Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 16:54)
Ne ne ne... Aš klausiu kodėl jūs save kuriate - kokiu tikslu. Ir ar visoms savęs kūrimas yra noras nuolat jausti meilę arba jaustis taip, kaip mylint. Aš labai dėkoju toms, kurios atsakė. Nuoširdžiai.

Jeigu as save kuriu, tai mano kurybos tikslas yra ramybe.
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 06 05, 16:03)
Jeigu as save kuriu, tai mano kurybos tikslas yra ramybe.

tai ir kurk ją , Jamaika smile.gif O ko reikia, kad žmogus jaustųsi ramus?Gal kada sąžinė rami? O kada sąžinė rami?Pamąstyk mirksiukas.gif Sėkmės...

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 15:12)
Sakau. Tik toje meilėje neradau pateisinimo vaikščioti žole ir valgyti augalus arba gyvūnus - čia tik pavyzdys. Galbūt man trūko nedaug, bet jei negaliu turėti visko - tenka spręsti ar tai iš vis reikalinga.
Papildyta:

Jei jauti viskam meilę, Tu gyvūnų nevalgysi, patikėk... Kaip gali žudyti, jeigu myli?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 13:47)
*pypt*....
<Vaižgante>, gal galite atsakyti į mano klausimą? Man tai svarbu.

Jeigu aš pasirinksiu ne meilę, tuo pačiu pasirinksiu ligas, bėdas, nesėkmes,kurias sukursiu ne meile...Tad ar aš turiu pasirinkimą? Jei gyveni sąmoningai, argi gali sąmoningai pasirinkti ligą?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 05, 16:52)
Jei gyveni sąmoningai, argi gali sąmoningai pasirinkti ligą?

Dėl kai kurių priežasčių, jaučiu, kad galima būtų ligą pasirinkti sąmoningai.
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 05, 17:15)
Dėl kai kurių priežasčių, jaučiu, kad galima būtų ligą pasirinkti sąmoningai.

Galima pasiimti kito žmogaus ligą. Mamos mielai pasiimtų savo vaikų ligas,bet dažniausiai būna atvirkščiai. (Tik jos to nežino.)
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 05, 17:37)
tai ir kurk ją , Jamaika smile.gif O ko reikia, kad žmogus jaustųsi ramus?Gal kada sąžinė rami? O kada sąžinė rami?Pamąstyk  mirksiukas.gif  Sėkmės...

sazine mano svari, tad tikriausiai man labiau reikia saugumo, ramybes po gyvenimo sukretimo g.gif
Atsakyti

QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 15:54)
Ne ne ne... Aš klausiu kodėl jūs save kuriate - kokiu tikslu. Ir ar visoms savęs kūrimas yra noras nuolat jausti meilę arba jaustis taip, kaip mylint. Aš labai dėkoju toms, kurios atsakė. Nuoširdžiai.

Na, kad jau visi save kuriam, norom ar nenorom... ką gi. Mano siekis, kaip ir Jamaikos - dvasios ramybė. Ir su sąžine tai visiškai nesusiję. Galimas daiktas, toji dvasios ramybė - irgi Meilė plačiąja prasme, bet šiuo metu aš paprastų paprasčiausiai ugdau savo kantrybę, kurios stygių juntu nuolatos, kad nesileisčiau taip lengvai išmušama iš, regis, patikimų vėžių.
Nuolatos jausti meilę ar jaustis taip, kaip mylint... Na, kas šito nenorėtų? Bet aš prastas patarėjas savęs kūrimo klausimais, nuolat blaškausi po kryžkeles, ieškau ko nepametusi... Tad pirmiausiai pamėginsiu atgauti Ramybę. Susitarti su savim. Ko gero, tuomet savaime paaiškės, katras kelias mano...
Atsakyti
Siandien banciau susivokti - pasenau ar subrendau? g.gif
Isvadu nepadariau, nes jos vistiek nieko nekeicia...
Turejau proga siandien is salis pamatyti ir isgyventi kaip lukesciai ardo seima ir seiminius santykius.Pazystu juos visus jau 12 metu.Mano akyse uzaugo vaikai , kartu verkta, kartu dziugauta ir svajota...Meluociau , jei sakyciau jog tokia baigtis mane stebina.Ir net tas zodis baigtis yra salyginis, nes norint pradeti kazka naujo, reikia pabaigti sena, bet sunkumas tame, jog yra islike lukesciai ir jie viska griauna...o prie viso to truksta savivokos , tik is salies geriau matosi...galejau ir net labai norejau isikisti su patarimais ir apsvarstymais...bet susilaikiau.Ar galiuosi dabar? ir taip ir ne, nes - isikisdama buciau pasiemusi atsakomybe uz pasekmes,tad tai suvokdama patarimu nedalinu .Ar jauciuosi kalta del to, jog zinojau, maciau, supratau priezastis , bet vistiek nutylejau? Neikiek...nes vis dar nezinau kur ta riba kur baigiasi MEILE ir prasideda savimyla. Tokia bigsmile.gif mano sios dienos kuryba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 06 birželio 2007 - 04:06
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 05, 16:52)
Jeigu aš pasirinksiu ne meilę, ...

