Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 27, 15:07)
Vaizgante, as vis galvoju apie tai, kad ligos - signalas, kad kazkaip ne taip elgiames. Ir ypac svarstau ta situacija, jei zmogus blogai mato (kas rodo bloga jo dvasini matyma), pasidaro lazerine akiu operacija vietoje to, kad ieskotu priezasciu, kodel jam taip atsitiko, kas tada su juo darosi dvasiniam lygmeny? Niekaip neismastau...

Apie tokį atvejį ir aš galvojus esu...Kadangi tokios operacijos dar neseniai daromos,o ir labai brangios jos yra,nepažįstu nė vieno ją pasidariusio. Nežinia,kokia statistika apie tokių operacijų konplikacijas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 27, 16:07)
Vaizgante, as vis galvoju apie tai, kad ligos - signalas, kad kazkaip ne taip elgiames. Ir ypac svarstau ta situacija, jei zmogus blogai mato (kas rodo bloga jo dvasini matyma), pasidaro lazerine akiu operacija vietoje to, kad ieskotu priezasciu, kodel jam taip atsitiko, kas tada su juo darosi dvasiniam lygmeny? Niekaip neismastau...

Del regejimo kokybes reiketu pamastyti susitelkus i diagnoze.Gal kiek per griezta butu sakyti, jog regos sutrikimas zenklina "bloga dvasini matyma".
Fizini regos sutrikima gali suskatinti nenoras matyti , nesugebejimas izvelgti, baime, nepasitikejimas ir dar daugybe priezasciu, kurios yra labai individualios.Tad ir pasekmes kiekvienu atveju bus skirtingos tiek fizineje tiek ir dvasios plotmeje.
Atsakyti
Zmones per daug galvoja. Gamtoje nuolat vyksta naturali atranka: cia nukirpsim, cia pridesim. Nuolat vyksta atsinaujinimas tiek gyvunijos tarpe, tiek tarp zmoniu.

Nepazistu nei vieno idealiai sveiko zmogaus, arba tokio, kuriam pavyko isvengti visokiu nelaimiu, gyvenimo tragediju. Kencia zmones visiskai nepriklausomai nuo ju dvasingumo laipsnio. Anksciau ar veliau tai paliecia kiekviena, tik mes nezinome, kuriame gyvenimo tarpsnyje musu laukia saldainis arba plyta ant galvos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 27, 14:16)
Apie tokį atvejį ir aš galvojus esu...Kadangi tokios operacijos dar neseniai daromos,o ir labai brangios jos yra,nepažįstu nė vieno ją pasidariusio. Nežinia,kokia statistika apie tokių operacijų konplikacijas... g.gif

Na del brangumo, tai nebera jau jos taip baisiai brangios, ir aisku, ne tame esme. mano drauge yra keli metai kaip pasidarius. apie komplikacijas, tai tikiuos, ne apie tiesiogines fizines operacijos pasekmes sneki g.gif

QUOTE(LinguLingu @ 2007 05 27, 14:23)
Del regejimo kokybes reiketu pamastyti susitelkus i diagnoze.Gal kiek per griezta butu sakyti, jog regos sutrikimas zenklina "bloga dvasini matyma".
Fizini regos sutrikima gali suskatinti nenoras matyti , nesugebejimas izvelgti, baime, nepasitikejimas ir dar daugybe priezasciu, kurios yra labai individualios.Tad ir pasekmes kiekvienu atveju bus skirtingos tiek fizineje tiek ir dvasios plotmeje.

Na taip, as sutinku, ka parasei, as tik labai grubiai apibendrinau - blogu dvasiniu matymu, i ta daug kas ieina. Tik ne ta akcentavau, kadangi blogas matymas yra pasekme, ir jei nepanaikini to priezasties, o pasidarai operacija, tai kaip tai paveikia tavo tolesni gyvenima? Ar tiesiog regejimas vel blogeja, nes priezasties tikrosios nepanaikinai, ar tai gali pasireiksti dar blogiau nei pries tai, nebutinai per regejima, galbut per ivykius gyvenime ir tt.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 27, 16:16)

As dariusis akiu operacija, bet ne korekcine, o progreso stabdymo. Pries keliolika metu, Fiodorovo klinikose. Priezastys priezastimis, niekas netrukdo jas susirast ir suvokinet ir po operacijos. Viena kitam gi netrukdo.
Kai turesiu galimybe, darysiu ir korekcijos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 27, 13:14)
Negi manai, kad jeigu jau leidau užvesti sau temą, tai turiu atsakyti į visus klausimus?
Geriau papasakok, kaip save kuri. Daugiau naudos bus nei mūsų nieko nekuriantis dialogas.

