Lineta kaip darbas? ar viska suspejai parasyti? Kada rezultata zinosi?

Nu nepykit merginos, bet man atrodo, kad temos pavadinima reiks keist i alia bandanciu pozityviai mastyt pliurpalai...
Juk daud ka galima i az issakyt

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 17, 21:38)
Netgi ir tai gali but gerai, nes issaukia kitas sypsenas
Tau kiti nusisypso, o tu atgal nusisypsai jau tikra, nuosirdzia sypsena!

iš dalies tiesa

QUOTE(eris @ 2007 05 17, 23:45)
Sveikutes, niu ta baisujii darba jau pridaviau, rezuktatas bus po kokiu 2 savaiteliu. Dabar jeu vel rasau, kita darbuka apie infrastruktura, bet baisiausia, kad ryt turiu atiduoti, na siaip tai ten toks lengvo turinio turetu buti referatas, niu bet vistiek turiu ka nors sukurpti per nakti...

Ne i tema paklausiu, bet gal turite kas nors ka nors apie [B]infrastuktura LT[/B]??????????????????????
Persiprasau uz ne vietoje paskelbta savo zinute

SKUBU IR AŠ,kol dar nepraėjo,PASVEIKINT PEPILOTĄ SU GIMTADIENIU
Tu nežinojai, ką daryti su rože.
Išmainei ją į mano šypseną...ir tave
nušvietė karaliaus šypsena,ir tu
grįžti į savo namus......(A.de Saint-Exupery)

Tu nežinojai, ką daryti su rože.
Išmainei ją į mano šypseną...ir tave
nušvietė karaliaus šypsena,ir tu
grįžti į savo namus......(A.de Saint-Exupery)

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 17, 23:55)
Nu nepykit merginos, bet man atrodo, kad temos pavadinima reiks keist i alia bandanciu pozityviai mastyt pliurpalai...

Sutinku su tavim, Liepsnele

Siandien pagaliau ir as padariau sau sarasiuka, to, ka noriu pasiekti siandien, rytoj, siais metais, kitais. Tikiuosi, man pades viska pagal svarba atsirinkt ir vizualizuot. Tiesa, dar toks klausimukas pasistojo. Is kur jus zinot, kiek laiko reikia savo troskimus sau kartot, vizualizuot, o paskui paleist ir laukt zenklu, rezultatu. Man kartais buna toks jausmas, kad jau per daznaikartoju, bet bijau, kad, jei to nekartosiu, tai mano pasamone pamanys, kad tai ne taip svarbu ir nustos dirbusi prie sio reikaliuko...

QUOTE(RVB @ 2007 05 18, 00:56)
Man kartais buna toks jausmas, kad jau per daznaikartoju, bet bijau, kad, jei to nekartosiu, tai mano pasamone pamanys, kad tai ne taip svarbu ir nustos dirbusi prie sio reikaliuko...
*Ir... kaip padaryti pauze, na, atsijungti nuo visu minciu bei troskimu?

*Ir... kaip padaryti pauze, na, atsijungti nuo visu minciu bei troskimu?
Manyčiau, esmė yra ne kiekyje, kiek kartosi, o troškimo stiprume. Tada užtenka netgi vieną kartą pagalvoti ir - kaip bebūtų keista - pamiršti

*Geriausias būdas atsijungti nuo įkyrėjančios minties apie kažką - susigalvoti naują. Tada ana lieka savieigai (tu jos nebenarstai, nebepapildai, nebekeiti)... Arba stebėti, kas vyksta aplinkui ir džiaugtis tuo. Nebepamenu, kieno žodžiai: "Džiaukis smulkmenomis. Tai proga laimei tyliai prisėlinti prie tavęs"

Geros dienos

Labas rytas, mano mielos!!
Siandien pagalvojau: kaip einasi 123456?
Vijurka nurimo su savo vijurkais...Kas atsitiko? Pasigendu..
Laura_K, kaip Tavo darbu rezultatai? Nepaskambino dar?Kokioj srity? O Tavo koja?
Pepilota po gimces dabar ilsesis torto persivalgius... Tau ir taip viskas gerai, tai ko cia klausti..
Lineta , mokslais labai neidomiais uzsivertus...Negaliu as Tau tuo klausimu padeti. Dieve, mano infrastruktura...Kosmars...
RVB, dazniau reiskiasi.. O savijauta? Siaip?
Dujokaukee, mergina, atsijunge, nes tikrai kazkas su kompu. Bet kai prabils- tai eilemis!
Vaizgante, siule i meeta. Ko nereaguojat?? As gal prisijungciau, jei ta diena buciau Vilniuje. Tuoj man darbai prasides!
Liepsnele, kai pasirodo- tai arba su protingom mintim arba su grieztu tonu...Aisku, 8 temoje leidziame sau lengvai, bet pozityviai papliurpti.. Pozityvuma rodo darbai! O kalbos gali buti ir lengvesnio turinio...Sutinku sutinku, kad reikia rimciau!!
Eris, tai Tavo vyras uzsienyje? Kad pinigelius persiuncia? Idomu..
Ir dar vienas naujas veidas... Dar vienas liutukas
Starbust, as su Tavim sveikinuos!
Ir dovilier tetulyte ar bobulye su savo reiki kursais ir paskaitu lankymu- idomi personalija! Prasisuk pro jos uzrasus ir kartoteka! Gal ji dar ir kompu dirba? Tai priregiostruok pas mus..
Siandien pagalvojau: kaip einasi 123456?
Vijurka nurimo su savo vijurkais...Kas atsitiko? Pasigendu..
Laura_K, kaip Tavo darbu rezultatai? Nepaskambino dar?Kokioj srity? O Tavo koja?
Pepilota po gimces dabar ilsesis torto persivalgius... Tau ir taip viskas gerai, tai ko cia klausti..

