nu pvz pas mane kažkada buvo c diske atskira skiltis žaidimai ir ten jau atskirai vėl kiekvienas
Atsakyti
sveiki,,turiu problemyte parsisiunciau ir instaliavau Icq ,irasau slaptazodi ,dabar nesuprantu man parasyta numeris Icq /emailas TAI KA CIA REIKIA RASYTI ar susigalvoti numeri ar emaila savo parasyti ? bandziau rasyt emaila +slaptazodi bet ismeta lentele kad negeras slaptazodis arba numeris g.gif gal kas zinoti kaip reikia toliau elgtis???
Atsakyti