Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

Labas rytas!
Nepradingau aš su Vijurkyte, būna, kai su miegančia ant mano rankų su Jumis bendrauju, kartais "kabu" apačioje, paskaitinėt patinka, kai matau reikalą, įsiterpiu bigsmile.gif Su Lauros_k žirafiuku pusryčiaudavome, dabar jos karūna nejudanti, tai nėra kam tiu-tiū pasakyt ir kąsnio neduoti, tai mažė blogiau valgo doh.gif Už tai dažniau einam į laukelį, katytes, antytes pamaitinam, pačios užkandam wub.gif
Vakar susirašiau esamuoju laiku savo norus, taip kukliai sutilpau į 6-is biggrin.gif Po kelis kartus per dieną paskaitinėsiu, o kai pajusiu, kad jau nebesinori "kalt" į galvą, nustosiu, su giliu žinojimu, kad pasąmonė jau žino, ko aš siekiu (ji ir taip žino!)
Vakar vakare beveik užmigau su "Jūsų pasąmonės galia" rankose, taip įsiskaičiau, kad ėmiau grimsti į miegą, o prieš akis taip aiškiai iškilo mano siekiai (norai), beje esamuoju laiku bigsmile.gif : Baigiau studijas, turiu nuostabų darbą! Pirmą kartą taip aiškiai mačiau raides plaukiančias prieš akis, bet jau turbūt snaudžiau biggrin.gif Taip ir užmigau turbūt išsišiepusi, rami tongue.gif

Džiugu matyti naujus veidus mūsų temelėje, skaityti naujas mintis! Kitų patirtis dažnai įkvepia (čia pepilota taip sakė, pritariu wub.gif ).
Mergytės, nepykim, jei ne su kiekviena asmeniškai pasisveikiname, ne kiekvienos postą išanalizuoja visos prisijungusios ir tuo metu eteryje nebuvusios. Su kiekviena diena mūsų vis daugiau, fiziškai suspėti visas paguosti, pasidžiaugti, patarti jau darosi sunku! Kaip busVakarė sako, jei žmogus gabus matyti savo problemą ir ją pripažinti, analizuoti, tai gabus ir pats su ja tvarkytis!
Geros dienos!
Atsakyti
Sveikos sulaukę dar vienos puikios dienos 4u.gif
Malonu,kad prisijungia tokių stiprių pozityvisčių,kaip Starburst thumbup.gif Tema iškart atgijo smile.gif
O man va iš galvos neišeina tokia citata:
"-Suprantu,bet jei tu nori naujo gyvenimo,pirma turi pradėti galvoti,jausti ir elgtis kaip visai kitas asmuo.Galima sakyti,kad tai,ką gyvenime galiausiai gauname,priklauso ne nuo mūsų norų,o nuo to,kas esame. Jei trokšti kitokių dalykų,pavyzdžiui,kitokių santykių,kitokio džiaugsmo,kitokio pasitenkinimo,privalai pats pradėti daryti kitokius dalykus." (Iš R.Sharma "Šventasis,banglentininkas ir vadovas")
Bet jei buvai nusiritęs iki visiško pesimizmo,kaip yra sunku tai padaryt....Nepykit ant mokinės.... doh.gif
Na einu skaityt ankstesnių temų,ten pasisemiu stiprybės keičiant savo asmenį smile.gif
Atsakyti
pražiopsojau pepilotos gimtadienį..
tai sveikinu dabar ir linkiu per metus pasiekt net daugiau, nei vakar sau susirašei.

žinot, o jus beskaitant iš intuityvios miglotos nuojautos apie pozityvų mąstymą pradėjo ryškėt kontūrai, kol vakar "pagavau" save, kad savo veiksmus motyvuoju ne vengdama nemalonumų, o siekdama patobulėti, parodyti, kaip gerai galiu atlikti užduotį ir panašiai. kad nebezyziu dėl smulkmenų (kas būdavo mano nuolatinė būsena), o jas arba ignoruoju, arba ištaisau. kad kuriu konkretesnius planus (ir ne į tokią tolimą ateitį), užsibrėžiu tikslus, kuriuos tiksliai žinau, kaip/kad galima pasiekti (ne iš serijos - 'už taiką pasaulyje') ir --kas svarbiausia-- dirbu, kad pasiekčiau. kad suvokiu, kad mano dabartinė situacija - mano pasirinkimų ir pastangų rezultatas, ir kad ateities aplinkybės irgi nuo manęs priklauso. kad nebijau svajoti ir norėti - tikiu, kad galiu pasiekti. kad darbas savo tikslų link tapo malonesnis už bimbinėjimą. kad pasitikiu savim ir gatvėj šypsaus, kad žmonės atsišypso atgal ar atsisuka prasilenkus.
išoriškai niekas nepasikeitė - darbelių tiek pat, kliūčių, problemų.., bet mano reakcija į juos visai kitokia. (beje, kaip ir savęs suvokimas -- pakito)

