aR TAU jos mirtinai reikia, jei neišeina?
kad ten nieko sudėtingo nėra, sekti iš eilės ko prašo, ir registruotis, nikas, slaptažodis, emailas.....
prisiregistravau....bet niekaip neiseina instaliuoti live messenger....
na jei jau kreipiuosi pagalbos tai vadinasi, ne siaip sau reikia....
na jei jau kreipiuosi pagalbos tai vadinasi, ne siaip sau reikia....
na man tai užteko padaryt updatą iš seno ir turėjau live
siaip ne taip susitvarkiau
Ar cia pas mane virusai ar kas.... jau antra karta per savaite dingsta skypas, tai yra rodo nera sujungimo. Kai bandau ieit ismeta lentele parasyt slaptazodi, rasau bet atraso, kad neteisingas, tada spaudziu pamirsau slaptazodi, atsiuncia kazka i pasta, ta suvedu, bet vis vien neprijungia mane prie jo, o tik ismeta ju puslapi. Kame cia problema, bandziau is naujo parsisiust ir nauju vardu prisijungt, bet po poros dienu ir sis dingo, ta pati ismeta
kas nors man, tundrai, paaiškinkit kaip tą skype konferencija padaryt
kai paspaudžiu ant konferencijos man visiem pradeda skambint. o man reik kad neskambintų 
jau susigaudžiau. dėkui už dėmesį
jau susigaudžiau. dėkui už dėmesį
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'pop.mail.yahoo.com', Server: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(SSL): No, Socket Error: 10053, Error Number: 0x800CCC0F
kas man žmonių kalba gali paaiškinti, kodėl mano yahoo paštas per outlooka nebenori veikt? visus nustatymus patikrinau, lyg ir gerai viskas suvesta...
kas man žmonių kalba gali paaiškinti, kodėl mano yahoo paštas per outlooka nebenori veikt? visus nustatymus patikrinau, lyg ir gerai viskas suvesta...
QUOTE(Regin @ 2008 04 04, 22:31)
Ar cia pas mane virusai ar kas.... jau antra karta per savaite dingsta skypas, tai yra rodo nera sujungimo. Kai bandau ieit ismeta lentele parasyt slaptazodi, rasau bet atraso, kad neteisingas, tada spaudziu pamirsau slaptazodi, atsiuncia kazka i pasta, ta suvedu, bet vis vien neprijungia mane prie jo, o tik ismeta ju puslapi. Kame cia problema, bandziau is naujo parsisiust ir nauju vardu prisijungt, bet po poros dienu ir sis dingo, ta pati ismeta
Skaiciau cia panasias situacijas, bet atsakymo nemaciau
Labai, labai lauksiu pagalbos 
as del tu paciu priezasciu jau puse metu be skypo
tai išinsataliuokit viską, kas susiję su skypu iš pc, ir vėl per naują atsisiųskit, kompą nuo virusų pravalykit, nu turi būt gerai
QUOTE(grange @ 2008 04 18, 11:32)
tai išinsataliuokit viską, kas susiję su skypu iš pc, ir vėl per naują atsisiųskit, kompą nuo virusų pravalykit, nu turi būt gerai 
kompe virusus isvale, bet skypo neleidzia man isinstaliuoti lauk
QUOTE(june1 @ 2008 04 26, 20:11)
Kaip isstrinti is skypo laukelio nicko varda?Ta prasme,kai nori prisijungti,kad nerodytu kitu prisijungimu vardu?
kai atsidaro tas pagridninis skypo langas vedant slaptažodį?