Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

QUOTE(misiki @ 2007 05 20, 22:40)
Ir as nezinau blush2.gif
wacko.gif  000189.gif

Na va as jau nebe viena... kas dar norit buti suskaiciuotos? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(renax @ 2007 05 20, 22:47)
Cia perkeltine reiksme , palyginimas , na nori aiskiai .
1 teorija domina
2 budai igyvendinti praktiskai
3 steigejas , teorijos ismastytojas
4 teorijos pasekejei

Dekui. 4u.gif
Tai kad kaip as tai suprantu ir pagal tema cia visiskai individualu.Tai kaip suvokiam save , reaguojam i aplinka, kuriam savo realybe, kuri velgi saveikoje su kitais kuria tolimesnes pasekmes.Tad visa kas isgyventa, perskaityta, itiketa ir isjausta ir yra baze savirealizacijai ir saves kurimui smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 05 20, 22:46)
O kuris kelias geriausias?   bigsmile.gif

Mano nuomone trumpiausias, o ne dirbtinai vingiuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 20 gegužės 2007 - 22:19
QUOTE(Mirėja @ 2007 05 20, 23:15)
Mano nuomone trumpiausias, o ne dirbtinai vingiuotas.

Dziaugiuosi jog radai savaji kelia smile.gif
Tikiuosi jog nesuklydau tai parasiusi:) bigsmile.gif
Atsakyti
Na, mano kelias savęs kūrimo link tik prasideda 4u.gif Einu mažais žingsniukais, bet manau, kad ir tai jau yra gerai. Pvz., mokausi nereaguoti į žmones susikurtais stereotipais. Turiu omeny, kad kartais vienas žmogus prieš keletą metų mus įskaudina, o mes paskui su juo bendraudami vis jaučiam tą pačią nuoskaudą, ir kabinėjamės, ar iš anksto neigiamai nusiteikiam. Nors tas žmogus jau senai viską užmiršęs, ir niekaip nesupranta, kas čia blogai... Ir gaunasi užburtas ratas. Tai aš ir bandau keisti tokius nusistovėjusius modelius. Beje, pradėjau nuo savo anytos
mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai šauni ir prasminga temukė thumbup.gif
Ačiū Vaižgantei mirksiukas.gif

Aš tai pritariu minčiai, kad šis pasaulis- tai mūsų pratybų sąsiuvinys-mes laisvi ten prirašyti ko norim (klaidų, nesamonių, nusivylimų, pamokų, sėkmių ir nesėkmių, ligų, išgijimų, stebuklų, paklydimų ir atradimų ir tt...)

Manau, kad kiekvienas žmogus įžengia į mūsų pasaulį, visi įvykiai mūsų gyvenime vyksta todėl, kad patys juos prisišaukiame (kurdami save, tobulėdami). Tad tik patys ir turime apsispresti ką toliau su jais daryti.

Taigi aš už kūrybą ax.gif
Atsakyti
Tema tikrai verta diskusijos ir labai sudėtinga, ką patvirtina visuose 9 - iuose lapuose tvyranti įtampa. Ne kiekvienam suvokiami subtilūs dalykai čia pasakojami. Sutinku, kad žmogus pats save kuria. Noriu tik užsiminti apie dalykus, kurie mane labai neramina šiame procese (ir kuriuos įžvelgiu net kai kurių diskutuojančiųjų pozicijose).
Mano nuomone, tokiai kūrybai trukdo visuomenės normos, dogmos, įvairūs akli vadovavimaisi religijomis, trumparegiškumas ir panašūs dalykai. Čia jau, matot, pakrypus savęs kūryba išeina. Sėkmingai save kurti sugebėtų tik savarankiškai protaujanti asmenybė, galinti į tą patį reiškinį pažvelgti vis kitomis akimis. Vienu žodžiu apibūdinant - laisva asmenybė. Nesupančiota jokių religijos, psichologijos ar pasaulio suvokimo teorijų. Visus šiuos dalykus žmogui duota suvokti savarankiškai. Tik žmogus kuo toliau, tuo mažiau stengiasi ką nors suvokti, nes už jį mat jau suvokė kažkas kitas.
Galbūt turiu omeny labiau stambesnį, asmenybės pasaulėžiūros, kūrimą, į kurį įeina ir anksčiau diskutuoti dalykai. Dėl vieno esu įsitikinus - gauname per daug žmogaus sukurtos informacijos. Ji teršia.

Pagarbiai.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 05 20, 10:01)
Tikrai taip-jo gailestingumas ir meile mums beribe smile.gif Nera nieko nuostabesnio uz DIevo gailestinguma.Tiems kurie daro atgaila,jis leidzia gristi ir drasina tuos,kurie yra neteke vilties.

ypač per tą sergantį ir dideliuose skausmuose sergantį vaiką smile.gif leidžia tėvams daryti atgailą, kad vaikas merdi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p. Kikimora: 21 gegužės 2007 - 10:45
QUOTE(Ūkanos @ 2007 05 21, 10:13)
Sėkmingai save kurti sugebėtų tik savarankiškai protaujanti asmenybė, galinti į tą patį reiškinį pažvelgti vis kitomis akimis. Vienu žodžiu apibūdinant - laisva asmenybė. Nesupančiota jokių religijos, psichologijos ar pasaulio suvokimo teorijų. Visus šiuos dalykus žmogui duota suvokti savarankiškai. Tik  žmogus kuo toliau, tuo mažiau stengiasi ką nors suvokti, nes už jį mat jau suvokė kažkas kitas.
    Galbūt turiu omeny labiau stambesnį, asmenybės pasaulėžiūros, kūrimą, į kurį įeina ir anksčiau diskutuoti dalykai. Dėl vieno esu įsitikinus - gauname per daug žmogaus sukurtos informacijos. Ji teršia.

