Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

QUOTE(Lucrezia @ 2010 01 23, 23:50)
noriu užsisakyti vieną liemenėlę, bet kad dydžiai mistiniai - S, M, L...  blink.gif tai kaip ir nelabai aišku, ar į S įsisprausiu su 85cm, ar geriau bandyti neiškristi iš M...  doh.gif

Manau, S smile.gif Cia turbut be pakietinimo liemenele, taip?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2010 01 24, 01:18)
Manau, S  smile.gif Cia turbut be pakietinimo liemenele, taip?

wireless bra 4u.gif be lankelių, bet neatrodo peršviečiama, šioks toks pamušaliukas yra, regis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tai manau, S Tau tiktu smile.gif
Atsakyti
Merginos esat kaikuri pirkusi iš forever'io džinsus kaip su dydžiais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milginta @ 2010 01 26, 19:09)
Merginos esat kaikuri pirkusi iš forever'io džinsus kaip su dydžiais?  g.gif

Paskaitykite pora puslapiu atgal, buvo jau kalbeta apie dzinsu dydzius smile.gif
Atsakyti
o gal kuri esate pirkusi zieduka? jau kokiu groziu prisiziurejau wub.gif tik nieko apie tuos dydzius nesupratau blush2.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
Kazkaip uzklydau i forever21 bigsmile.gif ir radau savo issvajota suknele,bet nesu nieko pirkus is forever21,nezinau kaip uzsisakyti ir kaip ten su tais dydziais ,gal kas patars ar nukreips pas tarpinininke... blush2.gif

user posted image

http://www.forever21...l...1321&Page=1
Atsakyti
Makeup, labai daili suknele wub.gif
Kaip Forever21 aksesuaru kokybe?Tiek fainu nebrangiu grozybiu, bet baisu, kad neatrodytu kaip is kiosko doh.gif
Atsakyti
Aš kaip tik laukiu dviejų pakabukų. g.gif Ir man labai įdomu, kaip jie realybėje atrodys. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiisma @ 2010 02 01, 14:42)
Kaip Forever21 aksesuaru kokybe?Tiek fainu nebrangiu grozybiu, bet baisu, kad neatrodytu kaip is kiosko  doh.gif

Na, aš kol kas dar aksesuarų kokybe nenusivyliau rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas yra pirkus suknele is forever21? blush2.gif Nesuprantu kaip su tuo dydziu-medium,large blink.gif Gal kas man paaiskins unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 02 01, 15:18)
Gal kas yra pirkus suknele is forever21? blush2.gif  Nesuprantu kaip su tuo dydziu-medium,large  blink.gif  Gal kas man paaiskins unsure.gif

Kokį nešiojate įprastai, tokį ir pirkite forever21.
Medium - M
Large - L
Jūsų nusižiūrėtos suknelės tėra du dydžiai. S (Small) nebėra smile.gif
Atsakyti