Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 06, 10:21)
Buvau priversta taip nuspręsti. Gyvenimas privertė, kai su sūnumis apkeliavau daugybę ligoninių ir jose reanimacijų. Vis galvodavau: na kodėl man tai skirta? Už kokias nuodėmes? Pradėjau ieškoti atsakymų. Man padėjo vyresnysis brolis, kuris seniai tokiais dalykais domisi. Ir pasekiau jo pėdomis...
Dar apie savęs kūrimą. Papsakosiu vieną seną istoriją. Tada mokiausi 12-oje klasėje, buvau klasės komjaunimo sekretorė. Ir kaip kasmet, atsakinga mokinė turėjo klasei užprenumeruoti laikraščius. Likus vienai dienai iki prenumeratos pabaigos, sužinojau, kad ji to nepadarė, o dalį pinigų išleido. Turėjau du pasirinkimus: arba pasakyti auklėtojai, arba nutylėti, ką ruošėsi daryti klasė. Pasirinkau pirmąjį variantą. Padariau tai ne slapta, o pamokos metu.Auklėtoja, aišku, pasipiktino, o klasė mane pasmerkė. Kokiais tik žodžiais nebuvau išvadinta...
Panaši situacija buvo vakar SM, pozityvisčių, neišsitenkančių vienoje temoje, smėlio dėžėje. Tik šįsyk ne vaikai, o suaugusios moterys užsistojo Ryto rasą, kuri turi pomėgį rašyti forumuose keliais nicais. Apie tylą ir meilę ji įvairias nicais ir tais pačiais žodžiais rašo keliuose forumuose. Ne aš viena tai pastebėjau. Be manęs dar trys moterys. Vėlgi yra du pasirinkimai- arba apsimesti, kad to nepastebi, arba tai paviešinti. Rezultatas buvo tas pats. Pasaulis yra apvalus ir niekas nesikeičia  biggrin.gif

O tu ka, tikejaisi kitokio klases elgesio? doh.gif
Pati sakai, kad vaikai perima ligas is savo mamu. Sekmes tau ir tavo seimai.......
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 06 06, 08:49)

Pati sakai, kad vaikai perima ligas is savo mamu. Sekmes tau ir tavo seimai.......

Ačiū. lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaižgante... Tu jau peržengei visas ribas... jau likt abejinga tikrai nebegaliu... Nesuprantu, kaip Tu gali viešai skleisti tokias nesąmones...Nu kokių Tu turi įrodymų??? Kad rašymo stilius pasirodė panašus?Argi to užtenka? Nesuprantu,kuo aš Tau užkliuvau??? Kad kalbu apie Meilę, ar dar kas nors? Įdomu,kaip pasijaustų tas žmogus, kuriuo Tu mane laikai, jei perskaitytų Tavo postus??? g.gif Tu to nepagalvojai? Forume yra vienas žmogus, kuris žino kas aš... Nori tiesos??? O kaip TU pasiteisinsi, jeigu aš įrodysiu, kad aš ne ta, kuo Tu mane laikai ir šmeiži? Maniau, kad jau supratai ką padariusi...bet matau, kad taip ir nesuprasi...

Dar kartą atsiprašau visų, kurių tai neliečia smile.gif Bet daugiau tylėti negaliu... Įsivaizduokit save mano situacijoje... kaip Jūs elgtumėtės?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 06, 10:07)
Dar kartą atsiprašau visų, kurių tai neliečia smile.gif Bet daugiau tylėti negaliu... Įsivaizduokit save mano situacijoje... kaip Jūs elgtumėtės?

panasiai, kaip ir tu. Absurdas kazkoks doh.gif. Nu bet koks skirtumas kiek tu nick'u turi blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 06 birželio 2007 - 09:13
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 06, 10:07)
kaip Jūs elgtumėtės?

Nekreipčiau dėmesio. Svarbu ar jūs žinote kas jūs esate, kiti žmonės (ir jų nuomonės) nesvarbūs.
Kažkaip tokie santykių aiškinimaisi man rodo, kad dar yra kur save kurti... Tuo labiau, jei kuriama visuotinės meilės linkme. Mylėkime savo priešus, rodos taip buvo sakoma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 06 birželio 2007 - 09:14
QUOTE(Medinis @ 2007 06 06, 10:14)
Nekreipčiau dėmesio. Svarbu ar jūs žinote kas jūs esate, kiti žmonės (ir jų nuomonės) nesvarbūs.
Kažkaip tokie santykių aiškinimaisi man rodo, kad dar yra kur save kurti... Tuo labiau, jei kuriama visuotinės meilės linkme. Mylėkime savo priešus, rodos taip buvo sakoma...

Žinoma. kas paskaitinėja kitas temas žino, kad jau daug kartų prašiau baigti šią temą. Tik nesmagu, kad į tai įtraukta tiek žmonių .Vien dėl kitų žmonių tiesa turi būti išaiškinta.

