Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 14:53)
Ar teisingai aš supratau....

Jūs norite nuolat jausti meilės jausmą, arba jaustis taip, kaip mylint?

Žinoma, Medini... smile.gif
Mes to ir turime visi išmokt- meilės...Meilės žmogui, paukščiui, gėlei...OOO, kaip nuostabu mylėt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 14:56)
Mes to ir turime visi išmokt- meilės...

Aš manau, kad tai nesunku. Bet ar tikrai visoms jums yra taip, kaip aš parašiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 05 birželio 2007 - 13:59
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 14:59)
Aš manau, kad tai nesunku. Bet ar tikrai visoms jums yra taip, kaip aš parašiau?

Medini, tai tikrai nėra lengva... Juk svarbu ne tik pasakyti, kad viską myli, bet ir JAUST tai... Patikėk labai daug ką reikia keisti savyje, kad pajaustum tai...bent pradėtum tai jausti... tai ne vienerių metų darbas... O tai ir yra kelias...Širdies kelias...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 15:02)
Medini, tai tikrai nėra lengva... Juk svarbu ne tik pasakyti, kad viską myli, bet ir JAUST tai...

Aš jau esu tai jautęs. Deja vien meilės neužtenka. Gyvenimui meilė nepritaikyta. Todėl teko jos atsisakyti - pasirinkimas toks buvo (Jėzus pasirinko mirtį). Kadangi žinau apie ką kalbate, sakau, jog tai nesunku. Bet nenoriu plėstis šia tema, man įdomios nuomonės, kurie rado savo kelią..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 05 birželio 2007 - 14:08
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 15:05)
Aš jau esu tai jautęs. Deja vien meilės neužtenka. Gyvenimui meilė nepritaikyta. Todėl teko jos atsisakyti - pasirinkimas toks buvo (Jėzus pasirinko mirtį). Kadangi žinau apie ką kalbate, sakau, jog tai nesunku. Betnenoriu plėstis čia tema, man įdomios nuomonės, kurie rado savo kelią..

Medini, Tu ne apie tokią meilę kalbi... Ar moki mylėt gėlę? Vabalą ropojantį tavo delnu? Ar moki mylėt pykstantį? Sakai esi tai jautęs??? Drįsčiau abejot.. Kada tai pajauti, gryžt atgal nenori... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 15:05)
Jėzus pasirinko mirtį

man įdomios nuomonės, kurie rado savo kelią..

O domėjaisi KODĖL jis taip pasirinko?

... arba TIKI radę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 15:09)
Sakai esi tai jautęs???

Sakau. Tik toje meilėje neradau pateisinimo vaikščioti žole ir valgyti augalus arba gyvūnus - čia tik pavyzdys. Galbūt man trūko nedaug, bet jei negaliu turėti visko - tenka spręsti ar tai iš vis reikalinga.
Papildyta:
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 15:11)
1. O domėjaisi KODĖL jis taip pasirinko?

2. ... arba TIKI radę  smile.gif

1. Ne, sakoma, kad Jėzus buvo meilė, arba jo širdyje buvo meilė ir tt. Jis mirė.
2. Atsakant į mano klausimą tai nėra svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 15:12)
Sakau. Tik toje meilėje neradau pateisinimo vaikščioti žole ir valgyti augalus arba gyvūnus - čia tik pavyzdys. Galbūt man trūko nedaug, bet jei negaliu turėti visko - tenka spręsti ar tai iš vis reikalinga.
Papildyta:

o kas tas viskas???
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 15:12)
1. Ne, sakoma...

2. Atsakant į mano klausimą tai nėra svarbu.

Tai kiti sako. O pats nenori panagrinėti?

Atsakant į tavo klausimą yra svarbu, nes jeigu tu nežinai, ko ieškai, koks tavo savęs paties kūrimo tikslas, gal ir kiti tik įsivaizduoja žinantys tą tikslą? Hipotetinis klausimas. Į jį aš atsakau kito žmogaus mintim, tik neatsimenu kieno: "Negalima klausti gyvenimo prasmės, galima suteikti jam prasmę".
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 15:21)
Tai kiti sako. O pats nenori panagrinėti?

Hipotetinis klausimas.

Ne, nenoriu. Per daug išankstinės informacijos, kuri darys įtaką.

Matot, nesugebėsiu atsakyti į hipotetinį klausimą, todėl sakau, kad tai nesvarbu.
PS. Nekibkite prie mano žodžių, jūsų klausimai man nepadės (bent jau tokie).
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 15:27)
Ne, nenoriu. Per daug išankstinės informacijos, kuri darys įtaką.

Matot, nesugebėsiu atsakyti į hipotetinį klausimą, todėl sakau, kad tai nesvarbu.
PS. Nekibkite prie mano žodžių, jūsų klausimai man nepadės (bent jau tokie).

smile.gif Medini, Tu mūsų klausi, bet ką mes tik parašom, sakai kad Tau nepadės, arba netinka...Tai ko Tu nori?Kam klausi, jei pats turi jau gana stiprią nuomonę apie tai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 15:52)
Tai ko Tu nori?Kam klausi, jei pats turi jau gana stiprią nuomonę apie tai? ax.gif

Ne ne ne... Aš klausiu kodėl jūs save kuriate - kokiu tikslu. Ir ar visoms savęs kūrimas yra noras nuolat jausti meilę arba jaustis taip, kaip mylint. Aš labai dėkoju toms, kurios atsakė. Nuoširdžiai.
Atsakyti