As uz ta su foksiuku nubalsavau, man ji tokia labiausiai issiskirianti pasirode ir be galo miega ir kokybiska : dar karta perziurejau nuotraukeles, sunku buvo dar kazka is tokios gausos isrinkti, isskirti, tai tik ta viena balsiuka ir palieku dabar lauksiu rezultatu
mano nuomone nereikėtų rodyti ar sakyti už ką balsuojama,nes kitos už tas taipogi prabalsuoja,nesąmoningai ibraukiamos šios nuotraukytės kad balsuotu, na čia tik mano nuomonė
mano nuomone nereikėtų rodyti ar sakyti už ką balsuojama,nes kitos už tas taipogi prabalsuoja,nesąmoningai ibraukiamos šios nuotraukytės kad balsuotu, na čia tik mano nuomonė
ne nedraudzia.
o tu atsistok i tos mamos vieta, uz kurios foto, niekas nepaviesino kad balsavo.
nereik sitaip elgtis su kitom mamom, gi ne graziausia vaizdeli renkam
o tu atsistok i tos mamos vieta, uz kurios foto, niekas nepaviesino kad balsavo. nereik sitaip elgtis su kitom mamom, gi ne graziausia vaizdeli renkam
nu ir ką? irgi esu dalyvavus konkursuose, irgi su kai kuriom foto esu gavus balų, ir irgi niekas nepaviešino ,kad balsavo už tą, bet tai nieko nekeičia man asmeniškai, yra konkursas ir tiek..
o tai ką mes renkam? gražiausią foto, kuri atsipindi gražiausią momentą gyvenime
nu ir ką? irgi esu dalyvavus konkursuose, irgi su kai kuriom foto esu gavus balų, ir irgi niekas nepaviešino ,kad balsavo už tą, bet tai nieko nekeičia man asmeniškai, yra konkursas ir tiek..
o tai ką mes renkam? gražiausią foto, kuri atsipindi gražiausią momentą gyvenime