Matau, kad man pasisektų (ne taip, kaip kitoms, kurios pagimdžiusios kalendoriuje rado Teofanus ir kitokius profanus
). Numatyta man data lapkričio 11d. Tą dieną yra du mergaitiški vardai ir abu man patiktų (nors jų ir neduosim) tai - Dagnė ir Martyna. Tik aš norėčiau Martinos - su i trumpąja.

QUOTE(light blue @ 2006 10 11, 06:58)
Matau, kad man pasisektų (ne taip, kaip kitoms, kurios pagimdžiusios kalendoriuje rado Teofanus ir kitokius profanus
). Numatyta man data lapkričio 11d. Tą dieną yra du mergaitiški vardai ir abu man patiktų (nors jų ir neduosim) tai - Dagnė ir Martyna. Tik aš norėčiau Martinos - su i trumpąja. 

o kodėl su trumpąją? kad "šustriau" būtų?

QUOTE(light blue @ 2006 10 11, 06:58)

Man tai Martyna-gražus vardas( su "y"). Martina jau gausis ne visai pagal kalendorių, čia jau kaip ir kitas vardas

QUOTE(light blue @ 2006 10 11, 05:58)

Va taip ir atsiranda "ant Lietuvos" Živylės ir Sigytai

O kalbant apie vardus pagal gimimo data, tai man nepriimtina butu

Dagnė ir Dangė yra 2 skirtingi vardai - 1 skandinaviškas, kitas - lietuviškas
:

QUOTE(muminukas @ 2006 10 11, 11:50)
Nu tak zinau

o as noriu tiket, kad pavadintus 'atsineshtu' vardu sekme lydi
Pazhystu 3 zmones atsineshtiniais vardais (du is ju, beje, broliai). Superiniai visu triju vardai...gerom dienom pataike gimti

Pazhystu 3 zmones atsineshtiniais vardais (du is ju, beje, broliai). Superiniai visu triju vardai...gerom dienom pataike gimti

Manau, kd būtų labai mažai variantų, iš kurių galėtume rinktis... Man tai nelabai toks rinkimasis prie širdies...

O mums buvo taip: kai pradėjau lauktis nusprendėm, kad jei bus berniukas pavadinsim Džiugu. Nelabai tas vardas patiko mūsų tėvams ir vis įkalbinėjo mus, kad kitą sugalvotume, o galiausiai, kad gal vaikas tegul atsineša vardą. Na ir gimė jis per Džiugo vardadienį
Tai jau niekam nekolo minčių, kad jį galima kitaip pavadinti
Manau likimas.

Manau likimas.
Aš neteikčiau pirmenybės TOS dienos vardam, really

Laukdamasi jaunesnio sūnaus turėjau keletą vardų variantų. Bet žvilgtelėjau ir į kalendorių į tos dienos vardus kada man buvo nustatytas gimdymo terminas. Vienas iš vardų labai patiko.
Taip ir pasilikom prie to varianto nors sūnus ir suvėlino savo gimimą porą dienų