Pagarbiai.

va va, aš irgi sakau - vaikų auklęti negalima bigsmile.gif o tai gauna per daug informacijos apie pasaulį. Lai auga kaip Maugliai. nes kitaip užteršime jų sąmonę.

nevertėtų pervertinti "savęs kūrimo", vistik yra daug duotybių, kurių mes nepakeisime.sakyčiau 50/50.

Atsakyti

Mano nuomone, tokiai kūrybai trukdo visuomenės normos, dogmos, įvairūs akli vadovavimaisi religijomis, trumparegiškumas ir panašūs dalykai. Čia jau, matot, pakrypus savęs kūryba išeina. Sėkmingai save kurti sugebėtų tik savarankiškai protaujanti asmenybė, galinti į tą patį reiškinį pažvelgti vis kitomis akimis. Vienu žodžiu apibūdinant - laisva asmenybė. Nesupančiota jokių religijos, psichologijos ar pasaulio suvokimo teorijų. Visus šiuos dalykus žmogui duota suvokti savarankiškai. Tik  žmogus kuo toliau, tuo mažiau stengiasi ką nors suvokti, nes už jį mat jau suvokė kažkas kitas.

Pagarbiai.

Mintį supratau, bet nebūčiau tokia kategoriška smile.gif Laisva asmenybė - laisva rinktis biggrin.gif Ir visiškai pritariu, kad " visus šiuos dalykus žmogui duota suvokti savarankiškai ". Per asmeninę patirtį.
Atsakyti
Tema tikrai verta diskusijos ir labai sudėtinga, ką patvirtina visuose 9 - iuose lapuose tvyranti įtampa. Ne kiekvienam suvokiami subtilūs dalykai čia pasakojami. Sutinku, kad žmogus pats save kuria. Noriu tik užsiminti apie dalykus, kurie mane labai neramina šiame procese (ir kuriuos įžvelgiu net kai kurių diskutuojančiųjų pozicijose).
    Mano nuomone, tokiai kūrybai trukdo visuomenės normos, dogmos, įvairūs akli vadovavimaisi religijomis, trumparegiškumas ir panašūs dalykai. Čia jau, matot, pakrypus savęs kūryba išeina. Sėkmingai save kurti sugebėtų tik savarankiškai protaujanti asmenybė, galinti į tą patį reiškinį pažvelgti vis kitomis akimis. Vienu žodžiu apibūdinant - laisva asmenybė. Nesupančiota jokių religijos, psichologijos ar pasaulio suvokimo teorijų. Visus šiuos dalykus žmogui duota suvokti savarankiškai. Tik  žmogus kuo toliau, tuo mažiau stengiasi ką nors suvokti, nes už jį mat jau suvokė kažkas kitas.

Pagarbiai.

pakrypus kuryba - hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif patiko issireiskimas. manau nemaza dalis zmoniu iki galo nesuvokia, kokia didele itaka ju jausmai, minrys, norai daro aplinka. nepamenu kas bet kazkada kazkas yra pasakes man lanai patikusia minti - bijokite savo svajoniu, nes jos gali issipildyti.
is pradziu skamba kazkaip trikdanciai. bet kai pagalvoji - taip ir yra. sast kazko panaorai slapta ir netiketai, net nesusimastydamas ir pamirsai, kad norejai ir visai net is tiesu ir nenorejai - tiesiog siaip atsitiktinai taip pagalvojai. o tau - se ir turekis, ka mastei...
pamenu kai dar buvau jauna antro kurso studente a.a. beresnevicius pasake,kad mintis butina kontroliuoti ir valdyti. man tada tai padare labai dideli ispudi, nors iki galo nesuvokiau ka tai reiskia. doh.gif tik siandien daugmaz aisku...
Atsakyti
Taip, zmogus leidzia i Visata Mintis, o mintys kuria ji pati ir keicia aplinka energetiniu lygmeniu.... net ir biblijoje yra parasyta; "" tebunie jums pagal jusu tikejima!'' kaip manote, ar dar jums truksta irodymu, kad mes patys esame saves kurejais?... Juk, neveltui yra: AS ESU, MANYJE ESANTYSIS....
Atsakyti
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 05 21, 10:45)
ypač per tą sergantį ir dideliuose skausmuose sergantį vaiką smile.gif leidžia tėvams daryti atgailą, kad vaikas merdi.

Būtų labai paprasta, jei kūryba vyktų be skausmo, be kančios...
Kai kurios esat linkę akcentuoti kūnišką skausmą. Įdomu, kaip atrodo sielos skausmas? Manau, kad jis nepalyginamai didesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 21 gegužės 2007 - 12:47