Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

Man visai gražu vardai pagal kalendorių, bet, kad ten toookiųųųųų vardų būna, kad geriau jau turėti atsarginį variantą. biggrin.gif
Atsakyti
Mano tėvai niekaip nesusitarė kaip mane pavadinti, tai pavadino taip, koks buvo vardadienis tą dieną kai gimiau.. smile.gif patinka man mano vardas smile.gif
Atsakyti
gal visai nieko butu, tik kad kartais vardai ta diena buna doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jei rinkčiau vardą pagal kalendorių, tai ieškočiau kuo senesnio leidimo, nes šiandieniniai tai doh.gif. Toks vaizdas kad kažkas gavo pinigus ir turėjo sudaryt vardyną. Tai dalį lėšų skyrė butelaičiui, kitą- užkandai ir vakarodami vardus kūrė...
Mano brolis yra "atsinešęs" savo vardą, nes giminėj virė diskusijos, buvo keli variantai, bet galiausiai buvo paimtas Katekizmas, kuriame yra vardynas ir išrinktas gan retas, bet mano broliui labai tinkantis vardas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauri:): 19 lapkričio 2006 - 10:34
Visai nebloga idėja, bet šiandieniniuose kalendoriuose vardai būna tokie keisti, kad vien norint ištarti dar reikia pasitreniruoti biggrin.gif Ši idėja yra gera, bet tik naudojant kalendorių su normaliais vardais arba vardų žodyną, kuriuose vardai irgi normalūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monie @ 2005 01 09, 16:17)
Ka manote apie vardus pagal gimimoo data, kai gimus vaikui vardas duodamas pagal tos dienos vardadienius?
Gal patys pagal sita sistema vaikui davete varda?
Ar svarbu, kad gimtadienis ir vardadienis butu ta pacia diena?

Labai gerai vaikui duoti varda toki koki jis atsinesa gimdamas, bet dazniausiai tie vardai pasitaiko kaip tycia blink.gif doh.gif
Atsakyti
Mano vardas parinktas pagal gimimo dieną. Ir ką, labai man tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
be to, jei atkrepėt dėmesį dažnai ir skirtingai vardai skirtinguose kalendoriuose nurodomi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux2004 @ 2006 10 25, 18:25)
O mums buvo taip: kai pradėjau lauktis nusprendėm, kad jei bus berniukas pavadinsim Džiugu. Nelabai tas vardas patiko mūsų tėvams ir vis įkalbinėjo mus, kad kitą sugalvotume, o galiausiai, kad gal vaikas tegul atsineša vardą. Na ir gimė jis per Džiugo vardadienį  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tai jau niekam nekolo minčių, kad jį galima kitaip pavadinti  smile.gif
Manau likimas.

Pas mus labai panasi sitacija buvo. Tik kai laukiaus, maniau, kad gims berniukas ir mamai pasiulius del visa ko Eiviles vardeli, nelabai kreipiau demesi ir ieskojau vardo berniukui. Dar kelios dienos iki gimdymo varciau kalendoriu ir ziurejau, kokie vardai mazdaug tom dienom yra(gimdyt turejau gruodzio 19)
Tada pamaciau, kad Eiviles vardadienis gruodzio 18. Dar giliai sirdi pamaniau, kad labai noreciau, jog mum gimtu mergyte ta diena...Ir ka, dabar auginam beveik dvieju metuku neklauzada Eivile. Vyro pirmieji zodziai gimus dukrytei buvo: ar zinai kieno siandien vardadienis wub.gif Dabar net neisivaizduoju, kad Eivile galetu but kitu vardu ax.gif
O berniukui vardo taip ir nebuvau isirinkus, matyt visdelto mamos jaucia, kas pilvelyje tupi biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 30, 14:12)
be to, jei atkrepėt dėmesį dažnai ir skirtingai vardai skirtinguose kalendoriuose nurodomi wink.gif

kai perku metų pabaigoje ateinančiųjų darbo kalendorių, tai visada žiūriu, ar 10 23 yra mano vardas įrašytas. jeigu nėra, neperku kalendoriaus didis.gif
o šiaip atsinešiau vardą ir esu juo patenkinta wub.gif
Atsakyti
NA AS SAVO VARDA TAIP PAT ATSINESIAU IR JUO ESU PATENKINTA, O SUNELIUI VARDAS BUVO JAU SUGALVOTAS IS ANKSTO, BET SIAIP DEL SMALSUMO PAZIUREJAU TOS DIENOS VARDUS TAI BUVO JAU LB KEISTI....
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 12 02, 01:02)
kai perku metų pabaigoje ateinančiųjų darbo kalendorių, tai visada žiūriu, ar 10 23 yra mano vardas įrašytas. jeigu nėra, neperku kalendoriaus didis.gif

doh.gif aha, mano vardas irgi visą laiką visur 01,18 būdavo, o iemet pirmą kartą jau kelintam kalnedoriuj nerandu doh.gif
Atsakyti