Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

QUOTE(vipppp @ 2009 04 04, 14:33)
Gal kas sakėtės žiedą iš ten? Įdomu kaip su dydžiais.. g.gif

Man atrodo ten dydziai reguliuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 04 04, 16:00)
Man atrodo ten dydziai reguliuojasi  smile.gif

Ne visų.. dry.gif
Atsakyti
user posted image

As sia gavau, taciau anksta (S), mielai perleisciau,jei kam patiktu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulia: 14 balandžio 2009 - 08:29
Noriu pasiteirauti (bei labai tikiuosi sulaukti šiokio tokio atsakymo biggrin.gif), kaip su forever'io džinsų ilgiais? unsure.gif Ar jie tokie mažytėm panelėm būna ar aukštesnėm? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Oi. Net akys raibsta kiek ten visko. Būtinai reiks ką nors prigriebti ax.gif
Atsakyti
Nu va,jeigu dydziai tikrai padidinti,kaip daug kas sako,tai prastai... Sita uzsisakyta S suknele tada netiks (nes ir taip nesioju XS visada) biggrin.gif
http://www.forever21...l...0607&Page=1
Jei ka,duosiu zinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kurksyte @ 2009 05 08, 16:18)
Nu va,jeigu dydziai tikrai padidinti,kaip daug kas sako,tai prastai... Sita uzsisakyta S suknele tada netiks (nes ir taip nesioju XS visada)  biggrin.gif
http://www.forever21...l...0607&Page=1
Jei ka,duosiu zinot  biggrin.gif

tikrai nepasakyciau , kad padidinti schmoll.gif na zinoma priklauso nuo medziagos ir panasiai, bet nera tikrai visi padidinti, nes as pati nesioju xs, ir uzsisakiau viena kart viena suknele s, tai netgi peciai buvo per mano pecio viduri (jeigu supratai, ka norejau pasakyti biggrin.gif ) na zodziu buvo ziauriai uzmazinta, o daugiau visada viskas tiko ir patiko biggrin.gif
Atsakyti
Iš Forever21 turiu porą švarkelių M dydis - viskas super tiko;
Porą maikučių - gerai, kad užsisakiau pagal nuojautą - L dydį, tai tiko, o M būtų buvusios per mažos.
Suknelė irgi ėmiau L - galvojau jei ką pasisiaurinsiu - irgi nieko nereik keisti...
Batai - šiaip nešioju nešioju 39 - 40 tai vienus pirkau 39 (9) nešiot galima, bet norėtųsi truputuką didesnių, kitus ėmiau 40 (10) - tai super dideli - neįmanoma nešiot doh.gif
Taip kad su dydžiais, galiu pasakyt, dar reikia turėt ir nuojautą arba žiūrėt koks modelis, medžiaga - ar bus galima pakoreguoti, ar tamposi ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2009 05 08, 14:24)
tikrai nepasakyciau , kad padidinti schmoll.gif  na zinoma priklauso nuo medziagos ir panasiai, bet nera tikrai visi padidinti, nes as pati nesioju xs, ir uzsisakiau viena kart viena suknele s, tai netgi peciai buvo per mano pecio viduri (jeigu supratai, ka norejau pasakyti  biggrin.gif ) na zodziu buvo ziauriai uzmazinta, o daugiau visada viskas tiko ir patiko  biggrin.gif

Dziugu girdet,gal tada netycia tiks bigsmile.gif kita savaite suzinosiu ax.gif
Atsakyti
Mačiau labai gražius akinukus nuo saulės forever21.com, bet dar niekad nesu nieko pirkusi internetu blush2.gif Kaina jų yra 5.80$. Kiek maždaug man jie kainuotų su viskuo? Nes nesuprantu kaip jūs skaičiuojat 4$ dauginat iš 4 ir gaunat 16 Litų.. g.gif Ačiū už pagalbą iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heileja: 10 gegužės 2009 - 22:23
Tiesiog padaugink 5.80 is 4 ir suzinosi, kokia mazdaug bus suma pavertus litais, su siuntimu ir su mokesciu tarpininkei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heileja @ 2009 05 10, 23:23)
Mačiau labai gražius akinukus nuo saulės forever21.com, bet dar niekad nesu nieko pirkusi internetu  blush2.gif Kaina jų yra 5.80$. Kiek maždaug man jie kainuotų su viskuo? Nes nesuprantu kaip jūs skaičiuojat 4$ dauginat iš 4 ir gaunat 16 Litų..  g.gif Ačiū už pagalbą iš anksto  4u.gif

Uz akinius visada moku 20 lt smile.gif
(turiu jau 4verius is ten blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti