Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(Nerytė @ 2005 04 26, 13:56)
clap.gif Sveikinu ir Sekmės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
su savo būsimu vyru susipažinau per ICQ. tiesiog planavau vasarai išvažiuoti padirbėti į JAV. nelabai norėjau jaustis vieniša todėl per ICQ paiešką susiradau netyčia ten dirbantį lietuvį (skridau į Denverį). šiek tiek pabendravom, sužinojau, kad jis ten gyvena jau 3-jus metus, o kai atsiuntė nuotrauką - neberašiau. kažkox košmaras - plikas (visiškai nusiskutęs plaukus) ir dar susiraukęs !!!
na, bet tuo metu susipažinau su kitu vaikinu, kuris buvo atskridęs iš JAV atostogoms. kažkaip po poros pasimatymų su juo paaiškėjo, kad jis pažįsta ta kitą vaikiną ir apie jį pasakodamas pakeitė mano nuomonę.
aišku viskas būtų šaunu, tačiau skridau su drauge, kuri nebuvo gyvenime turėjus vaikino. taip kad pasitariau su savimi ir nusprendžiau, kad čia bus jos šansas turėti pirmą vaikiną.
bet vėlgi, vos susitikom ir supratau, kad vaikinas iš Denverio man la-a-a-abai patinka:) o ir aš jam patikau:)
taip išėjo, kad dabar mes abu Lieuvoje (atskrido po kelių mėnesių nuo mano grįžimo) ir po metų planuojam tuoktis:)

p.s. gal ir painu, bet man dabar prisiminus labai juokinga:)
Atsakyti
mūsų istorija tokia: jis dėstytojas o aš - studentė.. pamenu baigdavau paskaitas ir jis visada pakviesdavo mane išgerti arbatos nors tuo metu turėdavo paskaitas vis trumpam palikdavo savo studentus:) taip pamažu viskas ir išsirutuliojo .. o susipažinom per IRC nors visada kreivai žiūrėjau i tokias pažintis ir kitom sakydavau kad nesamonė.. pasirodo klydau wub.gif
Atsakyti
Skaiciau,skaiciau ir nutariau ir as savo istorija parasyti
Susipazinom mes mano naujajam darbe.As buvau ka tik pradejusi dirbti, nieko neismaniau apie kompus,o jis atejo taisyti printerio. Bet vis niekaip nesiseke,tai tas atsitikdavo, tai anas.... Pykau baisiausiai,visam pasauliui guosdavausi,koks matai netikes meistras,kad kazkokio printerio nemoka paleist... tongue.gif Tuo metu turejau drauga,bet jis gyveno kitam mieste, o to meistrelio mergina dirbo kavineje,kuri buvo salia mano darbovietes,kitoje gatves puseje.Matydavau kaip jis pas ja atvaziuodavo. Bet mano printeris taip ir nespausdino...Mano vyresne kolege,kai jai pasiskundziau,kad vis nesutaiso printerio, man pasake,kad jis ko gero ne del printerio cia istisa sedi....Viena vakara,eilini karta mano darbui einant i pabaiga,Jis vel atejo.As supykusi sakau:"mano darbo laikas jau baigesi, atvaziuokit rytoj".O jis ir sako:"as jus po to parvesiu namo,tik pasilikit nes labai reikia" Taip,labai teisingai perskaitet,nors mes bendraamziai,bet tada vienas kitavadinom "jus".Tiap ir prasidejo.Tada parveze namo, prasidejo mandagus,neikyrus skambuciai ir pakviete vakarienes.Nors ta karta ejau be didelio entuziazmo,veikiau is dekingumo uz sugaista laika del to nelaimingo printerio.Po vakarienes jis mane atsiveze i ta miesta kur gyvena,sedejom masinoje,plepejom ir jis man prisipazino,kad mane isimylejo.Tuo metu taip issigandau,kad jei buciau galejus tai buciau begus kuo toliau.Vos islemenau,kad parveztu namo.Jis parveze ir man lipant is masinos pasake:"kad ir kas beatsitiktu, zinok,as taves lauksiu".Dieve mano,kita diena draugei ant peties raudu kruvinom asarom,kad kaip cia taip atsitiko,man to visai nereikia irt.tO jis paskambino irgi visas apsiasarojes ir pasake:"nu negaliu be taves, nezinau ka man daryt.zinau,kad turi kita,leisk man bent pabandyti".Paskui prasidejo geles,dovaneles ir t.t.Po dvieju men.atvaziavau pas ji svesti nauju metu,taip tebesvenciam iki siol. blush2.gif
Dabar mes jau 3,5metu kartu,kaip susituoke, greitai bus 3m.Ir tikrai nesigailiu savo skuboto sprendimo. tongue.gif
Atsakyti
aš susavauoju susipažinau taip: bendrabutis- ateina vaikinas į merginų kambarį pasiskolinti ........... pinigų wub.gif Taip taip, pinigų, mat jis susisporino su draugais, kad pas mus kambaryje pinigų negaus, na nebent susipažins thumbup.gif thumbup.gif Na ir ka, po pusės metų atšventėm vestuves drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Tuo metu buvo prasidėjusi mobiliųjų mada..Vakarais, kai neturedavau ką veikt, majakindavau visokiem išgalvotiems numeriams..Dažnai atskambindavo, paplepdavau ir tiek...O vienas numeris buvo mano dabartinio draugo draugo smile.gif
Čia man pasakojo jau mano draugas..Sėdi chebra jų kažkur, šnekasi ir Lukui(tam draugui) kažkas pamajakino. Jis atgal, o aš tada jam gal kokiu penkis kartus blush2.gif bet neatsimenu,kad taip buvo...Ir tas Lukas pasakė mano nr ir visi man pradėjo majakint..Bet kažkodėl parašiau sms savo draugui..Taip susipažinom..Vėliau jis parašė man laišką, atsiuntė savo foto, aš jam irgi parašiau..Paskui susitikom..Dar po kiek laiko pasibučiavom, po pusmečio jis pasakė,kad mane myli(mes visalaik bendravom, bet gyvenom skirtinguose miestuose), o dar po 4 mėnėsių pradėjom draugaut ir jau pora metų kartu..Visi sako, kad tai likimas.. wub.gif
Atsakyti
mirce vis pašnekėdavom,bet realiai nebuvom pažystami ir poto vieną sykį pakvietė kartu važiuot maudytis ( ot drąsi buvau),taip susipažinom. Poto kokį mėnesį tik per irc pasisvekindavom ir tiek,paskui jau pradėjom viens kitą kybint,ir vieną dieną susibėgom,taip ir iki šiol neišsiskiriam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 16 birželio 2005 - 14:30
Mes susipazinome mirce. Kai susitikome abu susizavejome vienas kitu.Tada jis ant ryto isvaziavo vienai dienai i Vilniu. Po 3 menesiu prispazinome meileja,ir balandzio menesi pradejome kartu gyventi.
Man jis patiko is pirmo zvilgsnio,buciau ji isimylejus ta pirma vakara kai mes susitikome. Bet neleido isimyleti,nes nezinojau,ar as jam nors kiek patikau ar ne.
Atsakyti
Na mes susirasinejome per mirca,o paskui sms,po kokiu keliu dienu susitikome,labai jaudinaus,visas kunas drebejo,jis mane nusivede i jaukia kavinuke,pasedejome paplepejome,paskui pasivaisciojome po miesta iki 4 ryto,paskui jis mane palydejo iki namu,buvo pasakiskas vakaras,as ji prisimenu,kad butu buve nesenai. Jis man patiko is pirmo karto,krito man i sirdi,labai laukiau kada kita karta susitiksime.
Atsakyti
Mes tai esame grupiokai smile.gif

