Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

LinetaBlue, žinai, kaip kartais būna.

Ai, nekreipkit dėmesio, aš dabar savo pasąmonei siunčiu teigiamas mintis ir tikėjimą, kad viskas bus gerai ir situacija vienaip arba kitaip vis tiek išsispręs. 4u.gif Nesinori forumo savo rūpesčiais užkrauti, nes tam yra atskira tema, o ir dejuoti aš TIKRAI nenoriu. Ir toje temoje rašyti taip pat!!!

Geriau ką nors šviesaus. wub.gif
Va, kad ir šiandien pajaučiau kaip viskas aplink kvepia, wub.gif nusiskyniau alyvų šakelę ir parsinešiau į ofisą. Dabar ji pamerkta pas mane ant stalo ir savo maloniu kvapu man nuotaikytę kelia. wub.gif wub.gif
Dievinu alyvas!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
123456, pritarsiu ir aš, nupūsk tą negerą debesiuką, pasakyk jam:- šniš iš čia!user posted image

"Ką šiandien bejausčiau, viską sutiksiu su džiaugsmu. Tai ženklas, kad aš gyvenu!"
user posted image
Atsakyti
Vijurka, drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
123456, Vijurka, nagi puciam visos kartu ta debesiuka, greiciau pasitrauks drinks_cheers.gif

O as tai irgi dievinu pavasarinius ir vasarinius kvapus! Va sianakt kai rasiau darba per nakti, tai atsidariau langa iki galo ir isileidau kastonu aromato, nes jie pas mane po langu graziausiai pupso...mmmm...ir dabar kvepia wub.gif
Atsakyti
LinetaBlue, mėgsti gėles? Greit į avaratą gėlyčių įsikeli mirksiukas.gif Jei neturi, rašyk į AŽ, padėsiuuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 17, 16:55)
LinetaBlue, mėgsti gėles? Greit į avaratą gėlyčių įsikeli mirksiukas.gif Jei neturi, rašyk į AŽ, padėsiuuser posted image

NNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUU

labai labai labai, prasiukas pamokink mane, gelytes mano mylimiausios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pepilota, pasijungiau siandien velai, tai kitos jau tiek daug prilinkejo gimtadienio proga.
Lieka tik palinketi, kad visi linkejimai kuo greiciau issipildytu. Su gimtadieniu, tave, isdykele Pepi!
Prisidedu prie kitu su tavim svencianciu user posted image
Atsakyti
http://www.thetroubletreemovie.com/
Atsakyti
Skiriu visoms, netgi toms, kurios nemėgsta citatų!

"Svarbiausia, kad gimei. O ką pasieksi – iš esmės tik tavo reikalas.

Tad kai kam nesmagi naujiena yra tokia:

* Pasiekiame tokias profesines aukštumas, kurias leidome sau pasiekti.
* Uždirbame tiek, kiek turime uždirbti.
* Išmokome tiek, kiek nusprendėme išmokti.
* Turime tokius įgūdžius, kokius nusprendėme turėti.
* Susikuriame savo gyvenimą tokį, kokį norėjome susikurti. bigsmile.gif

Goefrey Colvin iš „Fortune“ apibendrino penkis „puikios praktikos“ bruožus, vertingus tiek organizacijoms, tiek individams:

1. Kiekvienos kritiškai svarbios užduoties imkitės su labai konkrečiu siekiu: ką aš padarysiu geriau. (Labai sietina ir su NLP „gerai iškeltų tikslų“ formuluote – turėk specifinį, aiškų tikslą. Jei vokalo pratybose dalyvauja mėgėjai, jiems tai tik pramoga, ir tiek, tuo tarpu operos žvaigždės kiekvienose pratybose turi labai konkretų tikslą – toliau kokybiškai lavinti balsą).
2. Atlikdami užduotį, suvokite, kas vyksta, kodėl Jūs ją darote būtent taip, ir ar tai tikrai veikia. A. Einšteinas yra pasakęs- „beprotybė yra nuolat daryti tą patį ir tikėtis kitokių rezultatų“
3. Atlikę užduotį, gaukite kuo daugiau informacijos ir vertinimų, kad galėtumėte koreguoti savo elgesį . (Tai ir esminė NLP nuostata: būti pakankamai smalsiems suvokti, kas veikia, kas ne, ir tiesiog dievinti kritiką- nes ji yra puikiausia informacija. Palyginimui: jei neveikiate, nes bijote kritikos ar nesėkmės, Jūs neveikiate. Ir tiek.)
4. Nuolat kurkite situacijos modelius mintyse ( Arba NLP kalba – „vizualizuokite“, sukurkite įvairiausių variantų scenarijus: kaip konkrečiai ir ką Jūs darysite toliau, kokį poveikį tai turės kitiems dalykams ir t.t.) Pasirodo, profesionalūs sportininkai tyrimuose patvirtino, kad jie ne tik fiziškai daug geriau atlieka tam tikrus veiksmus, bet gali labai aiškiai ir argumentuotai paaiškinti, ką ir kodėl jie taip daro, ir yra tiesioginė koreliacija tarp sugebėjimo įsivaizduoti, kaip ir ką tu darai, ir faktinių rezultatų. Juolab, kad smegenys iš tiesų sunkiai atskiria, kas yra įsivaizduojama, ir kas ne; įsivaizduodami, tarkime, save futbolo mače, aktyvuojame tas pačias raumenų grupes, kurios ir atliks judesius. Sugebėdami „pragroti“ įvairius scenarijus mintyse, iš esmės dar geriau pasiruošiame juos atlikti.)
5. Darykite tai reguliariai. Praktika priebėgom neveiksminga. Padarykite tai savo sėkmės įpročiu." mirksiukas.gif

citata paimta iš http://success.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 17 gegužės 2007 - 15:44
user posted image
Atsakyti
Panos, kažkaip lyg ir sparčiai mokausi iš jūsų tikėjimmo, tikėti, tikėti optimistiškai, neprarasti jo.....nenoriu čia guostis dėl situacijos, bet nemokėčiau dabar savo būsenos aprašyt....bet nepakylėta...toli.....spaudžia kažkas kažkur ten....ir lyg jau maža to....bet aš tikiu, kad rytoj ar poryt viskas bus taip kaip norėčiau, taip, kaip tikiu .....tikiu, tikrai tikiu dabar....nuoširdžiai sakau....tikiuosi neteks nusivilti dėl šio labai trokštamo tikėjimo........painiai parašiau rolleyes.gif bet pernelyg nenoriu dėstyt situacijos.....
Atsakyti
Labas ax.gif
Užsukau į naują temą, o pataikiau į gimtadienį bigsmile.gif
Sveikinu 4u.gif Dovanos neparuošiau, nes neperspėjo, tai pati pabūsiu už dovanėlę lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti