Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

Per mano vaikų gimimo dienas kalendoriuje irgi tik, švelniai tariant, keistoki vardai. Šiaip jiems vardeliai buvo išrinkti gerokai prieš gimstant, o į kalendorių tik kažkada vėliau akį užmetėm.
Atsakyti
Matau, kad man pasisektų (ne taip, kaip kitoms, kurios pagimdžiusios kalendoriuje rado Teofanus ir kitokius profanus lotuliukas.gif ). Numatyta man data lapkričio 11d. Tą dieną yra du mergaitiški vardai ir abu man patiktų (nors jų ir neduosim) tai - Dagnė ir Martyna. Tik aš norėčiau Martinos - su i trumpąja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 10 11, 06:58)
Matau, kad man pasisektų (ne taip, kaip kitoms, kurios pagimdžiusios kalendoriuje rado Teofanus ir kitokius profanus  lotuliukas.gif ). Numatyta man data lapkričio 11d. Tą dieną yra du mergaitiški vardai ir abu man patiktų (nors jų ir neduosim) tai  - Dagnė ir Martyna. Tik aš norėčiau Martinos - su i trumpąja.  ax.gif

o kodėl su trumpąją? kad "šustriau" būtų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 10 11, 06:58)
Matau, kad man pasisektų (ne taip, kaip kitoms, kurios pagimdžiusios kalendoriuje rado Teofanus ir kitokius profanus  lotuliukas.gif ). Numatyta man data lapkričio 11d. Tą dieną yra du mergaitiški vardai ir abu man patiktų (nors jų ir neduosim) tai  - Dagnė ir Martyna. Tik aš norėčiau Martinos - su i trumpąja.  ax.gif

Man tai Martyna-gražus vardas( su "y"). Martina jau gausis ne visai pagal kalendorių, čia jau kaip ir kitas vardas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 10 11, 05:58)

Va taip ir atsiranda "ant Lietuvos" Živylės ir Sigytai doh.gif Man atrodo, labai grazus vardas Martyna ir nera cia ko jo iskraipyt, kad vaikas daugiau nepatogumu nei naudos turetu wink.gif O vietoj Dangnes man jau Dange geriau smile.gif

O kalbant apie vardus pagal gimimo data, tai man nepriimtina butu smile.gif Pagal savo ir savo mazes "vardu rinkini" sprendziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 11 spalio 2006 - 11:41
Dagnė ir Dangė yra 2 skirtingi vardai - 1 skandinaviškas, kitas - lietuviškas umn.gif: didis.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 11, 11:50)
Dagnė ir Dangė yra 2 skirtingi vardai - 1 skandinaviškas, kitas - lietuviškas umn.gif: didis.gif

Nu tak zinau smile.gif Tik sakiau, jog man graziau vietoj Dagnes Dange ir dzin tie kalendoriai smile.gif
Atsakyti
o as noriu tiket, kad pavadintus 'atsineshtu' vardu sekme lydi tongue.gif
Pazhystu 3 zmones atsineshtiniais vardais (du is ju, beje, broliai). Superiniai visu triju vardai...gerom dienom pataike gimti thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kd būtų labai mažai variantų, iš kurių galėtume rinktis... Man tai nelabai toks rinkimasis prie širdies... g.gif
Atsakyti
O mums buvo taip: kai pradėjau lauktis nusprendėm, kad jei bus berniukas pavadinsim Džiugu. Nelabai tas vardas patiko mūsų tėvams ir vis įkalbinėjo mus, kad kitą sugalvotume, o galiausiai, kad gal vaikas tegul atsineša vardą. Na ir gimė jis per Džiugo vardadienį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai jau niekam nekolo minčių, kad jį galima kitaip pavadinti smile.gif
Manau likimas.
Atsakyti
Aš neteikčiau pirmenybės TOS dienos vardam, really doh.gif
Atsakyti
Laukdamasi jaunesnio sūnaus turėjau keletą vardų variantų. Bet žvilgtelėjau ir į kalendorių į tos dienos vardus kada man buvo nustatytas gimdymo terminas. Vienas iš vardų labai patiko. wub.gif Taip ir pasilikom prie to varianto nors sūnus ir suvėlino savo gimimą porą dienų smile.gif
Atsakyti