Dėkoju, <vaižgante>. Gal galite papasakoti kaip jūs nusprendėte sąmoningai save kurti tam, kad nuolat jausti meilę?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 06, 06:57)
Dėkoju, <vaižgante>. Gal galite papasakoti kaip jūs nusprendėte sąmoningai save kurti tam, kad nuolat jausti meilę?

Buvau priversta taip nuspręsti. Gyvenimas privertė, kai su sūnumis apkeliavau daugybę ligoninių ir jose reanimacijų. Vis galvodavau: na kodėl man tai skirta? Už kokias nuodėmes? Pradėjau ieškoti atsakymų. Man padėjo vyresnysis brolis, kuris seniai tokiais dalykais domisi. Ir pasekiau jo pėdomis...
Dar apie savęs kūrimą. Papsakosiu vieną seną istoriją. Tada mokiausi 12-oje klasėje, buvau klasės komjaunimo sekretorė. Ir kaip kasmet, atsakinga mokinė turėjo klasei užprenumeruoti laikraščius. Likus vienai dienai iki prenumeratos pabaigos, sužinojau, kad ji to nepadarė, o dalį pinigų išleido. Turėjau du pasirinkimus: arba pasakyti auklėtojai, arba nutylėti, ką ruošėsi daryti klasė. Pasirinkau pirmąjį variantą. Padariau tai ne slapta, o pamokos metu.Auklėtoja, aišku, pasipiktino, o klasė mane pasmerkė. Kokiais tik žodžiais nebuvau išvadinta...
Panaši situacija buvo vakar SM, pozityvisčių, neišsitenkančių vienoje temoje, smėlio dėžėje. Tik šįsyk ne vaikai, o suaugusios moterys užsistojo Ryto rasą, kuri turi pomėgį rašyti forumuose keliais nicais. Apie tylą ir meilę ji įvairias nicais ir tais pačiais žodžiais rašo keliuose forumuose. Ne aš viena tai pastebėjau. Be manęs dar trys moterys. Vėlgi yra du pasirinkimai- arba apsimesti, kad to nepastebi, arba tai paviešinti. Rezultatas buvo tas pats. Pasaulis yra apvalus ir niekas nesikeičia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 06, 09:21)
Panaši situacija buvo vakar SM, pozityvisčių, neišsitenkančių vienoje temoje, smėlio dėžėje. Tik šįsyk ne vaikai, o suaugusios moterys užsistojo Ryto rasą, kuri turi pomėgį rašyti forumuose keliais nicais. Apie tylą ir meilę ji įvairias nicais ir tais pačiais žodžiais rašo keliuose forumuose. Ne aš viena tai pastebėjau. Be manęs dar trys moterys. Vėlgi yra du pasirinkimai- arba apsimesti, kad to nepastebi, arba tai paviešinti. Rezultatas buvo tas pats. Pasaulis yra apvalus ir niekas nesikeičia  biggrin.gif

as tai nesuprantu g.gif , ko jums uzkliuvo zmogus, kuris turi kelis nick'us. As irgi turiu 3 nickus SM, kokius 5 skirtingus kitose forumuose, turiu apie 10 email'u lotuliukas.gif . Mano ir kitu yra pasirinkimo laisve cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 06 birželio 2007 - 08:44
QUOTE(vaižgantė @ 2007 06 06, 08:21)
Turėjau du pasirinkimus: arba pasakyti auklėtojai, arba nutylėti, ką ruošėsi daryti klasė. Pasirinkau pirmąjį variantą. Padariau tai ne slapta, o pamokos metu.Auklėtoja, aišku, pasipiktino, o klasė mane pasmerkė. Kokiais tik žodžiais nebuvau išvadinta...
Panaši situacija buvo vakar SM, pozityvisčių, neišsitenkančių vienoje temoje, smėlio dėžėje. Tik šįsyk ne vaikai, o suaugusios moterys užsistojo Ryto rasą, kuri turi pomėgį rašyti forumuose keliais nicais. Apie tylą ir meilę ji įvairias nicais ir tais pačiais žodžiais rašo keliuose forumuose. Ne aš viena tai pastebėjau. Be manęs dar trys moterys. Vėlgi yra du pasirinkimai- arba apsimesti, kad to nepastebi, arba tai paviešinti. Rezultatas buvo tas pats. Pasaulis yra apvalus ir niekas nesikeičia  biggrin.gif

vaižgante, dvi iš tiesų labai panašios istorijos. Skirtumas tik tas, kad dabar pasielgei kitaip - nutylėjai, bet vandenis sudrumstei. Gal reikėjo šį kartą aiškintis tiesiai, ne per aplinkui? O tos, kurias į tai įpainiojai (mane ir Starburst) situaciją išrutuliojo. Tiesa, kažkaip labiau tai palietė tave, ne rytorasą. Bet įrodymų vis tiek nėra, nors mums jų ir nereikia, nepažįstamos nei su viena, nei su kita.
Iš tiesų, pasaulis apvalus, niekas nesikeičia.
P.S. kam įdomu, tas paskaitinės temą "Praktinis pozityvizmas".
Atsakyti