žinot, ką? --- ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlatan: 18 gegužės 2007 - 09:56
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 18, 10:49)
O man va iš galvos neišeina tokia citata:
"-Suprantu,bet jei tu nori naujo gyvenimo,pirma turi pradėti galvoti,jausti ir elgtis kaip visai kitas asmuo.Galima sakyti,kad tai,ką gyvenime galiausiai gauname,priklauso ne nuo mūsų norų,o nuo to,kas esame. Jei trokšti kitokių dalykų,pavyzdžiui,kitokių santykių,kitokio džiaugsmo,kitokio pasitenkinimo,privalai pats pradėti daryti kitokius dalykus."  (Iš R.Sharma "Šventasis,banglentininkas ir vadovas")

Kartais yra sveika pažiūrėti į savo gyvenimą iš šalies, taip tarsi tavo kūne apsigyveno kitas žmogus, dažnai nepastebim to, kas mums įprasta, tarsi ekspermentas, įvertinimui to, ką turi, kitaip pradedi jausti aplinką, žmones, kurie tave supa. Kaip jaustųsi kitas žmogus, tavo vietoje? Nežinau ar tai padės pozytiviam mąstymui, bet kad pastebėsi daugiau, nei įprasta, tai tikrai.

Atsiprašau, kad lendu ne į savo temą, ir šneku gal ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 18, 09:30)

Laura_K, kaip Tavo darbu rezultatai? Nepaskambino dar?Kokioj srity? O Tavo koja?
color]

Labas rytas,

vakar skambino, kadangi rimtai svarsto kandidatura tarp keliu kandidatu gavau dar papildomu klausimu, bet toookiu kad doh.gif bet atsakiau...laukiu kitos savaites pradzios pirmadieni - antradieni bus aisku... sritis skani neveltui cia sakiau, kad kavos arba ir dar ko nors..
koja siaubingai sianakt skaudejo...
ir siaip kazkoks nepozityvumas mane kankina [COLOR=yellow]PMS gal
sedziu va ir verkiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 18 gegužės 2007 - 10:12
QUOTE(suntea @ 2007 05 18, 10:06)
Kartais yra sveika pažiūrėti į savo gyvenimą iš šalies, taip tarsi tavo kūne apsigyveno kitas žmogus, dažnai nepastebim to, kas mums įprasta, tarsi ekspermentas, įvertinimui to, ką turi, kitaip pradedi jausti aplinką, žmones, kurie tave supa. Kaip jaustųsi kitas žmogus, tavo vietoje? Nežinau ar tai padės pozytiviam mąstymui, bet kad pastebėsi daugiau, nei įprasta, tai tikrai.

Atsiprašau, kad lendu ne į savo temą, ir šneku gal ne į temą.

Aš žinok taip darydavau ir anksčiau,na žvelgdavau tarsi iš šalies į save ir į savo vaiką dabar pažvelgiu,kaip į svetimą.smile.gif Ir tas tikrai padeda...Kartais būna,kad į poelgį, jei jis mano, aš žiūriu siaubingai,o jei tai būtų padarius Petrutė ar Onutė,sakyčiau:na ką padarysi...Žmonės klysta smile.gif Ir esu per daug sureikšminus praeitį ir ateitį g.gif Dabar bandau mąstyt tik apie šiandieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 18, 10:11)

ir siaip kazkoks nepozityvumas mane kankina PMS gal sedziu va ir verkiu...[/color]

paverkti kartais sveika, ašaros tikrai apvalo mintis, sielą....bent jau aš taip manau...man puikiai apvalo ašaros ir muzika.... kažkaip problemos neišsisprendžia, bet lengviau tampa bent jau akimirkai tai....
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 18, 10:11)
Labas rytas,
...ir siaip kazkoks nepozityvumas mane kankina PMS gal sedziu va ir verkiu...

