Mes susipažinome bendrų draugų gimtadienyje, kuris vyko turistiniame žygyje Švenčionėlių rajono miškuose, kažkaip iš karto vienas kitam kritom į akį
, po kartu praleisto savaitgalio miškuose prie ežero neišsiskyrėmė daugiau nei vienai dienai, kartu jau 6 metai
. O kurijoziškiausia buvo tai, kad gyvenome Vilniuje vienas nuo kito per dvi stoteles. Ir su draugėmis pastoviai eidavome į tą pusę pasivaikščioti, o jis į mūsų su draugais - tuo pačiu keliu, tais pačiais kiemais ir niekaip nesusitikdavome
. Vat tokia ta mūsų istorija
: kad susitiktume prireikė trenktis į kitą Lietuvos galą ir dar į miškus
.
Uzmirsta tema,bet tokia
as pries miega taip fajniai pasiskaitinejau...jau viska isskaiciau,laukiu nauju istoriju...
ai zinot,dar draugaudama su savo vaikinu klube susipazinau su vienu vaikinu...per valanda pokalbio rodos apsnekejom visa gyvenima...man viduj pasitikejimas juo toks stiprus buvo,kad sakes.taip ir nesupratau kas tada vyko...jis man papasakojo istorija filme "lemtingas atsitiktinumas"...kur susitiko 2 jauni zmones,o issiskirdami savo tel nr vienas uzrase ant 5 doleriu banknoto,o ji-knygoje.ir taip keliavo tas banknotas ir knyga per zmones...ir po keliu metu jie susitiko. kadangi turejau vaikina,jokiu nr nedalinau niekam.tada jis pasiule padaryt kaip tam filme...as nusijuokiau...ir aisku taip ir issiskyrem.zinau tik jo varda,daugiau nieko nepamenu...nei kaip atrodo,nieko....ot,kad toks atsitiktinumas ivyktu....
Galiu pasigirti, kad jau 9as menuo, kaip draugaujam, ir jokio alkoholio, kad vienas kita trauktume, tikrai nereikia!
mano pažintis irgi biški praskiesta alkoholiu.
po kelių dienų jau gimtąjam mieste jis mane susirado. pasirodo, tada ištarškėjau savo rekvizitus.
mano tai istorija labai juokinga. Mes su busimu vyru susipazinome per interneta
pamates mane nuotraukoje vaikinas nuprende susipazinti, bet atkaklus buvo.. metus laiko bande mane kur nusivesti, kol galiausiai neiskentusi susitikau, o nuo tos dienos tebeesame kartu.
smagios jūsų istorijos ....
Manoji istorija ilgai man kėlė juoką, bet dabar esu laiminga.... Išsiskyriau su vaikinu po beveik 4 metų draugystės studijuodama ir supratau, kad vasarą negaliu likti Lietuvoje, nes kadangi esam iš to pačio vieno miesto, bendri draugai ir t.t vėl susieisim. Tai gi sutarėm su drauge, kad leksim į UK braškių skinti. Man buvo tarsi atgaiva, nauja vieta, aplinka, kalbų tobulinimas, nauji žmonės iš įvairių pasaulio kraštų, SUPER lietuviai- bendradarbiai, tarp jų buvo ir JIS
aišku aš buvau laisva, ištroškusi dėmesio, savimi pasitikinti, blondinė ilgais plaukais...
bernai ėjo šniurais
viena vakarą su bulgau susitinku, kitą su anglu, dar trečia su lietuviu...
bet mano aukų saraše nebuvo JO, su juo labai gerai sutariau, pakalbėdavau nuo širdies, linksmindavausi, bet visada kažkodėl galvojau,kad jis turi merginą ir mačiau, kaip su kitomis bendrauja ir jas kibina....
ir galvodavau "na su šituo tai niekada nedraugaučiau"....po kokių 3 mėnesių darbo pradėjom atviriau kalbėtis, pasirodo jis tos merginos neturi, bet kažkodėl aš į jį žiūrėjau kaip į draugą....kol vieną vakarą...šviečiant mėnuliui ir žvaigždėms ėjom iki žirgyno ir jis tarė...užsimerk...ir pabučiavo....
kartu jau virš 2 metų....
Manoji istorija ilgai man kėlė juoką, bet dabar esu laiminga.... Išsiskyriau su vaikinu po beveik 4 metų draugystės studijuodama ir supratau, kad vasarą negaliu likti Lietuvoje, nes kadangi esam iš to pačio vieno miesto, bendri draugai ir t.t vėl susieisim. Tai gi sutarėm su drauge, kad leksim į UK braškių skinti. Man buvo tarsi atgaiva, nauja vieta, aplinka, kalbų tobulinimas, nauji žmonės iš įvairių pasaulio kraštų, SUPER lietuviai- bendradarbiai, tarp jų buvo ir JIS
QUOTE(krikstole @ 2006 11 21, 21:31)
...kol vieną vakarą...šviečiant mėnuliui ir žvaigždėms ėjom iki žirgyno ir jis tarė...užsimerk...ir pabučiavo....
tai tu cia su tuo paciu is savo miesto kur 4 metus draugavai ar cia jau kitas?
Mes susipažinom buvusios tarybinės siuvimo pramonės dėka. Tai buvo labai seniai. Tuomet bet kur galėjai sutikti vienodais paltais, švarkais ir t.t vilkinčių žmonių. Vienąkart kaimo šokiuose pamačiau nerealiai gražų, aukštą ,juodaplaukį vaikiną, vilkintį languotu pilku švarku. Nutariau žūt būt pabandyti savo laimę. Kai tik paskelbė "kviečia merginos", puoliau jo kviesti. Jis buvo užsisukęs, paliečiau petį ranka. Deja, atsisuko visiškai kitas
. Teko su juo šokti. Taip ir prilipo, susidraugavom, įsimylėjom. O tas gražuolis pasirodė besantis jo kaimynas. Matyt, mamos kartu apsipirkinėjo. Deja, paskui teko dėl tokio apsirikimo labai gailėtis, bet tai jau ne į temą.
Mūsų istorija irgi susijusi su
, net gėda
Po vieno didelio projekto buvo užbaigiamasis vakarėlis gamtoje, kadangi po intensyvaus darbo buvau pervargusi, porą savaičių beveik nemiegojusi ir nevalgiusi, mane po poros alaus buteliukų labai užvežė
Mes su drauge ėjome kažkur (dabar jau nebepamenu kur) ir staiga prie mūsų prišoko vaikinas ir pradėjo mums kažką šnekėti, juokingiausia, kad dabar nei aš nei jis neprisimename ką jisai mums tada sakė
O mano draugė jam sako: nelysk, mes dabar einame dviese gerti šnapso
Nu mes ir nuėjome.... Grįžome jau visai gerai apsiforminusios, ir tada vėl jisai man pasipainiojo po akimis, na ir prasidėjo
Bendravome visa naktį
Ryte paprašė mano numerio, dar galvojau reikia sugalvoti kokį nors nr.
, bet kažkaip nesugebėjau pameluoti ir daviau jam tikrą nr. Pas buvo klaikus moralinis pachmielas ir kai jis mane pakvietė į pasimatymą ėjau vedama smalsumo ir kažkoios nepaaikšinamos traukos
Nuo antro pasimatymo daugiau nebeišsiskyrėme ilgiau nei vienai dienai
Keisčiausia, kad toks neatsakingas elgesys ir nesamonių darymas man visai nebūdingas, bet va vienas kartas ir lemtingas
Po vieno didelio projekto buvo užbaigiamasis vakarėlis gamtoje, kadangi po intensyvaus darbo buvau pervargusi, porą savaičių beveik nemiegojusi ir nevalgiusi, mane po poros alaus buteliukų labai užvežė
Bendravome visa naktį
Keisčiausia, kad toks neatsakingas elgesys ir nesamonių darymas man visai nebūdingas, bet va vienas kartas ir lemtingas
QUOTE(daržovytė @ 2006 11 22, 09:26)
neatidziai skaitei....kitas...
Mes susipazinom per interneta
susirashinnejom ilgai ir vaziavau susitikt pas ji i Maroka...
QUOTE(bembyze @ 2006 11 23, 03:53)
Mes susipazinom per interneta
susirashinnejom ilgai ir vaziavau susitikt pas ji i Maroka... 
nebijojai?