QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 27, 13:57)
Šita tema nėra apie tai, kodėl mano sūnus susižeidė ranką arba kodėl nuo vėžio mirė mano močiutė.
Savo močiutę paminėjau todėl, kad man ji yra savęs kūrimo pavyzdys. Ji mane labai daug ko išmokė...Mačiau, su kokia ramybe ir nuolankumu ji priėmė savo ligą (kad ji yra, suprato ir be medikų, nes prasidėjo kraujavimas), kaip ramiai ruošėsi išėjimui...Mano mamai padavė seniai pasiruoštus drabužius laidotuvėms, paprašė,kad ją padažytume mirusią...Jai buvo 85 m. Pasiilgstu jos išminties.
Skaitau ir seku ka jauciu vidujai - grindziant gyvenima 10DD Isakymu, sukurti zmoniu istatymai pazeidzia visatos desnius, todel sysvyruoja balansas.Taip buvo nuo pirmaprades nuodemes atsiradimo, taip turbut ir pasiliks, nes vienas is pagrindiniu Meiles Istatymu yra sunkiai suvokiamas zmogui, todel istatymu laikytis yra sunku ir pasekmes tarnauja kaip paskata.O pasekmes butent ir yra traumos, nesekmes, ligos ir daug kitokiu dalyku .Vakar susivokiau, kad viskam ka mes planuojam nuveikti yra duotas laiko tarpsnis ir jei pasake jog atliksim, imam ir suabejojam, fizineje plotmeje pokyciu buti nebegali, nes Visata reaguoja i abejones, o ne i norius, gerbdama musu laisva valia rinktis.Ir tai imi suvokti augant samoningumui ir bunant tikejime.Galeciau ir daugiau rasyti siais klausimais, bet vienam zmogeliukui pazadejau rasyti trumpus postus,

tad turiu pazada teseti