Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

kai paklausai per radiją kokius varduvininkus sveikina, tai ausys nulinksta, tik vardynuose tokie vardai ir yra. pasitaiko ir pažįstamų bei gražių vardų, bet didžioji dauguma... schmoll.gif
Atsakyti
pagal gimimo data buvo vardas -Kunigunda blink.gif nu tragiskas ,taip ir isivaizduoju kaip mano mergytei sis vardas netiktu ,o kitai dukrytei buvo Marija ,tai daug kas siule kad varda duotume pagal gimimo data ...bet rinkom tuos vardukus , kurie buvo mum graziausi ....
Atsakyti
Mūsų gražuolytė pati išsirinko sau varduką. clap_1.gif
Visą nėštumą niekaip nesugalvojom mergytei vardo, nors prieš nėštumą turėjau daugybę variantų. g.gif Kadangi ji neskubėjo gimti, tai paskirtą dieną pažiūrėjau keturių dienų vardus kalendoriuje ir pamaniau, kad gražus būtų Milvydė, nors niekada tokio nabuvau girdėjusi. Lapkričio pirmosios rytą nubudau ir pagalvojau, kad nebebus Milvydė, nes nebuvo jokių požymių, kad gimdysiu. doh.gif Bet po poros valandų nubėgo vandenys, o dar po dviejų laikiau savo Milvydėlę ant rankų. clap.gif clap.gif clap_1.gif
Ir jai labai jis tinka, ji tokio mielo veido thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš manau, kad verta žvilgtelėti, gal pasitaikys koks gražus ir tinkantis vardas... smile.gif
Atsakyti
Tokiu atveju draugams patogiau ir lengviau isimint gimimo data
Atsakyti
aš esu gan išranki,todėl pagal gimimo dienos vardus tikrai nebūčiau išrinkusi.Man tai reikšmės neturi ar vardadieniai tą pačią dieną
Atsakyti

Man toks varijantas netinkas schmoll.gif
Atsakyti
Turėjau mokytoją įdomiu vardu - Olimpija. Paskui ji papasakojo, kad taip ir gavo vardą - atsinešė gimdama, tai tėveliai ir pavadino. Iš pradžių, sakė, tragedija buvo - kodėl ne Marytė ar Onutė (ji gi jau vyresnio amžiaus, tai dabar mada kuo originalesnį išrinkti), bet paskui džiaugėsi, kad iš pilkos minios išsiskiria, vienetinis modelis biggrin.gif
Atsakyti
Aš apie tokią sistemą jau galvojau, nu bet kai sugalvoju data tarkim vasario 18 pasižiūriu - o vardai tiesiog tragiški doh.gif Man toks metodas atkrenta.
Beto vaikui viena šventė "nuplaukia".
Atsakyti
Nu ne schmoll.gif Negrazus vardai kartais buna.O ir tikrai kad viena svente maziau biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu tą gimimo dieną yra gražių vardų, yra iš ko rinktis, tai-super thumbup.gif . O jei vardai tą dieną būna tragiški ar šiaip ne prie širdies, tai kaip gali vaikui išrinkti vardą. Vis tik norisi, kad vaikelio vardas patiktų, būtų gražus, kaip kad aš sakau "liptų prie širdelės" smile.gif
Atsakyti
Pagal dukrytės gimimo datą nebūčiau niekaip išrinkus vardelio, nes vardai Teofanas, Galvirdas, Darmantė blink.gif doh.gif
Atsakyti