Keista, mano beveik visi rūbukai iš šios parduotuvės, neturėjau nieko tokio nekokybiško... Liūdna.
Visokių ten rūbų yra, iš tikro. Kartais net stebiuosi kokybe kaip už tokią kainą, o kartais baisu ir pažiūrėt- siūlai išlindę, siūlės nelygios, medžiagos persišviečia net, tokios nekokybiškos. Su papuošalais irgi panašiai. Išsirenku internete, nueinu pažiūrėt realybėj- nu baisu. O kitas, kur nuotraukoj tragiškai atrodė- visai normalus. Kaleidoskopas, žodžiu, negali nuspėt.
Labutis, ketinu užsisakyti iš forever21, bet vis pribijau. Draugė pasakė, kad prie kainų nėra pridėtas PVM, bet nežinau tai tiesa ar ne. Gal kuri pirkote šiuos batus? http://www.forever21...l...6130&Page=1 aš jų noriu.Lietuvoje pagrinde nešioju 40dydį, bet paskaičiusi kelis iš jūsų, mielosios, atsiliepimų, galvoju imti mažesnį- 39dydį. Ką patartumėte?
Tiesa, mokesčiai yra berods 5% nuo sumos su siuntimu.
QUOTE(Avon @ 2009 11 25, 23:36)
Labutis, ketinu užsisakyti iš forever21, bet vis pribijau. Draugė pasakė, kad prie kainų nėra pridėtas PVM, bet nežinau tai tiesa ar ne. Gal kuri pirkote šiuos batus? http://www.forever21...l...6130&Page=1 aš jų noriu.Lietuvoje pagrinde nešioju 40dydį, bet paskaičiusi kelis iš jūsų, mielosios, atsiliepimų, galvoju imti mažesnį- 39dydį. Ką patartumėte?
Del pvm, tai ziurint kurioje valstijoje uzsakinejama bus. Kai kurios SM tarpininkes uzsako ir be pvm mokescio

Del batu dydzio, deja, patarti negaliu, nes niekad is cia neuzsisakinejau avalynes

Tiesa
pamiršau, kad skirtingose valstijose ir mokesčiai skiriasi arba jų nėra.

Mane kol kas tenkino visu rubu kokybe, kiek pirkau
Tik vienas megztukas greit nusinesiojo, bet labai nedaug uz ji moketa buvo

Supratau, ačiū merginos!
Man įdomu, kaip su batų dydžiais... Jeigu nešioju 40,5 dydį - 10 tiktų?
Ar kas nors išvis turit iš Forever'io batus?

QUOTE(Twista @ 2009 11 26, 13:14)
Man įdomu, kaip su batų dydžiais... Jeigu nešioju 40,5 dydį - 10 tiktų?
Ar kas nors išvis turit iš Forever'io batus? 

aš pirkau kažkada (rinkausi pagal jų dydžių lentelę). sakyčiau, puse dydžio buvo padidinti

QUOTE(katalike @ 2009 11 26, 13:28)
aš pirkau kažkada (rinkausi pagal jų dydžių lentelę). sakyčiau, puse dydžio buvo padidinti
tai išeitų teoriškai, kad 10 tau tiktų. bet nemanau, kad čia "taisyklė", taip kad nėra jokios garantijos 

QUOTE(Supergirl @ 2009 11 26, 16:48)
Tuomet man turėtų pagal viską kaip tik būti