Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

As su savo draugu susipazinau darbe. Zodziu tarnybinis romanas mirksiukas.gif Teisingiau seminare, kuri suorganizavo musu firmos vadovybe. As is vieno miesto, jis is kito. Simpatija uzsimezge vos susizvalgius. Kadangi seminaras buvo uzmiestyje ir truko 2 dienas tai vakarelio metu mes ir susipazinom is arciau wub.gif . Paskui pradejom susitikinet, vienas pas kita vazineti. Tai va, susitikom, patikom ir pasilikom kartu... Tik va, as toje istaigoje nebedirbu, o musu santykiai tik stipreja.. wub.gif
Atsakyti
Ech...Buvo taip...Galeciau pasakot ir pasakot kaip as ji pamaciau, kaip svajojau ir tt..
2003 vasara vaziavau i dviraciu zygi po lenkija:)Baltic cycle toks rengiamas kiekvienais metais.Vaziavo ir jis...(su drauge, kuria as iskart palaikiau jo mergina).Tad apie turistine meile, kad ji laisva, suzinojau veliau, zygiui ipusejus.Ir vis elgiausi kaip mazas vajkas (gal toks ir buvau:))visgi 18), tik pamatydavau ji ir stoviu issisiepus, zodzio negaliu pratart.Vis kazka neplanuoto , nevalingo pridirbdavau.Niekad negalvojau kad isimylesiu dviraciu zygije:)Kazkokia pana ant dviracio su sortais, maike, sportbaciais, susivelus, gerokai nudegusi nuo saules, o ta visa idegima permuse raudonis, minant dvirati Lenkijos keliukais.Kas i tokia atkreiptu demesi...Bet lyg....smile.gif))Dabar esu laimingiausia zemej turbut:)Mes susituoke:)Laukiam kleckiaus ir vis svajojam dar nuvaziuoti i dviraciu zygi:)
Atsakyti
Mus supazindino draugai - kaip dazniausiai buna, per baliuka 4u.gif . Dabar jau penkti metai eina kaip kartu esam. Manau, kad vienas is patikimiausiu budu susipazinti yra per draugus. Mes pries pusantru metu "peremem estafete"- supazindinom mano gera drauge su jo geriausiu draugu, o sia vasara jau einam i ju vestuves ir liudytojais busim wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Susipažinome internetu 4u.gif Iki pirmą kart susitinkant lengvai šaipydavomės iš istorijų apie internetines pažintis, sakydami, kad tai - susipažinimo būdas žmonėms, kurie neturi asmeninio gyvenimo, ir nesugeba surasti antrosios pusės realiame gyvenime ax.gif Prisikalbėjome wub.gif wub.gif wub.gif Po pusės metų romantiško internetinio-telefoninio-susirašinėjimo bendravimo susitikom ir nesiskiriam mirksiukas.gif Taip ir atsidūriau Meksikoje..
Atsakyti
po skirybu su ex metams praejus visi vyrai dar buvo kuiliai ir siaip babnykai pisuokliai, todel i klubus pasokti eidavome su drauge vienos. Ta vakara prie drauges prikibo bicas, kuris jai patiko, bet buvo su draugu, kuriam bobos irgi buvo pridirbusios i sirdi. Taigi mes is solidarumo draugams, bandem "pagrauzti" vienas kita. Taip ir gavosi..."grauziam" iki siol thumbup.gif jau du metai
Atsakyti
Mes susipazinom pries 2 metus. Tada as turejau vaikina, su kuriuo atejome pasisokti, bet drauge mane istempe is klubo, nes jos vaikino draugui reikejo kompanijos smile.gif Labai lauziausi, nenorejau eit, bet buvau jai skolinga. Taip ir susipazinom. Tas draugas labai krito man i aki. Visus metus jis mane sveikindavo visokiom progom, as atrasydavau ir viskas tuom baigdavosi. Karta neturejau ka veikt o ir zinutes buvo nemokamos- tada nusprendziau jam parasyt! smile.gif Vat taip ir susikukavom wink.gif
Atsakyti
O as kai prisimenu kaip mes pirma karta susitikom,tai tok juokas ima tai buvo pries 3.5 metu biggrin.gif as su drauge vaziavau toleibusu,kaip visada kalbejomes ir cia i trulika ilipa jos draugas (kuris jai visa laika simpatizavo )jis buvo su savo draugu,mus tipo ir supazindino bet jis stovejo kaip asiliukas net i mane ne pasiziurejo :ohpagalvojau,kad labai jau pasiputes,stoviejo nekreipe demesio nei i mane nei i drauge... paskui,po keliu dienu drauges pazistamas ja pakviete i kavine,ir cia jinai man skambina ir sako renkis vaziuojam kartu,ten bus jo draugas,as is karto paklausiau ar tas vepla biggrin.gif sako nezinau turbut.Nu taip mes dar karta kavineje susipazinom.Tik as jo pazint negalejau,toks judrus i viska atkreipantys demesi....