Lineta , mokslais labai neidomiais uzsivertus...Negaliu as Tau tuo klausimu padeti. Dieve, mano infrastruktura...Kosmars...
RVB, dazniau reiskiasi.. O savijauta? Siaip?
Dujokaukee, mergina, atsijunge, nes tikrai kazkas su kompu. Bet kai prabils- tai eilemis!
Vaizgante, siule i meeta. Ko nereaguojat?? As gal prisijungciau, jei ta diena buciau Vilniuje. Tuoj man darbai prasides!
Liepsnele, kai pasirodo- tai arba su protingom mintim arba su grieztu tonu...Aisku, 8 temoje leidziame sau lengvai, bet pozityviai papliurpti.. Pozityvuma rodo darbai! O kalbos gali buti ir lengvesnio turinio...Sutinku sutinku, kad reikia rimciau!!
Eris, tai Tavo vyras uzsienyje? Kad pinigelius persiuncia? Idomu..
Ir dar vienas naujas veidas... Dar vienas liutukas

Ir dovilier tetulyte ar bobulye su savo reiki kursais ir paskaitu lankymu- idomi personalija! Prasisuk pro jos uzrasus ir kartoteka! Gal ji dar ir kompu dirba? Tai priregiostruok pas mus..
Labas rytas!!!
Linkiu visoms nuostabios dieneles!!!! O mes siandien su MB darysim mano gimtadienio pratesima. Jeigu geras oras vaziuosim ka nors naujo pamatyt. Gal po to ir photo imesiu i musu albumeli
Vijurka, man ONO atvirukas irgi labai patiko
Ir visu mergyciu sveikinimai buvo nuostabus
Dar karta jums visoms labai dekoju
RVB, zmonems, kuriems sitie dalykai naturaliai iseina net nekyla klausimu kiek ir ka kartot. Cia tik mums taip
Taigi, kaip tokia tokiai atsakau
: jeigu nusibodo kartot, tai zenklas, kad jau uztenka. Arba tada turi keisti afirmacijas. Juk tam paciam tikslui gali buti daugybe skirtingu afirmaciju. Pasamone megsta ivairove. Sekmes
Mergytes, nuostabios dieneles visoms
Imetu ir as pora citatu:
"Sėkmė neieško tavęs. Tu pats turi jos ieškoti. Likimas - tai ne atsitiktinių aplinkybių, o pasirinkimo rezultatas. Sėkmės reikia ne laukti, o ją sukurti."
H.Dž.Braunas
Sita ypac tinka man. Dabar kaip tik stoviu ant slekscio i nauja veikla ir, turiu prisipazint, bijau
Truputi....
"Jei tik nenori kažko keisti ir surandi tam tūkstančius pasiteisinimų, visuomet paklausk savęs: KĄ DARYTUM JEI NEBIJOTUM? "
Spencer Jonhson

Linkiu visoms nuostabios dieneles!!!! O mes siandien su MB darysim mano gimtadienio pratesima. Jeigu geras oras vaziuosim ka nors naujo pamatyt. Gal po to ir photo imesiu i musu albumeli

Vijurka, man ONO atvirukas irgi labai patiko

RVB, zmonems, kuriems sitie dalykai naturaliai iseina net nekyla klausimu kiek ir ka kartot. Cia tik mums taip

Mergytes, nuostabios dieneles visoms

Imetu ir as pora citatu:
"Sėkmė neieško tavęs. Tu pats turi jos ieškoti. Likimas - tai ne atsitiktinių aplinkybių, o pasirinkimo rezultatas. Sėkmės reikia ne laukti, o ją sukurti."
H.Dž.Braunas
Sita ypac tinka man. Dabar kaip tik stoviu ant slekscio i nauja veikla ir, turiu prisipazint, bijau

"Jei tik nenori kažko keisti ir surandi tam tūkstančius pasiteisinimų, visuomet paklausk savęs: KĄ DARYTUM JEI NEBIJOTUM? "
Spencer Jonhson
QUOTE(busVakare @ 2007 05 18, 09:30)
[color=Chocolate]Ir dar vienas naujas veidas... Dar vienas liutukas
Starbust, as su Tavim sveikinuos![/color]

QUOTE(pepilota @ 2007 05 18, 09:32)
"Sėkmė neieško tavęs. [B]Tu pats turi jos ieškoti. Likimas - tai ne atsitiktinių aplinkybių, o pasirinkimo rezultatas. Sėkmės reikia ne laukti, o ją sukurti."
H.Dž.Braunas[/b]
Spencer Jonhson
H.Dž.Braunas[/b]
Spencer Jonhson
Su Braunu galėčiau pasiginčyti

Vuot Spenseris arti dešimtuko

Aišku, čia tik aš taip manau. Su manim irgi galima ginčytis... faktais

PS sėkmei giliai dzin, jos ieško ar ne

kaip cia idomu darosi
labas rytas

labas rytas

Labas rytas 
Kokia esu laiminga,kad galiu jus susitikti jau kitoje temoje
Ačiū,kad jūs esat
Šiandien kaip niekad esu puikios nuotaikos,bet vėl neturinti laiko-vaikai bruzda,tad skubu jums palinkėti geros dienos ir kasdieninių stebuklų
Lekiu savo stebuklėliams gaminti pusryčių
iki

Kokia esu laiminga,kad galiu jus susitikti jau kitoje temoje

Ačiū,kad jūs esat

Šiandien kaip niekad esu puikios nuotaikos,bet vėl neturinti laiko-vaikai bruzda,tad skubu jums palinkėti geros dienos ir kasdieninių stebuklų

Lekiu savo stebuklėliams gaminti pusryčių

iki