Is pradžių tai jisai man nelabai patiko, tikrai tada nepatikėčiau, jei kažkas pasakytų,jog būsime ateity pora smile.gif Aš,kaip jis sako, jam iš karto patikau, na tas ir jautėsi tiesą pasakius iš jo elgesio :)Mes buvome kaip ir iš vienos kompanijos, daug bendravom. Paskui mes pasidarėme kaip ir artimesni "draugai" , ir kokia savaitę tiesiog kartu vaikščiojome visur, namo kartu važiavome. Tą savaitę aš supratau,kad esu iki ausų jį įsimylėjusi ir svajojau su juo pasibučiuoti. Taip ir įvyko savaitės gale- buvo grupės susitikimas, per kurį mes ir pasibučiavome pirmą kartą smile.gif Ir vat mes jau beveik 3 metus kartu smile.gif
Atsakyti
Rugsejo 14d bus trys metai kaip mes esam kartu. wub.gif wub.gif
O susipazinom taip:vienam mieste as turejau problemu,artimiausi pazistama lietuve uz 40km.(veiksmas vyksta Vokietijoj)Neturejau kur detis,paprasiau kad ji man padetu.Ji nedvejodama atvaziavo manes pasiimti su savo draugu.Bevaziuojant tam draugui paskambino mano busimasis, lietuvaite pagriebe telef.,ir pranese kad atsiveza mane ir vakare darom maza sutikimo baliuka drinks_cheers.gif .Jis yra labai laukiamas.Vakare skambutis i duris:O siaube!!!!!!!!! blink.gif Susiraukes,plikas,kaip ka tik prabudes,sokdamas nepataiko i takta...Prietemoj man kazkodel jis buvo labai panasus i Gabali(nors kaip dabar paziuriu.....jokio Gabalio jame nematau... cool.gif )Taciau bendrauti su juo buvo idomu.Po kiek laiko isejom i lauka pasivaikscioti,pasiklydom,nes abu tam mieste pirma karta.Kai gryzom atgalios jau visi miegojo,o mes vis toliau plepejom.
Po metu as jam pasakiau jog pirma vakara jis man nepatiko,o jis,jog manim susizavejo,bet kai pakviete mane sokti ir as atsistojau nuo sofkutes jis pagalvojo:"na ir uzpakalis ohmy.gif !"
Uzpakali po truputi mazinu,o jam plikam schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif

Na musu su vyru pazintis tikrai ne kasdieniska biggrin.gif . Mes pirmiausia susipazinome, kaip sakant mus supazindino viena radijo stotis, toks vedantysis Aurimas Dautartas. Tada dar pries kokius 8 metus( pries tiek laiko susipazinome) buvo tokia laida antradieniais dar eidavo vakare, " Sirdele mano". Ten zmones 2 valandu skambina palieka savo telefona amziu ir is kokio miesto. Kaip tik tada as palikau savo telefona nes norejau su kuo nors paplepeti tongue.gif . Na tada nakty ta kaip tik mano busimas vyras man paskambino ir praplepejimo, paskui susitikome po savaiteles ir iki sioliai kartu tongue.gif
Atsakyti