Ne, nemanau, kad turi. Manau kad tiesiog nesugebi.

Aš savęs nekuriu. schmoll.gif Įgaunu naujos patirties- taip, bet kurt save- na jau ne. Nematau tikslo. Kodėl nematau- jau rašiau.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 27, 19:35)
Ne, nemanau, kad turi. Manau kad tiesiog nesugebi.

Aš savęs nekuriu.  schmoll.gif Įgaunu naujos patirties- taip, bet kurt save- na jau ne. Nematau tikslo. Kodėl nematau- jau rašiau.

Ačiū už nuomonę.
Atsakyti
kabbaloje sakoma, kad pasaulys yra toks, kokį jį matai. tame ir kūrybos esmė. kokį sukuri, toks ir yra. o kas dėl ligų, tai aš nebūčiau tokia kategoriška. nėra viskas taip paprasta. aš labiau linkusi manyti, kad ligos greičiau jau duodamos, kad žmogui kiltų poreikis pradėti savęs klausti, kokia gyvenimo prasmė ir ieškoti atsakymų. ir geresne nuotaika bei gausesnėmis maldomis, čia vargiai atsipirksi. jeigu visos ligos būtų tik dvasinio pobūdžio, tuomet juk neveiktų ir antibiotikai. pvz.: kai mano sūnui pateko infekcija į žaizdą ir jis akyse tino, man buvo toks šokas, kad aš nei apie dievą, nei apie velnią negalvojau. ir tikrai žinau, kad jis, tuomet 7 metų, per tas kelias valandas nei kiek nepatobulėjo dvasiskai, nes au tokia temperatūra išvis nieko negalėjo suvokti. tačiau pradėjus leisti antibiotikus, liga praėjo.
Atsakyti
QUOTE(Shidduh @ 2007 05 27, 21:58)
kabbaloje sakoma, kad pasaulys yra toks, kokį jį matai. tame ir kūrybos esmė. kokį sukuri, toks ir yra. o kas dėl ligų, tai aš nebūčiau tokia kategoriška. nėra viskas taip paprasta. aš labiau linkusi manyti, kad ligos greičiau jau duodamos, kad žmogui kiltų poreikis pradėti savęs klausti, kokia gyvenimo prasmė ir ieškoti atsakymų. ir geresne nuotaika bei gausesnėmis maldomis, čia vargiai atsipirksi. jeigu visos ligos būtų tik dvasinio pobūdžio, tuomet juk neveiktų ir antibiotikai. pvz.: kai mano sūnui pateko infekcija į žaizdą ir jis akyse tino, man buvo toks šokas, kad aš nei apie dievą, nei apie velnią negalvojau. ir tikrai žinau, kad jis, tuomet 7 metų, per tas kelias valandas nei kiek nepatobulėjo dvasiskai, nes au tokia temperatūra išvis nieko negalėjo suvokti. tačiau pradėjus leisti antibiotikus, liga praėjo.

Pasekmės gydomos ir antibiotikais...Liga prasideda dvasiniuose žmogaus kūnuose, o kai jau pereina į fizinį, rekalingi vaistai, ligoninės, reanimacijos...

Antrąkart skaitau man patinkančią N.Donald Walsh knygą "Pokalbiai su Dievu". Joje kalbama apie tai, kad žmogus gimė Žemėje ne tam, kad mokytųsi ir kažką išmoktų, o prisimintų, kas jis yra.Siela ateina viską žinodama ir nori išgyventi tai, ką ji žino. Nes žinoti neužtenka. Pilnatvė yra tada, kai išgyveni tai, ką žinai.
"Svarbiausia Kristaus pamoka yra ta, kad jūs ne galite turėti amžinąjį gyvenimą- jūs jį turite; ne galite turėti Dievo meilę, bet ją turite; ne galėtumėte turėti viską, ko trokštate, bet turite.
Tereikia tai žinoti. Nes jūs esate savo tikrovės kūrėjai, o gyvenimas negali būti kitoks, nei jį sugalvojate.
Savo galvojimą jūs paverčiate tikrove. Tai pirmoji kūrimo pakopa. Dievas Tėvas yra mintis. Jūsų mintis yra visų daiktų ir reiškinių gimdytoja. "
"Jausmai yra judanti energija. O kai išjudinate energiją, kuriate. Jei išjudinate pakankamai daug energijos, sukuriate materiją. Materija yra energijos sankaupa. Išjudinta. Suspausta. Jei energiją valdote ilgai ir tam tikru būdu, atsiranda daiktai. Tai yra visatos alchemija. Tai yra gyvybės paslaptis.
Mintis- tai grynoji energija. Kiekviena dabartinė, buvusi ar būsimoji mintis turi kūrybinės galios. Jūsų minčių energija niekada neišblės. Niekada. Palikusi jus, ji pasiners į visatą ir joje pasiliks visiems laikams. Mintis yra amžina. "
Atsakyti
Tai ka cia bepridursi...

