Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

o aš turiu regis tokia nedidelę problemėlę, kurią neįsivaizduoju kaip man panaikinti blush2.gif Kaip padaryti kad man nerodytų tinklo retrospektyvos? ax.gif t.y. ką daryti kad tarkim įėjus i google ir įvedant žodį man nerodytu anksčiau rašytų žodžių? blush2.gif
tikiuosi kad padėsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 03 14, 14:01)
sveiki,,turiu problemyte parsisiunciau ir instaliavau Icq ,irasau  slaptazodi  ,dabar nesuprantu man parasyta numeris Icq /emailas TAI KA CIA REIKIA RASYTI ar susigalvoti numeri ar emaila savo parasyti ? bandziau rasyt emaila +slaptazodi bet ismeta lentele kad negeras slaptazodis arba numeris g.gif  gal kas zinoti kaip reikia toliau elgtis???
hmm na jei jau susikūrei vartotoją tai reikia įrašyt niką ar eimailą ir jungtis tų skaičiukų tai čia tik paieškai reikia g.gif

QUOTE(ausra_as178 @ 2008 03 14, 16:24)
o aš turiu regis tokia nedidelę problemėlę, kurią neįsivaizduoju kaip man panaikinti blush2.gif  Kaip padaryti kad man nerodytų tinklo retrospektyvos? ax.gif t.y. ką daryti kad tarkim įėjus i google ir įvedant žodį man nerodytu anksčiau rašytų žodžių? blush2.gif
tikiuosi kad padėsite 4u.gif

biški ne čia klausi, nu bet....

Eini į tools>options>privacy>rememeber what i enter in forms and the search bar nuimi varnelę tai nebeįsimins.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 14, 18:27)

Eini į tools>options>privacy>rememeber what i enter in forms and the search bar nuimi varnelę tai nebeįsimins.

na nepykit 4u.gif

LABAI LABAI ačiū už nurodymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 14, 17:27)
hmm na jei jau susikūrei vartotoją tai reikia įrašyt niką ar eimailą ir jungtis tų skaičiukų tai čia tik paieškai reikia  g.gif

tai kad as esusikuriau turbut to vartotojo nes ka as irasau niekas netinka
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 03 14, 18:17)
tai kad as esusikuriau turbut to vartotojo nes ka as irasau niekas netinka

turbut???? registracijos metu ICQ tau suteikia daugzianklu numeri, ta numeriuka ir reikia ivest, jokiu niku ir e-mailu, tik tai numeri na ir aisku slaptazodi
Atsakyti
QUOTE(Andriuha @ 2008 03 14, 21:11)
turbut???? registracijos metu ICQ tau suteikia daugzianklu numeri, ta numeriuka ir reikia ivest, jokiu niku ir e-mailu, tik tai numeri na ir aisku slaptazodi

nu aš registruojantis tikrai nevedinėju numeriu pvz. nes jo net nežinau, įvedu login ir slaptažodį
Atsakyti
sveikos, prašau padėkit man su MSN. reikia užsiregistruot o aš nemoku.... blush2.gif kažkaip bandziau bet nepavyksta verysad.gif gal jūs galit padėti??? g.gif būčiau labai dėkinga iš anksto 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos, labai prašau pakalbos reikia ištrinti pokalbių praeitį, bet kažkodėl neišstrina kai trinu nuėjus į "praeitis" gal ką netaip darau, PADĖKIT labai prašau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 03 23, 00:40)
sveikos, labai prašau pakalbos reikia ištrinti pokalbių praeitį, bet kažkodėl neišstrina kai trinu nuėjus į "praeitis" gal ką netaip darau, PADĖKIT labai prašau unsure.gif

taigi čia kažkuriam psl. (keli atgal) kaip tik apie tai bugvo viskas išdėstytą ką daryt, nepatingėk paskaityt wink.gif
Atsakyti
labas vakaras.
sorry neskaiciau visos temos,gal ir yra atsakymas,jei kas nepatingetu gal galetu man atskleisti paslapti,kaip vel aktivuoti pokalbiu issaugojima,pas mane jie neisisaugoja,nebepamenu,kaip tai padariau sad.gif dabar noreciau,kad jie liktu praeityje blush2.gif
Papildyta:
Sorry,nebesivarginkit...jau isisaikinau,kame saknys...dekui uz demesi ax.gif
Atsakyti
Sveiki.Nezinau kas atsitiko mano skype. doh.gif g.gif isijungiau kompa ir ismete lentele,kad skype dingo ir jei noriu galiu susikurti nauju vardu.taip ir padariau.gavau nuo vyro rekti,kad tereikejo ten kazkur kompe nueiti ir butu vel atkures.na bet ne tame esme.po kiek laiko vel isijungiu skype,ir raso kad kazkokia problema,ir kad man reikia atsidaryti mozilos prad.puslapi ten kampeli yra skypses zenklas su skaiciais 123(S123).na as atsidariau, paspaudziau ta zenkla,ir manes kazko klause,as dabar jau nepamenu,as paspaudziau ok.,ir tas zenklas dingo.nezinau ar kalte butent cia,bet nuo to laiko nera skypes,o kas svarbiausia neleidzia ir naujos susikurti unsure.gif raso kad skype sukurti nepavyko ir arba kreipkites i tinklo administratoriu arba bandykit is naujo doh.gif gal kas nors numano kas cia galejo nutikti?svarbiausia kodel neleidzia naujos susikurti?
Atsakyti
na as turiu beda su msn.....bandziau atsisiusti, bet nieko neisejo....bandziau prisiregistruoti (radau kazkokiame tinklalapyje) irgi nieko neisejo doh.gif gal gali kas nors smulkiai paaiskinti visa ta eiga, kaip ku ir kas....pirma karta susiduriu su sia programa, todel nieko nezinau verysad.gif buciau labai dekinga smile.gif
Papildyta:
ne ku, o kur smile.gif
Atsakyti