Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

Nu Ilgakojne ir nuo manes sveikinimai:

Ilgiaaausiuuuu meeetu, ilgiausiu!

Vaisingu metuuu, vaisingu!

Turtinnnguuuuu metu, turtingu linkime!!!!!!

Kad visos tavo savjones ir norai issipidytu!!!!!!!!!

Valiooooooooooooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.S. : O man labai smalsu, kodel tokia pravarde gavai, jei ne per daug didele paslaptis ? smile.gif
Atsakyti
Naoko, Laura_K, 123456, RVB, ONO, Lietus, labai dekoju 4u.gif

Mergytes, labai aciu visoms uz sveikinimus!!!! Tikiuosi ne vienos nepraleidau blush2.gif

Del mano nico. Treciam kurse mes su MB sukom galvas kaip pinigeliu prasimanyt. Kaip tik Kaledos artejo, kai ju reikia papildomoms islaidoms. Pamaciau skelbima, kad reikia vaidinti vaikuciams darzeliuose. Kadangi man artistiskumo netruksta lotuliukas.gif , tai nuejau. Ir dar MB nusitempiau. Jo role buvo Karlsonas, o mano - Pepe Ilgakojine ax.gif Tai vat taip viskas ir buvo. Labai smagu buvo su vaikuciais. Kokie jie fainuoliai thumbup.gif Vyriskis, kuris vaidino Kaledu Seneli net susigraudino. Mazas pyplys apkabino ji ir sako: "Seneli, kad tu zinotum, kaip as taves laukiau" ir prisiglaude. O jam, zmogui, ir suvirpino sirdele wub.gif

Vijurka, tu kaip visada su naudinga info thumbup.gif
Atsakyti
NY, filmuks gers yr thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena nuostabi diena 4u.gif

Pepilota, kokia grazia diena gimei, taip saule sviecia mirksiukas.gif pasitikrink el.p.

As irgi siandie rasiaus, kokia situacija bus po metu biggrin.gif nes mazdaug po metu jau norim but LT. O dar darbe jokios motyvacijos kazka daryt nebuvo, uztat rastines vizualizacijos jegu uzteko daryt biggrin.gif

Na iki veliau, mergaites, varau begiot fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 17, 21:06)
Dar viena nuostabi diena  4u.gif

Pepilota, kokia grazia diena gimei, taip saule sviecia  mirksiukas.gif pasitikrink el.p.

As irgi siandie rasiaus, kokia situacija bus po metu  biggrin.gif nes mazdaug po metu jau norim but LT. O dar darbe jokios motyvacijos kazka daryt nebuvo, uztat rastines vizualizacijos jegu uzteko daryt  biggrin.gif

Na iki veliau, mergaites, varau begiot  fitness3.gif

Aciu uz sveikinimus ir nuostabia puokste wub.gif Ir dar uz dovanele mirksiukas.gif

[COLOR=yellow]Liepsnele mane pati pirma pasveikino!!! Gavu dovanu jau pries savaite thumbup.gif [COLOR=yellow]
Atsakyti
Kažkaip šį vakarą tuščia čia g.gif

Man labai gražus O_N_O atvirukas, skirtas pepilotai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 17 gegužės 2007 - 20:15
Nu ka, ziuriu, niekas nepasikeite per mano pabegiojima bigsmile.gif

QUOTE(RVB @ 2007 05 17, 00:25)
Bliamba, kokia isdavike! Net pajuokaut neleidi, kad kitas issigastu  doh.gif

Rentgenas ir cia veikia tongue.gif

Pozityvumas gyvenime - kaip sypsena zmogaus veide! smile.gif (cia begiodama sugalvojau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 17 gegužės 2007 - 20:27
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 17, 20:26)

Pozityvumas gyvenime - kaip sypsena zmogaus veide!  smile.gif (cia begiodama sugalvojau)

šypsena kartais gali būti dirbtina...skirta išorinei aplinkai
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 17, 21:30)

Man siandien nuostabi diena sekmingai pradejau tvarkyti sena reikaliuka, vyras atsiunte pinigu. Labai gera nuotaika thumbup.gif Kaz kaip visa diena ka nesugalvoju viskas sekasi smile.gif

Linkiu sekmes ir jums 4u.gif

Kur dingo dujokauke ar as ka nors praleidau? Kaip ekzamenai?
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 17, 21:12)
Kažkaip šį vakarą tuščia čia g.gif

Man labai gražus O_N_O atvirukas, skirtas pepilotai ax.gif

Aciu.. Turbut nelabai matyt, ka parasiau apacioj, nes per daug susimazino..
"Geriausia ka galime padaryti, galime padaryti siandien..nes niekada nebebus kito DABAR.."
ax.gif..esme ta pati..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 17 gegužės 2007 - 21:25
QUOTE(eris @ 2007 05 17, 21:10)
Man siandien nuostabi diena sekmingai pradejau tvarkyti sena reikaliuka, vyras atsiunte pinigu.  Labai gera nuotaika  thumbup.gif  Kaz kaip visa diena ka nesugalvoju viskas sekasi  smile.gif

Linkiu sekmes ir jums 4u.gif

Kur dingo dujokauke ar as ka nors praleidau? Kaip ekzamenai?

šaunu smile.gif
dujokaukee rašė, kad jai kompiuteriui kažkas atsitiko ir reikia vežti taisyti...
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 17, 19:30)

Netgi ir tai gali but gerai, nes issaukia kitas sypsenas smile.gif Tau kiti nusisypso, o tu atgal nusisypsai jau tikra, nuosirdzia sypsena!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 17 gegužės 2007 - 21:39