Gal padės tokia citata:
"Iš tiesų mylėti save galime tik tada,kai prisipažįstame ir priimame viską, kas yra mumyse. "
Aš tai suprantu,kad ir ašaras ir blogą nuotaiką reikia priimt. Ir to nereikia gėdytis,nuo tų emocijų juk netampi silpnesnė. Verkt taip pat žmogiška,kaip ir šypsotis...Juk vis tiek žinai: KAD ESI PATI ŠAUNIAUSIA,GRAŽIAUSIA IR TAU VISKAS SEKASI 4u.gif Tik tikėk tuo ir viskas bus puiku 4u.gif
Atsakyti
Aš tai visai neseniai (gal prieš pusmetį) nustojau grežiotis į praeitį ir žiūrėti labai toli į priekį. Praeities jau nepakeisi (nors jos ir neužmirši), ateitis (ateis savaime, lauksi, ar ne bigsmile.gif ) Dabartis yra ČIA ir DABAR, tai mėgaujuosi ja ir gyvenu! Ir gyvenu su labai didele ramybe. Nebekartoju neiginių, anksčiau taip elgdavausi: nemokėsiu, nesugebėsiu, neužteks pinigų... Kai ėmiau sakyti: išmoksiu, galiu ir sugebu, tada viskas kitaip ir rutuliotis pradėjo. Ne veltui yra posakis, keisk tik save, todėl ir pradedu keistis, tariuosi su savo ego.
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 18, 11:12)
Aš žinok taip darydavau ir anksčiau,na žvelgdavau tarsi iš šalies į save ir į savo vaiką dabar pažvelgiu,kaip į svetimą.smile.gif Ir tas tikrai padeda...Kartais būna,kad į poelgį, jei jis mano, aš žiūriu siaubingai,o jei tai būtų padarius Petrutė ar Onutė,sakyčiau:na ką padarysi...Žmonės klysta smile.gif Ir esu per daug sureikšminus praeitį ir ateitį g.gif Dabar bandau mąstyt tik apie šiandieną g.gif

Remiantis keltų kultūra, žmogui yra sunku suprasti savo vidaus pasaulį, ypač, kai gyvenimas yra per daug pažįstamas. Sunku atbukusioje savastyje surasti ką nors nauja, įdomaus, skatinančio pasitikėti savimi ir veikti. Viskas ko reikia, mes turime, tik turime artimiau susipažinti su savo siela. Citata: "Pirmasis žingsnis, kad pabustum vidaus gyvenimui ir sužinotum perspektyvas, glūdi tavo vienatvės gelmėse- tereikia įsivaizduoti, kad slapčiausios paslaptys ir galimybės, tau visiškai nepažįstamos. Nuspręsti save laikyti pašaliniu asmeniu, ką tik įžengusiu į tavo gyvenimą, išlaisvinantis pratimas. Tokia meditacija padeda sugriauti viešpataujantį bukinantį pasitenkinimą savo žinojimu. Pamažu pradedi suvokti savo paslaptį ir kerus. Supranti esąs ne bejėgis apmirusio gyvenimo šeimininkas, o laikinas svečias, apdovanotas gėrybėmis ir galimybėmis, kokių negalėtum nei sugalvoti, nei nusipelnyti"

Atsakyti
Merginos, man baisiai reikia pozityvumo dozės, desperatiškai bandau kažkur savy jo rasti, bet nebesugebu schmoll.gif
Sharma man primityvus ir negaliu aš jo skaityti, vos ne vos prisiversdama pusę to vienuolio perskaičiau.

Turiu puikią knygą apie kuriamąją vizualizaciją, skaitosi, viskas gerai, bet pačiai nuoširdžiai ir tuo tikint vizualizuoti neišeina.

žodžiu, skendžiu nepozityvume ir žlugdau save, nematau jokios prasmės savo buvime šiam pasaulyje, o visad buvau tokia pozityvistėsad.gif

Gal kažkaip užkrėsit ir mane...

Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 18, 10:25)
Turiu puikią knygą apie kuriamąją vizualizaciją, skaitosi, viskas gerai, bet pačiai nuoširdžiai ir tuo tikint vizualizuoti neišeina.

Daivaa, mokytis vizualizuoti reikia kantriai, gal per greitai nori rezultatų? ax.gif Prisijunk prie mūsų, dūšioje (jaučiu) esi pozityvistė, tik kažkokios dabartinės negandos "trenkia" iš šono, blaško tave. Visų pirma pasistenk rasti ramybę, tada jau viskas klostysis, kaip ir savaime, aišku su tavo pačios nusistatymu 4u.gif
Atsakyti