nu ok, ir as papasakosiu
buvau antram kurse ir 4 semestrui isvaziavau studijuoti i Svedija 3 menesiams su Erasmus/Socrates programa. aisku, tikejausi dangisku migdolu, o patekau i kazkoki uzkampi ir viskas, kas susije su mokslu reikalais man ten buvo sh...nai

bet tai jau kita tema

kai pirma vakara atvykau i bendrika (pagaliau ), susideliojau daiktus, ir galvoju, reikia su kuo nors susipazint (nes viena, kaip psiche kokia buvau atvaziavus). tai teliko kambary sedejo tokia shutve ceku, vos paveblenanciu angliskai ir vienas toks pasisiauselis su arbatos dideliu kruuuzuuu ir taip greitai ir gerai angliskai kalbejo, kad as ji tik is penkto karto supratau

. ai, galvoju, pirmam vakarui uzteks, dar buvau po keliones, tai moviau i savo kambari ir ilindau i savo pizama. po gero pusvalandzio, baladojas kazkas i duris. atidarau, ziuriu tas pats pasisiauselis

, sako, gal galima pasikalbeti? nu, ileidau, galvoju, gal siaip draugiskas labai, vis tiek cia viena pati nesmirdesiu juk. jis ten plepejo plepejo, man tik akys merkes merkes, ir galvojau, nu kada jis iseis?

as, zinoma pervargus, neusprantu ne velnio, ka jis pasakoja, o praveblenti ka nors is vis geda del kalbos barjero. tik supratau (po geru poros valandu), kad susitarem, jog ryt jis parodys man miesta ir pagrindines parduotuves

o jis prie manes vis blatinas blatinas (nu galvoju, visai svedas suizulejo), pasisake, kad yra dailininkas, mano portreta gali nupiesti (aciu, ex buvo irgi dailininkas, sakiau daugiau ne uz ka

), o pats toks pasisiauses, kazkiais nuo karo likusiais skyletais drabuziais, kaip koks chamiakas-bomzas. tai galu gale kazkaip isgrudau is savo kambario

. tokia tad pirmoji pazintis

neromantiska
o kita diena kai pamaciau normaliai apsirengusi, susitvarkiusi

ir kazkaip ilgainiui kalba pradejau suprasti, ir pati pradejau sneketi ir mes vaiksciojom vaiksciojom

prisivaiksciojom kazkaip man paciai netiketai iki miegamojo

. nu bet nieko doro nesitikejau, nes tikrai bicas mintyse dar su savo buvusia gyveno, o be to, grizti gi reikes, o abu studentai, negi privazinesi

tai galvojau, bus nuotykis, o be to ir be jokios abejones draugiskai issiskirsim juk nieks nekaltas, kad jura skiria mus. prisitusinom su juo tam pasaulio uzkampy, prisizvengem is pasaulio

.vat taip tie 3 menesiai ir prabego. as isikliopinau iki ausu, ir grizus bandziau ji pamirsti
che

o pasirodo, kad as jam visgi i sirdi kritau ir ta jo buvusia ismusiau

tad dabar jau auksinius ziedus sumainem ir

vaikelio laukiam