Nu zodziu palydejo namo,o tel nepaeme blush2.gif nu as pagalvojau nepaeme reiskias nelemta mums kartu buti,ir praejo man kazkaip(o vat mano drauge tai labai pikta buvo kad jis mano numeriuko neuzsirase thumbup.gif )bet po keliu dienu skambina jis man,as buvau apstulbita smile.gif vat taip mes pradejome susitikinet...o dabar ruosiames vestuvems
Atsakyti
As buvai labai dideleja depresijoje.Mama gulejo ligonineja vos ne prie mirties - reikejo skubei ja operuoti,vaikinas mane isdave - mete kaip koki skudura.Mokslai nesiseke - buvau vienisa.Vos laikiausi nuo visu nervu.Viena karta gryzau is lygonines - mamai buvo geriau ir as gaminau jai valgyti i lygonine,nuotaika buvo geresne klausiausi radio PowerHitRedio ten girdejau kaip visi bando susipazinti nutariau ir as parasyti.Parasiau.Norejau is vyru pasisaipyti - nes bavau labai iskaudinta.Po kiek laiko man parase mano dabartinis vyras - na pagalvojau,dabar tai pasisaipysiu cool.gif jis pasiule susitikti.Kagi mes susitikome - praleidome puikei laika wub.gif .Tai va mano saipimasis iki siol tesesi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vat kaip buna tongue.gif .
Atsakyti
susipazinau su busimuoju brangiausiuoju per draugus. siaip alucio buvom susieje paragauti smile.gif nieko ypatingo ar romantisko, net nepasakyciau kad krito jis man tada i aki. bet nuolatines jo zinutes, skambuciai, malonus pasnekesiai pradejo virpinti sirduke. pasimatymo jokio nebuvo smile.gif
o draugauti pradejom per tu paciu draugu vestuves. dabar jau patys planuojam savasias tongue.gif nes labai noriu buti nestuke.gif
romantika... jos buvo yra ir bus... geles, siurprizai nera svarbiausia... uztenka to zvilgsnio, kupino meiles ir prisirisimo, ir diena nusvinta kito spalvom smile.gif ech... as jau pasiilgau jo... nors nemaciau tik viena diena, o ir kalbames kas pora valandu...
jauciuos isimylejus, ir tuom esu patenkinta.
