Kiek teko pirkti tikrai nekokybiski drabuziai, bet kainos irgi nedideles.
laukiu atvykstant šių šlepetukų

kadangi l. pigios, tai kokybės atitinkamos ir tikiuosi
bet kuriuo atveju, pas mus pigiau 40 Lt už porą nemačiau
, todėl ir užsisakiau.

kadangi l. pigios, tai kokybės atitinkamos ir tikiuosi

Parasyk veliau, kaip dydi atitiko

QUOTE(Kelsey @ 2009 11 26, 18:04)
ok

Man batai iš foreverio tragiški, kiek teko gyvai čiupinėt. Nuotraukoj gerai atrodo, o kai į parduotuvę nueini, tai siaubas. Balerinos kartais nieko būna, bet visokie aukštakulniai siaubingi. Dažnai, kur padas su medžiaga suklijuotas- klijai matosi, arba nelygiai suklijuota ir t.t.
Dar turiu klausimuką dėl džinsų
Nieko jų lentelėse nesuprantu
Jei kas esate pirkę - koks dydis jums tiko/ netiko ir kiek cm pas jus per klubus?
Ačiūū iš anksto.

Ačiūū iš anksto.
Na as tai nesu nusivylusi ju rubeliais
Esu pirkusi tik virsutinius t.y maikutes,megztukus tik tiek,kad cia Lietuvoje nesioju s/m ,o is ten tenka sakytis tik s ,nes kitaip per didelis rubelis buna. Kokybe rubu beabejo nera gera,bet ir kaina ju nera didele. Siuliu neradau niekur islindusiu,po skalbimo dar niekas nesusiburbuliavo ir beje,juk galima pasiziureti prie rubelio aprasymo is ko jis.
Taip pat esu pirkusi papuosalus, uz tokia kaina kokybe super
Esu pirkusi tik virsutinius t.y maikutes,megztukus tik tiek,kad cia Lietuvoje nesioju s/m ,o is ten tenka sakytis tik s ,nes kitaip per didelis rubelis buna. Kokybe rubu beabejo nera gera,bet ir kaina ju nera didele. Siuliu neradau niekur islindusiu,po skalbimo dar niekas nesusiburbuliavo ir beje,juk galima pasiziureti prie rubelio aprasymo is ko jis.
Taip pat esu pirkusi papuosalus, uz tokia kaina kokybe super

QUOTE(saugotoja1987 @ 2009 11 27, 11:26)
Esu pirkusi tik virsutinius t.y maikutes,megztukus tik tiek,kad cia Lietuvoje nesioju s/m ,o is ten tenka sakytis tik s ,nes kitaip per didelis rubelis buna.
Aš irgi esu pirkusi tik viršutinius drabužėlius... Bet šiaip nešioju XS/S, o Forever'y perku S ir tinka. Megztukas net per daug įsirėžęs buvo

Aš kadangi dažnai lankausi USA ,tai teko ir šią parduotuvę aplankyti
Iš pradžių užėjusi pamačiau kainas ir rūbų pasirinkimą,galvoju eina sau,jau kai prasisuksiu čia
,bet ne viskas man ten patiko,radau daug nekokybiškų drabužių
Bet užtat prisipirkau maikučių metam į priekį,esu pirkus ir džinsus,dabar nenešioju,nes kažkaip arba jie prasitampė arba aš labai sukūdau,kas nemanau kad nutko
Bet šiaip manau yra neblogų rūbelių ir tikrai didelis pasrinkimas
Labai nustebau ,pamačius ,kad panos iš lietuvos užsisakinėja iš šitos parduotuvės

Labai nustebau ,pamačius ,kad panos iš lietuvos užsisakinėja iš šitos parduotuvės

QUOTE(Twista @ 2009 11 27, 10:30)
Dar turiu klausimuką dėl džinsų
Nieko jų lentelėse nesuprantu
Jei kas esate pirkę - koks dydis jums tiko/ netiko ir kiek cm pas jus per klubus?
Ačiūū iš anksto.

Ačiūū iš anksto.
24 dydis man atitiko 34 europietiska. Per klubus pas mane apie 91cm

Tik tie dzinsai, kurie yra trumpesni nei iprasti, na ilgis iki ciurnos kaulo (matosi nuotraukose), tai mazinti siek tiek. Labai jau aptempti, bet dar telpu. Manau, prasitampys

QUOTE(Kelsey @ 2009 11 27, 17:05)
24 dydis man atitiko 34 europietiska. Per klubus pas mane apie 91cm 
Tik tie dzinsai, kurie yra trumpesni nei iprasti, na ilgis iki ciurnos kaulo (matosi nuotraukose), tai mazinti siek tiek. Labai jau aptempti, bet dar telpu. Manau, prasitampys

Jeeez... Ir kaip dabar ką nors nusipirkt?

QUOTE(Twista @ 2009 11 29, 10:26)
Jeeez... Ir kaip dabar ką nors nusipirkt?
Kita narė rašė, kad su 86 klubais pirko 27 dydį ir tiko... iš pradžių, kol neišsitampė 

Labutis,nu žinok kai pamačiau šitą tavo postą,paprašiau mamos kad mano klubus pamatuotų,galvoju gal aš nemoku išsimatuoti jau