Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

QUOTE(micefee @ 2009 12 16, 16:03)
Laukiu parkeliaujant suknelės, auskarų ir apyrankės.  rolleyes.gif Mano pirmasis pirkinukas iš foreverio.

Ar likai patenkinta? Planuoji daugiau užsisakinėt? smile.gif
Atsakyti
merginos o kiek mazdaug jum siuntimas iseina? 4u.gif na pateikit tokiu pvz kiek kainuoja drabuzis ir kiek galutine suma isejo. nes cia klausiau vienos tarpininkes ne is sm, tai jeigu as noreciau uzsisakyt uz 110dol (pora bliuskuciu, papuosalai, delninuke, bateliai) skaiciavom kaip 1kg. tai galutine kaina su visais siuntimais man iseitu apie 370Lt. tai siuntimas ~100Lt. as kazkaip galvojau kad siuntimas pigesnis blush2.gif nes paskaciavau kad jeigu LT kazka panasaus pirksciau tai panasiai ir sumokeciau, o galvodavau, kad siunciantis ir pigiau iseina, tai tada pliusas tik tas, kad tokiu daiktu nera LT. ar as klystu? 4u.gif
Atsakyti
Visada pradinę sumą reikia daugint iš 4, kad maždaug gautum galutinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2010 01 23, 17:15)

O man tas dauginimas iš 4 labai neatitinka realios galutinės kainos g.gif

Indrutia, tai ji dar turbūt kažkiek procentų už tarpininkavimą pasiėmė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 23 sausio 2010 - 17:19
Man tai visad atitiko.. g.gif
Atsakyti
taip aisku kad uz tarpininkavima ima, ta as zinau smile.gif tai kad is 4dauginant man isvis isetu 440Lt tai cia jau nelogiska, nes mes ten skaiciavimo ir su tarpininkavimu ir su taxais. na tai aisku dabar supratau, kad tokia kaina, tik sakau kazkaip galvojau kad pigiau yra smile.gif
Atsakyti
Aš irgi daugindavau iš 4 ir daugmaž atitikdavo, jei rūbas sunkus - bus brangiau, jei kokios smulkmenos - mažiau.
Nors seniai neužsisakinėjau, nepamenu, koks dolerio kursas tada būdavo.
Atsakyti
klausykit, o kaip švarkeliai nešiojasi?
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2010 01 23, 18:15)

aš irgi taip darau drinks_cheers.gif gaunasi nedidelė paklaida smile.gif

iš forever'io neseniai gavau kailinius šlepetukus, tai labai mieli, gražūs wub.gif tik dar nelabai nešiojau, tai nežinau, ar gerai laikys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 23 sausio 2010 - 21:33
dar būtų įdomu sužinoti, ar kuri sakėtės iš F21 kosmetikos (šešėlių) ir apatinio trikotažo/pižamų g.gif kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 01 23, 23:04)
dar būtų įdomu sužinoti, ar kuri sakėtės iš F21 kosmetikos (šešėlių) ir apatinio trikotažo/pižamų  g.gif  kokie atsiliepimai?  4u.gif

Kelnaites tai gerai nesiojasi, esu patenkinta. Su liemenele labai prasoviau, visai neatitiko dydzio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2010 01 23, 18:28)
klausykit, o kaip švarkeliai nešiojasi?

Kokios medziagos? Turiu 60% medvilnes ir 40% polesterio, tai nesiojasi labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2010 01 24, 00:31)
Kelnaites tai gerai nesiojasi, esu patenkinta. Su liemenele labai prasoviau, visai neatitiko dydzio  smile.gif

noriu užsisakyti vieną liemenėlę, bet kad dydžiai mistiniai - S, M, L... blink.gif tai kaip ir nelabai aišku, ar į S įsisprausiu su 85cm, ar geriau bandyti neiškristi iš M... doh.gif
Atsakyti