Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 28, 04:21)

ne nedraudzia.
o tu atsistok i tos mamos vieta, uz kurios foto, niekas nepaviesino kad balsavo.
nereik sitaip elgtis su kitom mamom, gi ne graziausia vaizdeli renkam

doh.gif doh.gif doh.gif Nesuprantu uz tave niekas neprabalsavo ar kaip? ko cia sirsti? lotuliukas.gif juk svarbiausia dalyvauti, o ne laimeti, o visos nuotraukeles savaip yra grazios ir idomios, jeigu niekas neprabalsavo nepaviesino anokia cia beda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 05 28, 13:44)
doh.gif  doh.gif  doh.gif Nesuprantu uz tave niekas neprabalsavo ar kaip? ko cia sirsti?  lotuliukas.gif juk svarbiausia dalyvauti, o ne laimeti, o visos nuotraukeles savaip yra grazios ir idomios, jeigu niekas neprabalsavo nepaviesino anokia cia beda  doh.gif

bedos jokios schmoll.gif bet KODEL VIESINAM?
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 28, 04:51)
bedos jokios  schmoll.gif  bet KODEL VIESINAM?

Man asmeniskai visai idomu kas uz ka prabalsavo, ar uz ta pati ka ir as, ar visgi zmoniu nuomones sutampa, ar patinka tos pacios nuotraukos... tiesiog idomu ir tiek.... rolleyes.gif bet jeigu ir kas prabalsavo uz ta kuri zmogui patinka o man ne, as niekada uz tas nebalsuosiu schmoll.gif visada balsuoju uz tai kas patinka man, ir man visai smagu pasidalinti su kitais uz ka prabalsavau ir as smile.gif o istikro si karta net ir pamirsau paminet reikia paziuret uz ka as ten atidaviau savo balsus cool.gif

Na stai jos:

"Staiga aukso krioklys nukrinta,
Akinančia šviesa nutvieksdamas vario skliautą,
Džiaugsmingai jį įsčios priima
Ir gyvybės delne
Suspurda mažasis Persėjas..."

K.Platelis
first.gif

Negaliu patikėti, jau 35 savaitės... Nepraėjus nei mėnesiui mano rankose jau suposi visas mano gyvenimas smile.gif second.gif

Aš tavo Angelas visai amžinybei... third.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 05 28, 13:44)
juk svarbiausia dalyvauti, o ne laimeti

na, juk pripažinkim, kiekviena, dėdama foto, galvoja laimėti.. jei svarbu dalyvauti, tai kam tada skaičiuojami balsai? mirksiukas.gif sudėkim foto, keikviena sau asmeniškai nuspręs,kuri gražiausia ir tiek... konkursai ir yra, kad juos laimėti, ir reikia jau susitaikyti, kad vietos būna tik 3, nu arba viena kaip kai kur.... o likusios foto, nors ir nelaimėjusios, dėmesio vistiek sulaukia, ir smagu, bet laimėti visada norisi....

QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 28, 13:51)

o kodėl ne, nesuprantu? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 28, 14:11)
ko gero tai parastos tolerancijos ir pagarbos labiau dalykas  mirksiukas.gif

g.gif nu jau nesutikčiau.... pasikartosiu, jei yra konkursas, ir pateiktos foto, aš renkuos, už ką man balsuoti, o už ką ne, aišku, galiu ir neskelbti viešai už ką, bet kaip jau kažkuri sakė, įdomu palyginti su kitų balsavusiųjų balsais...

ir tai nereiškia nepagarbos kitoms mamytėms kurių foto irgi buvo labai gražios, na bet tokios taisyklės, balsai yra tik 3. balsuočiau ir dar už 10, bet deja, negaliu . labai patiko mamytė rapsuose, patiko įdėja su telefonu ir dar daug kitų, bet, balsai jau išnaudoti.,..
Atsakyti
o man atrodo, jeigu jau leidziam sau nuotraukas komentuoti ne tik is grazios, bet ir is negrazios puses(Kas man atrodo yra labai negrazu pilvotu mamyciu atzvilgiu, nes bet kokiu atveju visi nestumai/pilvukai yra labai brangus ir tuo paciu labai grazus), tai parasyti uz ka atidavei balselius, tai is viso jokios blogybes tame nematau.. unsure.gif
Atsakyti
Man sita patiko labiausiai lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
gražus konkursas
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 28, 13:51)

prisidesiu prie diskusijos be pabaigos - o tai kam tada sis aptarimas skirtas, tik bendrom frazem (jei jau drausim pasidalint savo prioritetais)?
Atsakyti
QUOTE(Irinna @ 2007 05 28, 17:27)
prisidesiu prie diskusijos be pabaigos - o tai kam tada sis aptarimas skirtas, tik bendrom frazem (jei jau drausim pasidalint savo prioritetais)?

aptarti nuotrauką- spalvas, ryškumą, mintį ir t.t.
Atsakyti
sita nuotraukyte gavo mano balsa, nes man ji silta, atsispindi laukimas, naturali, neperdeta ir t.t.
http://www.supermama...p...&phid=12320
Atsakyti
Prisikarksejau, mano foto jau isbrauke verysad.gif
Atsakyti