Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

QUOTE(sagaa @ 2007 01 12, 17:26)
mūsų mergytė gimė per Onas-na tikrai tokio vardo nedėjome, nieko prieš šį vardą, bet...ne biggrin.gif

ir as dziaugiuos kad man tokio vardo nedave! thumbup.gif
Atsakyti
kai mes laukemes, jau nuo pat pradziu vardas buvo sugalvotas, ugnytė. joks kitas nelindo galvon, o apie berniukiska varda is vis negalvojom, motiniska nuojauta sakė: bus mergaite i vsio. ilgai laukem savo mergaites 4u.gif pernesiojau savaite, turėjo gimt balandį, o gimė gegužės 4d., per ugnegesių globėjo dieną. kai suzinojom labai nustebom bigsmile.gif ir apsidziaugėm thumbup.gif
Atsakyti
Jei sutampa-šaunu.Bet specialiai kokį vaiduoklišką vardą duoti-nesąmonė.
Papildyta:
Beje,per ugniagesių dieną ne ugnė,o Florijonė turėjo būti.
Atsakyti
schmoll.gif kad jau vardas buvo seniausiai išrinktas.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imute: 11 lapkričio 2007 - 09:18
pagal gimimo dieną turėčiau būti Žybartė. ačiu tėveliams kad to vardo nedavė schmoll.gif tačiau jei tą dieną minimas gražaus vardo vardadienis - kodėl gi ne?
o gegužės 4 turėtų būti net ne Florijonė, o Antanina, Mintautė, Monika arba Vitalija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insi: 12 lapkričio 2007 - 19:08
QUOTE(insi @ 2007 11 12, 19:05)
pagal gimimo dieną turėčiau būti Žybartė. ačiu tėveliams kad to vardo nedavė schmoll.gif tačiau jei tą dieną minimas gražaus vardo vardadienis - kodėl gi ne?

drinks_cheers.gif
mano puske gime kovo 22, tevas užsikepė kad būt Kotryna, nes tadien Kotryninės. tada man buvo baisiai negražus vardas (PRIEŠ 16 METŪ) o su laiku pagražėjo ir dabar man labai gražus
Atsakyti
Jei pagal data, tai teveliai turejo mane Renata pavadinti. Na normalus vardas, bet vis tik man mano grazesnis ir retesnis blush2.gif
Atsakyti
aš tada būčiau Pranciška, Visgailė arba Pranė/ nu visgailė tai gal visai nieko būtų unsure.gif
Atsakyti
aš tai turėjau būti STEFANIJA ph34r.gif bet tėvams nė minties nekilo taip mane vadint
Atsakyti
Pavadinti vaiką vardu pagal gimimo dieną- aklai tuo vadovautis tikrai nėra gera išeitis schmoll.gif
Atsakyti
aS PRIES MANO SUNUI JAU VARDUI BUTU KLIUVE, KAD PO TO VISI JUOKTUSI, NE ACIU TO NEREIKIA
Atsakyti
jei ta diena yra normalus tau patinkantis vardas kodel ne mirksiukas.gif
Atsakyti