Atsakyti
As su vyru susipazinau per drauges vestuves. Negaliu sakyti, kad jis man labai patiko is pirmo karto, taciau labai sudomino kaip zmogus. Jis buvo ne toks kaip visi, pries tai sutikti vaikinai. Kai pakviete i pasimatyma, galvojau, kad susitiksiu ir tuo viskas baigsis, geriausiu atveju menesi du pasitampysiu. Taciau...po 8 bendravimo menesiu pajutau, kad nebegaliu be jo buti....isimylejau rimtai wub.gif . Dabar turim maziu. 5 metus kaip esam kartu, 2,5 metu kaip vede biggrin.gif
Atsakyti
nu ok, ir as papasakosiu mirksiukas.gif
buvau antram kurse ir 4 semestrui isvaziavau studijuoti i Svedija 3 menesiams su Erasmus/Socrates programa. aisku, tikejausi dangisku migdolu, o patekau i kazkoki uzkampi ir viskas, kas susije su mokslu reikalais man ten buvo sh...nai doh.gif bet tai jau kita tema tongue.gif kai pirma vakara atvykau i bendrika (pagaliau ), susideliojau daiktus, ir galvoju, reikia su kuo nors susipazint (nes viena, kaip psiche kokia buvau atvaziavus). tai teliko kambary sedejo tokia shutve ceku, vos paveblenanciu angliskai ir vienas toks pasisiauselis su arbatos dideliu kruuuzuuu ir taip greitai ir gerai angliskai kalbejo, kad as ji tik is penkto karto supratau ax.gif . ai, galvoju, pirmam vakarui uzteks, dar buvau po keliones, tai moviau i savo kambari ir ilindau i savo pizama. po gero pusvalandzio, baladojas kazkas i duris. atidarau, ziuriu tas pats pasisiauselis blink.gif , sako, gal galima pasikalbeti? nu, ileidau, galvoju, gal siaip draugiskas labai, vis tiek cia viena pati nesmirdesiu juk. jis ten plepejo plepejo, man tik akys merkes merkes, ir galvojau, nu kada jis iseis? sad.gif as, zinoma pervargus, neusprantu ne velnio, ka jis pasakoja, o praveblenti ka nors is vis geda del kalbos barjero. tik supratau (po geru poros valandu), kad susitarem, jog ryt jis parodys man miesta ir pagrindines parduotuves thumbup.gif o jis prie manes vis blatinas blatinas (nu galvoju, visai svedas suizulejo), pasisake, kad yra dailininkas, mano portreta gali nupiesti (aciu, ex buvo irgi dailininkas, sakiau daugiau ne uz ka schmoll.gif ), o pats toks pasisiauses, kazkiais nuo karo likusiais skyletais drabuziais, kaip koks chamiakas-bomzas. tai galu gale kazkaip isgrudau is savo kambario doh.gif . tokia tad pirmoji pazintis mirksiukas.gif neromantiska
o kita diena kai pamaciau normaliai apsirengusi, susitvarkiusi ax.gif ir kazkaip ilgainiui kalba pradejau suprasti, ir pati pradejau sneketi ir mes vaiksciojom vaiksciojom rolleyes.gif prisivaiksciojom kazkaip man paciai netiketai iki miegamojo wub.gif . nu bet nieko doro nesitikejau, nes tikrai bicas mintyse dar su savo buvusia gyveno, o be to, grizti gi reikes, o abu studentai, negi privazinesi cry.gif tai galvojau, bus nuotykis, o be to ir be jokios abejones draugiskai issiskirsim juk nieks nekaltas, kad jura skiria mus. prisitusinom su juo tam pasaulio uzkampy, prisizvengem is pasaulio drinks_cheers.gif .vat taip tie 3 menesiai ir prabego. as isikliopinau iki ausu, ir grizus bandziau ji pamirsti verysad.gif
che mirksiukas.gif o pasirodo, kad as jam visgi i sirdi kritau ir ta jo buvusia ismusiau rolleyes.gif tad dabar jau auksinius ziedus sumainem ir nestuke.gif vaikelio laukiam thumbup.gif
Atsakyti
mes tai susipažinom modernių technologijų dėka biggrin.gif
mano draugės buvo išlėkusios vasarą į JAV padirbėti. o man nepasisekė. Jau buvau numačiusi kokia "nuostabi vasara" manęs laukia. taigi, kai eilinį vakarą sėdėjau prie PC ir kabinau makaronus bernammirc, užkalbino jis... net nežinau kaip taip gavos.. užkalbino vaikinas, pakvietė į kanalą. o aš buvau linkusi tokius kvietėjus iškolioti ir pasiųsti kuo toliau, kokio velnio kvietinėja... bet tą kartą nuėjau pažiūrėti.. tai va, tam kanale sėdėjo ir jis... ėmėm kalbėtis... rašinėjomės tris mėnesius... patraukė jis mane tuom, kad foto neprašė biggrin.gif taigi po 3 mėn rašliavos susitikom... pasimatymą paskyriau sekamdienį vidury baltos dienos ir dar prie rotušės. norėjau būti tikra, kad manęs niekas nepagrobs biggrin.gif lemtingas susitikimas- po 2 metų toj pačioj rotušėj susituokėm wub.gif
Atsakyti