tikiuosi kad padėsite
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 03 14, 14:01)
sveiki,,turiu problemyte parsisiunciau ir instaliavau Icq ,irasau slaptazodi ,dabar nesuprantu man parasyta numeris Icq /emailas TAI KA CIA REIKIA RASYTI ar susigalvoti numeri ar emaila savo parasyti ? bandziau rasyt emaila +slaptazodi bet ismeta lentele kad negeras slaptazodis arba numeris
gal kas zinoti kaip reikia toliau elgtis???
hmm na jei jau susikūrei vartotoją tai reikia įrašyt niką ar eimailą ir jungtis tų skaičiukų tai čia tik paieškai reikia QUOTE(ausra_as178 @ 2008 03 14, 16:24)
o aš turiu regis tokia nedidelę problemėlę, kurią neįsivaizduoju kaip man panaikinti
Kaip padaryti kad man nerodytų tinklo retrospektyvos?
t.y. ką daryti kad tarkim įėjus i google ir įvedant žodį man nerodytu anksčiau rašytų žodžių?
tikiuosi kad padėsite
tikiuosi kad padėsite
biški ne čia klausi, nu bet....
Eini į tools>options>privacy>rememeber what i enter in forms and the search bar nuimi varnelę tai nebeįsimins.
QUOTE(grange @ 2008 03 14, 18:27)
Eini į tools>options>privacy>rememeber what i enter in forms and the search bar nuimi varnelę tai nebeįsimins.
na nepykit
LABAI LABAI ačiū už nurodymą
QUOTE(grange @ 2008 03 14, 17:27)
hmm na jei jau susikūrei vartotoją tai reikia įrašyt niką ar eimailą ir jungtis tų skaičiukų tai čia tik paieškai reikia
tai kad as esusikuriau turbut to vartotojo nes ka as irasau niekas netinka
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 03 14, 18:17)
tai kad as esusikuriau turbut to vartotojo nes ka as irasau niekas netinka
turbut???? registracijos metu ICQ tau suteikia daugzianklu numeri, ta numeriuka ir reikia ivest, jokiu niku ir e-mailu, tik tai numeri na ir aisku slaptazodi
QUOTE(Andriuha @ 2008 03 14, 21:11)
turbut???? registracijos metu ICQ tau suteikia daugzianklu numeri, ta numeriuka ir reikia ivest, jokiu niku ir e-mailu, tik tai numeri na ir aisku slaptazodi
nu aš registruojantis tikrai nevedinėju numeriu pvz. nes jo net nežinau, įvedu login ir slaptažodį
sveikos, labai prašau pakalbos reikia ištrinti pokalbių praeitį, bet kažkodėl neišstrina kai trinu nuėjus į "praeitis" gal ką netaip darau, PADĖKIT labai prašau
QUOTE(ssanta @ 2008 03 23, 00:40)
sveikos, labai prašau pakalbos reikia ištrinti pokalbių praeitį, bet kažkodėl neišstrina kai trinu nuėjus į "praeitis" gal ką netaip darau, PADĖKIT labai prašau 
taigi čia kažkuriam psl. (keli atgal) kaip tik apie tai bugvo viskas išdėstytą ką daryt, nepatingėk paskaityt
labas vakaras.
sorry neskaiciau visos temos,gal ir yra atsakymas,jei kas nepatingetu gal galetu man atskleisti paslapti,kaip vel aktivuoti pokalbiu issaugojima,pas mane jie neisisaugoja,nebepamenu,kaip tai padariau
dabar noreciau,kad jie liktu praeityje 
Papildyta:
Sorry,nebesivarginkit...jau isisaikinau,kame saknys...dekui uz demesi
sorry neskaiciau visos temos,gal ir yra atsakymas,jei kas nepatingetu gal galetu man atskleisti paslapti,kaip vel aktivuoti pokalbiu issaugojima,pas mane jie neisisaugoja,nebepamenu,kaip tai padariau
Papildyta:
Sorry,nebesivarginkit...jau isisaikinau,kame saknys...dekui uz demesi
Sveiki.Nezinau kas atsitiko mano skype.
isijungiau kompa ir ismete lentele,kad skype dingo ir jei noriu galiu susikurti nauju vardu.taip ir padariau.gavau nuo vyro rekti,kad tereikejo ten kazkur kompe nueiti ir butu vel atkures.na bet ne tame esme.po kiek laiko vel isijungiu skype,ir raso kad kazkokia problema,ir kad man reikia atsidaryti mozilos prad.puslapi ten kampeli yra skypses zenklas su skaiciais 123(S123).na as atsidariau, paspaudziau ta zenkla,ir manes kazko klause,as dabar jau nepamenu,as paspaudziau ok.,ir tas zenklas dingo.nezinau ar kalte butent cia,bet nuo to laiko nera skypes,o kas svarbiausia neleidzia ir naujos susikurti
raso kad skype sukurti nepavyko ir arba kreipkites i tinklo administratoriu arba bandykit is naujo
gal kas nors numano kas cia galejo nutikti?svarbiausia kodel neleidzia naujos susikurti?
na as turiu beda su msn.....bandziau atsisiusti, bet nieko neisejo....bandziau prisiregistruoti (radau kazkokiame tinklalapyje) irgi nieko neisejo
gal gali kas nors smulkiai paaiskinti visa ta eiga, kaip ku ir kas....pirma karta susiduriu su sia programa, todel nieko nezinau
buciau labai dekinga 
Papildyta:
ne ku, o kur
Papildyta:
ne ku, o kur