Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

Vieną tik galiu pasakyti jeigu vaikui duoti vardą, tai tik savo išrinktą ir kuris patinka bet ne pagal vardo dieną schmoll.gif , nes kartais tą dieną toooooooooookie blink.gif blink.gif blink.gif vardai būna, kad baisu ir skaityti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 02 15, 23:08)
Vieną tik galiu pasakyti jeigu vaikui duoti vardą, tai tik savo išrinktą ir kuris patinka bet ne pagal vardo dieną  schmoll.gif , nes kartais tą dieną toooooooooookie  blink.gif  blink.gif  blink.gif  vardai būna, kad baisu ir skaityti  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nea schmoll.gif savo vaikui tikrai neduociau vardo pagal gimimo diena. kazkaip nei sis, nei tas blink.gif o dazniausiai ir vardai buna tragiski ax.gif bet va jei jau taip atsitiktu, kad vaikuciui sugalvociau varda ir jis/ji nusprestu gimti butent to vardo diena, tai tada aisku, kad taip cool.gif
Atsakyti
gerai jei tą dieną buvo iš ko rinktis... na man nelabai priimtinas variantas kažko
Atsakyti
O mes antram vaikui galvojom Paulius. Bet tvirtai dar nebuvom nusprendę. O kai jis gimė, dar akušerė man pasakė, kad šiandien Pauliaus vardadienis bigsmile.gif

Nebuvo kur trauktis biggrin.gif Matyt, taip buvo lemta mirksiukas.gif

Bet tą dieną dar buvo vardadienis ir "Alkis" (nuo senovėje garbinto Alko kalno pavadinimo) blink.gif

Pasirinkom Paulius biggrin.gif
Atsakyti
gerai jei yra gražių vardų tą dieną, bet aš nerizikuočiau ir jau geriau dėčiau, kurį išrinkčiau prieš vaikeliui gimstant...
Atsakyti
nu nežinau, vardai buvo beveik sugalvoti prieš gimstant, dabar net keista

Mano Gedmantas būtų - Pilypas, Algimantas, Eduardas schmoll.gif
Gedvinas Švarnas - Gedas g.gif
Raigardas Auktumas - Saturninas, Daujotas, Saturnas schmoll.gif

Ne geriau duoti tokį kokį išrinkom, nes kartais vardadieniai būna tai oi doh.gif
Atsakyti
tikrai nenoriu duot tada kada gymė nes kai kurie vardai tokie kad galima liežuvi nusilaušti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 02 16, 00:08)
Vieną tik galiu pasakyti jeigu vaikui duoti vardą, tai tik savo išrinktą ir kuris patinka bet ne pagal vardo dieną  schmoll.gif , nes kartais tą dieną toooooooooookie  vardai būna, kad baisu ir skaityti  biggrin.gif .

QUOTE(Padangė @ 2006 03 08, 13:12)

QUOTE(birdie @ 2006 03 08, 19:25)
nea  schmoll.gif savo vaikui tikrai neduociau vardo pagal gimimo diena. kazkaip nei sis, nei tas  o dazniausiai ir vardai buna tragiski  ax.gif bet va jei jau taip atsitiktu, kad vaikuciui sugalvociau varda ir jis/ji nusprestu gimti butent to vardo diena, tai tada aisku, kad taip  cool.gif

QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 13, 21:45)
nu nežinau, vardai buvo beveik sugalvoti prieš gimstant, dabar net keista

Mano Gedmantas būtų - Pilypas, Algimantas, Eduardas 
Gedvinas Švarnas - Gedas  g.gif
Raigardas Auktumas - Saturninas, Daujotas, Saturnas 
Ne geriau duoti tokį kokį išrinkom, nes kartais vardadieniai būna tai oi  doh.gif

QUOTE(Austre 123 @ 2006 03 13, 21:50)
tikrai nenoriu duot tada kada gymė nes kai kurie vardai tokie kad galima liežuvi nusilaušti  doh.gif

Dabar norėčiau jum visom paprieštarauti wub.gif
aš kai laukiausi antro, šventai tikėjau, kad bus mergaitė, todėl berniukui vardo net neturėjom schmoll.gif
ir kai gimė berniukas, svarsčiau ką daryti blink.gif ogi paskambinau savo mamai ir paklausiau kokie yra tos dienos vardai. Ir vienas - man laaabai patiko mirksiukas.gif
Taip kad mano vidurinėlio vardas - Daumantas. Jis šį vardą atsinešė, ir mum visiem jis labai gražus beee.gif svarbiausia - patinka pačiam vaikui biggrin.gif
Atsakyti
ir as manau,kad vardas turi buti isrinktas ir patikti tevams,o ne pagal gimimo diena,ir dar galima svesti ne tik gimtadieni ,bet ir vardadieni,taip yra ispanijoj,kad gimtadienis m,azesnes svente,nei vardadienis.
Atsakyti
Baltramiejus - Michalina - Viešvilas - Rasuolė - Alicija - Baltrus - Mykolė
hihihi.gif hihihi.gif gerai kad man ne vieno is ju nedave...
bet jei vardai ta diena grazus ir jums patinka, tai kodel gi neduot jo vaikui..
Atsakyti
QUOTE(Lolly @ 2005 01 14, 14:18)
Man davė vardą, o po kokių 12-13 metų sužinojom, kad pataikėm atsineštą vardą  rolleyes.gif  O dabar su vyru abu turim ir vardadienius, ir pavardadienius, nes mūsų pavardė yra kaip vardas  biggrin.gif
Problema yra ta (neseniai ir Kauno diena rašė), kad neturime normalaus vardų kalendoriaus. Jono vardo dienų virš 20 yra. Tai nelabai gali pasikliauti stalo kalendoriais.

musu pavarde taip pat yra kai vardas... tai kiek svenciu padaugejo doh.gif o jei dar visus vardadienius svesti... oho... drinks_cheers.gif
Papildyta:
beja manau kad atsinestas vardas tikrai geriau nei pvz kai juos renka kokia astrologe ar bureja mirksiukas.gif ir tevam daug paprasciau- gime- paziurim i lapeli ar yra graziu vardu... jei yra tai ka bemastyti... juk visi vardai grazus tai visu nespesi 'sunaudoti' wub.gif
Atsakyti