Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 27, 14:47)

kokia išranki bigsmile.gif
ai,man tai daug gražių thumbup.gif ir mielų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jau atidaviau balsus pacioms paciausioms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2007 05 27, 16:34)
kokia išranki  bigsmile.gif
ai,man tai daug gražių  thumbup.gif  ir mielų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ale žiūrėju kad būtų tokia , kad užkabintų. ir temą atitiktų(nors tokių itin mažai), ir pavadinimas tiktų, ir nuotrauka būtų šilta, savita, išraiškinga.....
ax.gif
Atsakyti
user posted image 4u.gif
user posted image wub.gif
user posted image thumbup.gif (už idėją) tongue.gif
Atsakyti
nemeluosiu, man tai visos žavios mamytės su pilvukais,nėra tokių kad būtų nemielų nuotraukėlių,čia tai trikras mamyčių grožis kai pilvelyje maža gyvybė plazda 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Paspėliosiu, kas taps laimėtojais... ax.gif

I vieta: mamytė rapsų "jūroje";
II vieta: pilviukas ir šuniukas;
III vieta: "- Kaip gyveni? - Gerai".

Taip pat manau, kad nemažai balsų turėtų surinkti skandalingoji "nuogoji krūtis" ir linksmoji trijulė "Kuris pirmas?" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 27 gegužės 2007 - 22:20
QUOTE(Pitija @ 2007 05 27, 23:10)

Taip pat manau, kad nemažai balsų turėtų surinkti skandalingoji "nuogoji krūtis" ir linksmoji trijulė "Kuris pirmas?" biggrin.gif

ir dar ta foto kur už medžio mamytė jau tuoj tuoj.. daugeliui labai paitko kaip matėsi iš diskusijų 4u.gif iš tavo minėtų balsavau už 2 ir 3 ax.gif
Atsakyti
Kaip gaila, nespėjau įmesti savo foto schmoll.gif
Atsakyti
sveiki bigsmile.gif

primenu, kad balsuosime iki birželio 1 d. Konkursų senbuviai puikiai žino, o naujesniems dalyviams primenu, kad šiame konkurso etape atkreiptų dėmesį į 11-ą taisyklę:

Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.

Jei pastebite tokių pažeidimų, parašykite moderatorei asmeninę žinutę su nuoroda. Ačiū!
Atsakyti
Jo, teko ilgai galvot g.gif
Man geriausios:
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 05 27, 17:59)
user posted image 4u.gif
user posted image wub.gif
user posted image thumbup.gif (už idėją) tongue.gif

QUOTE(Pitija @ 2007 05 27, 23:10)

QUOTE(grange @ 2007 05 27, 23:55)
ir dar ta foto kur už medžio mamytė jau tuoj tuoj.. daugeliui labai paitko kaip matėsi iš diskusijų  4u.gif iš tavo minėtų balsavau už 2 ir 3  ax.gif

QUOTE(Olgyte @ 2007 05 28, 09:04)
Jo, teko ilgai galvot  g.gif
Man geriausios:

gal galit paaiskinti kam reik viesinti uz ka balsavote?
norit kad tos trys mamos jum padekotu ar ka?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 28, 09:06)
gal galit paaiskinti kam reik viesinti uz ka balsavote?
  g.gif

blink.gif O negalima? Nori ir pasisako kam atidavė prioritetus. Ne "reikia", bet "galima". Jei tik nori.
Atsakyti