Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 28, 09:06)
gal galit paaiskinti kam reik viesinti uz ka balsavote?
norit kad tos trys mamos jum padekotu ar ka?
  g.gif

g.gif o ar taisyklės draudžia sakyti už ką balsuoji?

nematau čia nieko blogo, noriu sakau noriu nea.
Atsakyti
Aš rigi jau balsavau bigsmile.gif MAn tai įspūdis susidarė, kad daug mamyčių laukiančių dvynukų biggrin.gif
Atsakyti
As prabalsavau uz sias 4u.gif

1. user posted image

2.user posted image

3.user posted image

Nu va karsta.gif Viskas tvarkingai atlikta hihihi.gif

ax.gif
Atsakyti
As uz ta su foksiuku nubalsavau, man ji tokia labiausiai issiskirianti pasirode ir be galo miega ir kokybiska thumbup.gif: dar karta perziurejau nuotraukeles, sunku buvo dar kazka is tokios gausos isrinkti, isskirti, tai tik ta viena balsiuka ir palieku 4u.gif
dabar lauksiu rezultatu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 28 gegužės 2007 - 11:11
mano nuomone nereikėtų rodyti ar sakyti už ką balsuojama,nes kitos už tas taipogi prabalsuoja,nesąmoningai ibraukiamos šios nuotraukytės kad balsuotu, g.gif na čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 05 28, 11:13)
mano nuomone nereikėtų rodyti ar sakyti už ką balsuojama,nes kitos už tas taipogi prabalsuoja,nesąmoningai ibraukiamos šios nuotraukytės kad balsuotu, g.gif na čia tik mano nuomonė blush2.gif

Nu nezinau g.gif
Jei man nepatinka-cia gali 10 kartu buti-nebalsuosiu schmoll.gif
Juk kiekvienas turi savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 05 28, 12:34)
Nu nezinau g.gif
Jei man nepatinka-cia gali 10 kartu buti-nebalsuosiu schmoll.gif
Juk kiekvienas turi savo nuomone 4u.gif

ne vien ta mintis ibraukiama foto bet išanksto galiu spręsti kokia foto laimes,o norisi staigmeneles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 05 28, 11:35)
ne vien ta mintis ibraukiama foto bet išanksto galiu spręsti kokia foto laimes,o norisi staigmeneles unsure.gif

Daug kas mano,kuri foto laimes.Bet ne todel,kad cia buvo ikelta.Man ji grazi ir tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 05 28, 11:35)

Del staigmenos sutinku, bet gi ne visos viesina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 28, 10:34)
g.gif  o ar taisyklės draudžia sakyti už ką balsuoji?

nematau čia nieko blogo, noriu sakau noriu nea.

ne nedraudzia.
o tu atsistok i tos mamos vieta, uz kurios foto, niekas nepaviesino kad balsavo.
nereik sitaip elgtis su kitom mamom, gi ne graziausia vaizdeli renkam

Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 28, 13:21)

o tu atsistok i tos mamos vieta, uz kurios foto, niekas nepaviesino kad balsavo.
nereik sitaip elgtis su kitom mamom, gi ne graziausia vaizdeli renkam

nu ir ką? irgi esu dalyvavus konkursuose, irgi su kai kuriom foto esu gavus balų, ir irgi niekas nepaviešino ,kad balsavo už tą, bet tai nieko nekeičia man asmeniškai, yra konkursas ir tiek..

g.gif o tai ką mes renkam? gražiausią foto, kuri atsipindi gražiausią momentą gyvenime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 28, 13:29)
nu ir ką? irgi esu dalyvavus konkursuose, irgi su kai kuriom foto esu gavus balų, ir irgi niekas nepaviešino ,kad balsavo už tą, bet tai nieko nekeičia man asmeniškai, yra konkursas ir tiek..

g.gif  o tai ką mes renkam? gražiausią foto, kuri atsipindi gražiausią momentą gyvenime  smile.gif

mes renkam graziausia zmogaus gyvenymo akimirka
o kokiam konkurse dalyvavais u foto kurioje butum tu, ipatingos busenos, nuotaikos......? bigsmile.gif
Atsakyti