Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

aR TAU jos mirtinai reikia, jei neišeina? g.gif kad ten nieko sudėtingo nėra, sekti iš eilės ko prašo, ir registruotis, nikas, slaptažodis, emailas..... g.gif
Atsakyti
prisiregistravau....bet niekaip neiseina instaliuoti live messenger.... doh.gif
na jei jau kreipiuosi pagalbos tai vadinasi, ne siaip sau reikia....
Atsakyti
na man tai užteko padaryt updatą iš seno ir turėjau live g.gif
Atsakyti
siaip ne taip susitvarkiau thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Ar cia pas mane virusai ar kas.... jau antra karta per savaite dingsta skypas, tai yra rodo nera sujungimo. Kai bandau ieit ismeta lentele parasyt slaptazodi, rasau bet atraso, kad neteisingas, tada spaudziu pamirsau slaptazodi, atsiuncia kazka i pasta, ta suvedu, bet vis vien neprijungia mane prie jo, o tik ismeta ju puslapi. Kame cia problema, bandziau is naujo parsisiust ir nauju vardu prisijungt, bet po poros dienu ir sis dingo, ta pati ismeta blink.gif Skaiciau cia panasias situacijas, bet atsakymo nemaciau verysad.gif Labai, labai lauksiu pagalbos ax.gif
Atsakyti
kas nors man, tundrai, paaiškinkit kaip tą skype konferencija padaryt doh.gif kai paspaudžiu ant konferencijos man visiem pradeda skambint. o man reik kad neskambintų dry.gif

jau susigaudžiau. dėkui už dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 12 balandžio 2008 - 17:49
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'pop.mail.yahoo.com', Server: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(SSL): No, Socket Error: 10053, Error Number: 0x800CCC0F

kas man žmonių kalba gali paaiškinti, kodėl mano yahoo paštas per outlooka nebenori veikt? visus nustatymus patikrinau, lyg ir gerai viskas suvesta...
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2008 04 04, 22:31)
Ar cia pas mane virusai ar kas.... jau antra karta per savaite dingsta skypas, tai yra rodo nera sujungimo. Kai bandau ieit ismeta lentele parasyt slaptazodi, rasau bet atraso, kad neteisingas, tada spaudziu pamirsau slaptazodi, atsiuncia kazka i pasta, ta suvedu, bet vis vien neprijungia mane prie jo, o tik ismeta ju puslapi. Kame cia problema, bandziau is naujo parsisiust ir nauju vardu prisijungt, bet po poros dienu ir sis dingo, ta pati ismeta blink.gif Skaiciau cia panasias situacijas, bet atsakymo nemaciau verysad.gif  Labai, labai lauksiu pagalbos  ax.gif

as del tu paciu priezasciu jau puse metu be skypo cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
tai išinsataliuokit viską, kas susiję su skypu iš pc, ir vėl per naują atsisiųskit, kompą nuo virusų pravalykit, nu turi būt gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 18, 11:32)
tai išinsataliuokit viską, kas susiję su skypu iš pc, ir vėl per naują atsisiųskit, kompą nuo virusų pravalykit, nu turi būt gerai  g.gif

kompe virusus isvale, bet skypo neleidzia man isinstaliuoti lauk doh.gif pabaigoj isinstaliavimo ismeta kazkokia klaida doh.gif dabar negali parasyti kokia, nes darbe esu ax.gif
Atsakyti
Kaip isstrinti is skypo laukelio nicko varda?Ta prasme,kai nori prisijungti,kad nerodytu kitu prisijungimu vardu?
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2008 04 26, 20:11)
Kaip isstrinti is skypo laukelio nicko varda?Ta prasme,kai nori prisijungti,kad nerodytu kitu prisijungimu vardu?

kai atsidaro tas pagridninis skypo langas vedant slaptažodį? mastau.gif čia jau jaučiu reikia nustatyt kad kompas neįsimintų jokių įvedamų slaptažodžių nu ten per options, bet ne skype o jau naršyklėj.
Atsakyti