Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų išvedžiotojai!

O aš kartais pagalvoju, kad visai šaunu būtų, jei kas mūsų šunytę išvestų dienos metu į lauką palakstyt kol mes darbe, nors valandai. Pati vaikystėj kaimynų šunis vedžiodavau po kelias valandas, labai jau juos mylėjau, nes nieks neleido savo turėti sad.gif Tačiau prasideda dilemos - ar patikima palikti namų raktus kažkam? Greičiausiai tai būtų vaikas, tai ar sugebėtų, neužtampytų, kad nesugalvotų nuo pavadžio paleist...Reiktų iš savo ar aplinkinio rajono, bet kaip būt tikrai, akd jis/ji mylės tą šunelį, o ne dėl lito kito tik atliks pareigą (arba išvis kada nenorės neateis) g.gif Taip, kad apmąsčius visus už ir prieš, manau nelabai reikalinga tokia paslauga schmoll.gif Nors jei koks pažįstamas ir patikimas žmogus (kaip aš savo kaimynams buvau), tada tikrai sutikčiau ir mokėti, nedaug žinoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 13, 11:08)
aš tai visgi už tris kartus... gaila šuns... bijau ir pagalvoti, jei man reiktų tik porą kartų dienoje eiti į wc doh.gif  unsure.gif

Na baikit, sunys gi ne zmones smile.gif
As irgi vedu du akrtus. Ryte koki 10-15 min, vakare ilgiau pabunam.
Isvedziojimo paslaugoms kazin ar butu didele paklausa. Nors turbut viskas priklauso nuo kainos g.gif Sios paslaugos labiau reikia kuomet isvyksti ilgesniam laikui. Ir tai - priimtinesnis variantas butu - geras viesbutis.
Atsakyti
Jeigu kam reiketų šunų išvedžiojimo paslaugų, tai aš būčiau viena iš savanorių, kuri tai galetų padaryti.Drasiai išlaikau du Vokiečių aviganius.Dažnai tenka vest ir tris VA. Gyvenu Vilniuje (užupyje).
Man 15 metų.

Atsakyti
O man patinka šunų išvedžiotojai ax.gif Pati nedrįsčiau atsisakyti pavedžioti vieną, kitą šunelį.... smile.gif
Atsakyti
Manau mes dar nepasiekem tokiu pragyvenimo lygio,kad galetumem pasitiket svetimais zmonemis,neskaitant suns smile.gif Mums iki to dar kaip "Rakam da Pakistana" sorry uz tokius zodzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salli @ 2008 05 13, 09:50)
... va cia idomu, per pietus rasai, tai patikesi nuosavos valdos raktus visiskai svetimam ... g.gif   idomu.

Taigi pas vaikus ateina auklės, kartais namų tvarkytojos ir pan - ir patiki žmonės raktus, namus ir vaikus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana: 13 gegužės 2008 - 19:50
QUOTE(liepa27 @ 2007 06 27, 15:23)
4u.gif as manau, kad sunu isvedziotojai reikalingi.nes 2 kartus per diena isvesti suni yra tikrai per maza, o  jei seimininkas grizta tik 5 ar dar veliau, isvedziotojas gali suni isvesti per pietus ir ne 5 min, o val.

Tai kam suo isvis, jei neturi laiko juo pasirupinti..? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas besinaudojantis galetu papasakoti, kiek maždaug tokios paslaugos kainuoja ir kaip suradote žmogų tokiam darbui?
Aš vaikystėj visų kaimynų šunis nemokamai vedžiodavau ir labai džaiugdavausi, kad duodavo biggrin.gif Bet dabar vaikai turbūt kitokie, nieks pas mus kieme susidomėjimo mano šunėku nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2009 01 05, 16:03)
Gal kas besinaudojantis galetu papasakoti, kiek maždaug tokios paslaugos kainuoja ir kaip suradote žmogų tokiam darbui?
Aš vaikystėj visų kaimynų šunis nemokamai vedžiodavau ir labai džaiugdavausi, kad duodavo  biggrin.gif Bet dabar vaikai turbūt kitokie, nieks pas mus kieme susidomėjimo mano šunėku nerodo  schmoll.gif

tiksliai, dabar vaikai kažkokie kitokie, aš irgi nemokamai visų šunis vedžiodavau, dar kaip sakoma vos pati neprimokėdavau už tą malonumą mirksiukas.gif
forumietė, kuri užvedė temąskelbdavosi, kad vedžioja ir šiaip ji regis prieglaudose lankydavosi ir pan., gal susirasi ją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 05 sausio 2009 - 16:12
Ne tiek aš ieškau, kiek apskritai įdomu, ar tokios paslaugos populairios, ar samdo kas nors. Aišku šaunu būtų, kad maniškę koks didesnis vaikas, ar mylintis suaugęs paimtų pasidūkti kasdien nors po valandėlę, bet nelabai įsivaizduoju, kad žmogus iš toliau važiuotų mano šuns vedžioti, o ir raktus patikėti būtų baisoka... Geriausia, kad kas iš kiemo būtų, bet kol kas norinčių nemačiau biggrin.gif
Padejavom Vici, kaip senutės, kad vaikai kitokie (nors, tiek aš, tiek tu, manau, netaip jau ir senai, pačios vaikai buvom biggrin.gif ) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiki @ 2008 05 13, 22:32)
Tai kam suo isvis, jei neturi laiko juo pasirupinti..?  unsure.gif

4u.gif siaip as esu tos nuomones, kad 2 kartai per diena gamtinieams reikalams atlikt- yra suns kankinimas cool.gif
ax.gif be to priklausau tai kategorijai zmoniu, kurie vidurdieni buna darbe ir neturi galimybes isvest sunu.todel man paciai idomu kiek tokia paslauga kainuoja.nes zadu prasyti kaimynes, kad vidurdieni isvestu 2 nedidelius sunelius. :
4u: taigi, gal kas zino kiek kainuotu per menesi sunu isvedziojimas viena karta per diena, Kaune.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2009 03 27, 19:08)
4u.gif siaip as esu tos nuomones, kad 2 kartai per diena gamtinieams reikalams atlikt- yra suns kankinimas cool.gif
ax.gif be to priklausau tai kategorijai zmoniu, kurie vidurdieni buna darbe ir neturi galimybes isvest sunu.todel man paciai idomu kiek tokia paslauga kainuoja.nes zadu prasyti kaimynes, kad vidurdieni isvestu 2 nedidelius sunelius. :
4u: taigi, gal kas zino kiek kainuotu per menesi sunu isvedziojimas viena karta per diena, Kaune.

Na nežinau, maniškė tai sysioja ir kakoja kartą per dieną, mūsų pasivaikščiojimai judėjimui, reikalai atliekami kaip papildomas veiksmas. Šiaip tai tam, kad duotum šunį išvedžiotojui, turi ir šunimi labai pasitikėti unsure.gif Kad klausys, kad nesublūdys dėl ko nors... Be to, na, tarkim, o jūs tikri, kad pažįstamą žmogų, bet ne šeimos narį, jums nesant namie šuo įsileistų? biggrin.gif Arba, jei (tfutfutfu) nutiktų kokia nelaimė bevedžiojant, pradedant kokiomis šunų peštynėmis ir baigiant bauda už ėjimą be antsnukio. Kas tokiu atveju atsakingas? unsure.gif
Atsakyti