Įdomu, kodėl Vaižgantė minėtam žmogui jaučia tokią neapykantą? Sakė, kad ji Vaižgantei labai pavydi? Ko gi galima Tau pavydėti, Vaižgante. Ko?...Pykčio, neapykantos, arogancijos, šmeižimo?... Et...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 06 birželio 2007 - 09:21
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 06, 10:17)
Žinoma. kas paskaitinėja kitas temas žino, kad jau daug kartų prašiau baigti šią temą. Tik nesmagu, kad į tai įtraukta tiek žmonių .Vien dėl kitų žmonių tiesa turi būti išaiškinta.

Mes čia kalbame apie tiesą, kaip iš X-failų kokiųsmile.gif
O dėl kitų žmonių, tai vieniems buvo tiesiog smalsu, kitiems norėjosi pasakyti "sakiau, kad Vaižgantė tokia bjaurybė" smile.gif tiek čia tos ir tiesos:)
Eilinė, kasdieniška buitinė intrigėlėwink.gif

Man irgi atrodo, kad čia nebuvo verta dėmesio kreipti. Tik mes patys savo viduje žinome, kas esame:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 06 birželio 2007 - 09:21
QUOTE(pepilota @ 2007 06 06, 10:49)

As tai suprantu, kad ligas perima ne is savo mamu, o uz mamu poelgius (mintis, apsileidimus) vaikai serga uz mamas, kaip pati temos autore rase, tik "mamos to nesupranta". vaizgante, ar teisingai?

QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 06, 10:57)

Reakcija labai keista, vaizgante. Gauni atsakyma ir apart sypsenos nieko pasakyti negali?
Del vaizgantes, tai niekas jos bjaurybe rodyti nenori. Zmones atsirenka patys. Bet jeigu jau kalba eina apie "pasiziurek i save, o paskui ziurek ar ne atspindys tavo elgesio kitame", tai labai puikiai delione susideliojo. Nori parodyti kita asmeni-rodyk, bet pries tai pagalvok,ar reikia to. Nes kitaip taip susitepsi, kad saves kurimas bus niekinis reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidėja: 06 birželio 2007 - 10:04
Vaizgante,nori pasakyti,kad tu dabar jauti vien meile? g.gif Nelabai tikiu.....
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 06, 11:17)
Vaizgante,nori pasakyti,kad tu dabar jauti vien meile? g.gif  Nelabai tikiu.....

O gal palikim visa tai? Gera tema ... O dabar kaz koks vaiku darzelis doh.gif
Galu gale yra AZ g.gif
Viena tema sudarkyta kita pradejot ...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 06, 09:21)
o suaugusios moterys užsistojo Ryto rasą, kuri turi pomėgį rašyti forumuose keliais nicais.

Vaižgante, iš tavęs, kaipo toli pažengusios savęs kūrime ir netgi rašančios apie kokius ten likusius 30 procentų nesitikėjau tokios AŽ. Man ji nepatiko. Pabandžiau pagalvoti apie du galimus variantus: kad tu teisi (bet kodėl tada galvoji, kad ji tai daro iš pavydo tau) arba kad tu susimaišei ir ten visai kitas žmogus (tada kaltinimai būtų neteisingi). Jei pirmas variantas, aš nerašinėčiau AŽ kitiems, o norėčiau išsiaiškinti su tuo žmogumi. Nu vdrug man tik pasirodė, kad jis pavydi. Jei antras - prisipažinčiau klydusi, nes klysti žmogiška. Man nereikėjo perspėjimo, kurį tu atsiuntei g.gif O kadangi jau įtraukei, tai būk maloni ir ištraukti mirksiukas.gif Apie Vijurką, kitą įtrauktą dalyvę sužinojau tik tada, kai ji man parašė, kodėl aš klausinėju Rytorasą ir su ja mes išsiaiškinome, kodėl aš ar ji elgiamės vienaip ar kitaip. Aš tik stebiu situaciją, nei vieno neteisiu, o vertinu iš savo pozicijos 4u.gif
Manau pradėjo ryškintis ši situacija po Vijurkos užuominos apie veikimą už nugaros ir jos nuomone, mano baimę sakyti Tiesą biggrin.gif
Ir ko jum ne gyvenimiška situacija esamuoju laiku? biggrin.gif Panarstom ją, padarom išvadas, kaip elgtumėmės panašioj situacijoj, jei tai įvyktu kiekvienam asmeniškai. Kas pajaustų pyktį, kas pasmerktų, kas išliktų ramus, kas kovotų už teisybę? Pasižiūrim, kokius SAVE sukūrėm mintimis, žodžiais, darbais ir apsileidimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 06 birželio 2007 - 11:37
o kas cia blogo pasirasineti keliais nickais? ir koks kieno reikalas? ir kodel tai kazka asmeniskai zeidzia?
paaiskinkit man blondinei, nes tikrai nematau tame nieko blogo, o jau idomu pasidare g.gif
Atsakyti