dekui Vaizgante
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 28, 09:12)
Pasekmės gydomos ir antibiotikais...Liga prasideda dvasiniuose žmogaus kūnuose, o kai jau pereina į fizinį, rekalingi vaistai, ligoninės, reanimacijos...

Antrąkart skaitau man patinkančią N.Donald Walsh knygą "Pokalbiai su Dievu". Joje kalbama apie tai, kad žmogus gimė Žemėje ne tam, kad mokytųsi ir kažką išmoktų, o prisimintų, kas jis yra.Siela ateina viską žinodama ir nori išgyventi tai, ką ji žino. Nes žinoti neužtenka. Pilnatvė yra tada, kai išgyveni tai, ką žinai.
"Svarbiausia Kristaus pamoka yra ta, kad jūs ne galite turėti amžinąjį gyvenimą- jūs jį turite; ne galite turėti Dievo meilę, bet ją turite; ne galėtumėte turėti viską, ko trokštate, bet turite.
Tereikia tai žinoti. Nes jūs esate savo tikrovės kūrėjai, o gyvenimas negali būti kitoks, nei jį sugalvojate.
Savo galvojimą jūs paverčiate tikrove. Tai pirmoji kūrimo pakopa. Dievas Tėvas yra mintis. Jūsų mintis yra visų daiktų ir reiškinių gimdytoja. "
"Jausmai yra judanti energija. O kai išjudinate energiją, kuriate. Jei išjudinate pakankamai daug energijos, sukuriate materiją. Materija yra energijos sankaupa. Išjudinta. Suspausta. Jei energiją valdote ilgai ir tam tikru būdu, atsiranda daiktai. Tai yra visatos alchemija. Tai yra gyvybės paslaptis.
Mintis- tai grynoji energija. Kiekviena dabartinė, buvusi ar būsimoji mintis turi kūrybinės galios. Jūsų minčių energija niekada neišblės. Niekada. Palikusi jus, ji pasiners į visatą ir joje pasiliks visiems laikams. Mintis yra amžina. "

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

as irgi linkusi galvoti, kadmes cia esame tam, kad tai ka zinome, sugebame, patyreme ikunitume materijoje. juk ne kiekviena siela nusipelno materialaus kuno galincio kurti medziagirkus, materialius dalykus.
ir bet koks kurimas visada prasideda nuo minties, nuo idejos - ar menuose ar savyje ar pasaulyje. tada ji yra ivardijama (na argi galejo pradžioje būti zodis - manau pradzioje buvo sunamyta, kad reikia kazka sukurti - t.y pradzioje Dievas turejo minti, ideja, galiausiai meile is kurios visa tai kilo , o tada jau buvo zodis...) ir tada jau materializuojama, paverčiama materija. o kaip jau mes sugebama meterializuoti priklauso nuo dvasios gebejimu, nuo jos brandos. vieniems pavyksta geriau, kitiems blogiau, vieniems greitai, kitiems leciau, o buna ir tokiu kurie tik svaiguliuoti sugeba...
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras visoms...

Pirmiausiai noriu padėkoti Vaižgantei už įdomią ir reikalingą temą. Šaunu, kad daliniesi savo sukauptom žiniom ir patirtimi. Mūsų nuomonės daug kur sutampa. Jaučiu čia daug pykčio ir įtampos ir žaviuosi Tavo, Geiste...oi, Vaižgante , ramumu... Šaunuolė. Čia Tu tikrai paaugai. mirksiukas.gif . Sėkmės...

Gero jums visoms vakaro...
Atsakyti