Įkraunama...
Įkraunama...

www.forever21.com

QUOTE(Kūka @ 2009 05 11, 10:43)
Uz akinius visada moku 20 lt smile.gif
(turiu jau 4verius is ten blush2.gif  biggrin.gif )

as irgi panasiai moku, turiu trejus, super kokybe ir atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Ir as labai patenkita thumbup.gif
Atsakyti
O kaip žinoti, ar jie man tiks?Juk negali pasimatuoti.. blush2.gif
Man kažkaip labai sunku priderinti akinius, kad gražu būtų..
Atsakyti
QUOTE(Minila @ 2009 05 11, 15:44)
O kaip žinoti, ar jie man tiks?Juk negali pasimatuoti.. blush2.gif
Man kažkaip labai sunku priderinti akinius, kad gražu būtų..

visvien gaudais mazdaug kokios formos tinka, kokios ne. arba eini i parduotuve ir matuojies panasia forma kaip kad nori uzsisakyt.
Atsakyti
Na, nebent, man akinius išsirinkt, tai tikras vargas, na, niekas dažniausiai netinka!!!Nervina...
Atsakyti
man neveikia foreveris verysad.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
kaip forever drabuziu ilgiai? atitinka tiek kiek nurodyta ju psl? nepailginti, nepatrumpinti? g.gif noriu sukneles, tik bijau kad nebutu per trumpa unsure.gif
Atsakyti
man irgi idomu del sukneliu, jei nesioju S, tai is forever imti M? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 05 14, 15:05)
man irgi idomu del sukneliu, jei nesioju S, tai is forever imti M?  g.gif

kad atitinka dydį, kam imti didesnį?

o dėl ilgio, tai aš nematavau, tik kažkaip man realybėj trumpesnės pasirodė nei nuotraukose. vat, jei ant modelio ar bent jau manekeno nufotkinta būtų, tai aiškiau būtų, atitinka, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 05 14, 15:12)
kad atitinka dydį, kam imti didesnį?

o dėl ilgio, tai aš nematavau, tik kažkaip man realybėj trumpesnės pasirodė nei nuotraukose. vat, jei ant modelio ar bent jau manekeno nufotkinta būtų, tai aiškiau būtų, atitinka, ar ne.

as pagal lentele galvojau, nes ju S atitinka angliska 4-6 tai kaip ir XS g.gif
user posted image
Atsakyti
noreciau is foreverio uzsisakyti,bet nezinau jokios tarpininkes,gal kas galit kokia gera tarpininke parekomenduoti,nes tam skelbimu skyrelyje nesusigaudau,ten tiek visi visko siuncia (arba akla esu ir nerandu ko reikia) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dekui is karto
Atsakyti
QUOTE(orch.ideja @ 2009 05 14, 16:15)
noreciau is foreverio uzsisakyti,bet nezinau jokios tarpininkes,gal kas galit kokia gera tarpininke parekomenduoti,nes tam skelbimu skyrelyje nesusigaudau,ten tiek visi visko siuncia (arba akla esu ir nerandu ko reikia)  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  dekui is karto

as siunciu is meistromargarita 4u.gif
Atsakyti