Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

Mano irgi siaurejantys smile.gif Gal priklauso nuo kolekcijos. As pirkau is tos Fabulous Finds
smile.gif Siaip ten prie kelniu aprasyme raso ismatavimus, tai galima megint ir juos atsizvelgt smile.gif
Atsakyti
na, batu kokybe tai tikrai prasta sioje pardeje, nes maciau gyvai...bet siaip kokiam vakareliui verta is cia kazka pasiziureti, nes rubai nenuobodus, zaismingi....
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2009 11 29, 12:48)
Aš siūlyčiau tau pirkti 27 dydį  mirksiukas.gif  <...>

Nu aš irgi kažkaip labiau prie šito linkstu g.gif Nes turiu džinsus, pirktus pas mus, ir dydžiai buvo ne kaip įprasta 34,36..., bet 25, 26, 27 ir t.t... Tai ėmiau kažkada 26 g.gif Tai jeigu tie Forever'y atitinka šituos, tuomet man tikrai reikia 27 g.gif

QUOTE(Kelsey @ 2009 11 29, 13:06)
Siaip ten prie kelniu aprasyme raso ismatavimus, tai galima megint ir juos atsizvelgt  smile.gif

Bet nerašo, kiek cm per klubus... Tai man jokios naudos iš to, kiek cm liemuo ir pan., nes esmė yra klubai smile.gif

Na, nieko nepadarysi. Teks bandyti laimę unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Po to patrasyk butinai, ar atitiko. Net idomu pasidare, kaip cia taip man tiko 24, o kitai merginai 27 dydis ax.gif
Atsakyti
nezinau, as nesioju 34 europini, arba 26, cia pirkau 26 ir viskas kuo puikiausiai, gal siek galetu buti siauresni, bet nemanau, kad 24 tiktu. Mano klubai 90cm
bet reiks kada prie progos, pasimatuot 24, idomu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 29 lapkričio 2009 - 18:47
Na F21 dzinsai turi savybe labai tampytis, tai, manau, reiktu atsizvelgti ir i taip pries perkant smile.gif
Atsakyti
Tai kaip merginos su dydžiais iš F21? Man sakė, kad atitinka. Užsisakiau tokį švarkelį, Lt nešioju S/M dydį, galvojau paimsiu M. Dabar paskaičiau ir jaučiu paskęsiu... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 29 lapkričio 2009 - 22:45
QUOTE(mocha @ 2009 11 29, 22:45)
Tai kaip merginos su dydžiais iš F21? Man sakė, kad atitinka. Užsisakiau tokį švarkelį, Lt nešioju S/M dydį, galvojau paimsiu M. Dabar paskaičiau ir jaučiu paskęsiu... sad.gif

Krūva psl. prikalbėta apie dydžius ax.gif Aš pvz. nešioju XS/S - perku S ir puikiai tinka.
Atsakyti
LT mano dydis S/M (daugiau į M pusę), iš forever perku XS/S. M visad per didelis.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 11 30, 02:45)
LT mano dydis S/M (daugiau į M pusę), iš forever perku XS/S. M visad per didelis.

Nu tai vadinas biški paskęsiu biggrin.gif reikės sulaukti dabar ir įvertinti padėtį...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Temos pradzioje pasiskaiciau kad forever21 i Lietuva nesiuncia. Tai sakykit, kaip yra is tikruju, siuncia, nesiuncia? Jei taip, gal galetumete pasidalinti patirtim, kokia visa sio malonaus reikalo eiga? rolleyes.gif Labai jau vieni batai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 16 gruodžio 2009 - 13:46
Nesiunčia, užsisakinėjam per tarpininkes iš čia: http://www.supermama...p?showforum=139

Laukiu parkeliaujant suknelės, auskarų ir apyrankės. rolleyes.gif Mano pirmasis pirkinukas iš foreverio.
Atsakyti