As su savo vaikiu susipazinau laabai senai:) Tada man buvo 14 metu, kai tupejau pas teta kaime vasara ir labai nuobodziavau. Radau laikrasti, o ten-norinciu susirasineti adresai. Uzsirasiau as jo adresa ir igrudau i tase. Grizau namo, atsvenciau savo 15aji gimtadieni, ta popieriuka i stalciu ir pamirsau. Spalio menesi kazkaip atradau ta rasciuka ir sugalvojau, kad reik parasyt. Na ir parasiau vaikiskai ir juokingai:mano vardas toks i toks, man tiek metu, megstu ta ir ta

Netikejau, kad atrasys (vaikinai retai atrasinedavo) Ir stai, po keiu savaiciu gavau atsakyma! Taip ir rasinejomes, pirmasyk ziema parase sms 'ich liebe dich' , o as tuo metu kita simpatija turejau ir jaitas nlb patiko, taip gavos, kad nieko neisejo tarp musu, liko tik susirasinejimo draugas. O dieve kaip laiskais svaigom... Man 15, jam 17. Meile liejos per krastus

Svajojom kaip susitiksim. Kai susilauze pavasari koja, rasiau laiskus kasdien (ne internetinius, o tikrus), nznu net apie ka rasiau tiek. O vasara ismeldziau su piktumais mamos, kad leistu savaitei su puske i Palanga (man dar nebuvo 16os!! kokia paauglyste

vargse mama) ir ten susitikom MUDU. Jis su broliu-atseit mano puskei. O man ir ledus pirko, ir ranka prase duot palaikyt, o man kazkaip keista, nenorejau as visai taip rimtai, tai net nepamenu, bet kazkaip saltai as su juo elgiaus, vyruciui atsisveikinant nei pa nedaviau. Suprato.. Atgal vaziuodamas autobusu atsiunte sms, akd as jo svajoniu mergina, bet matyt yra per prastas man. Zliumbiau, bet jo nenorejau. Paskui labai sunkiai, bet ir vel pradejom bendraut laiskais-1 ar du laiskai per pusmeti, tik tokiais tempais. Turejo jis merginu, turejau as vaikinu (o mes buvom brolis ir sese). Kol viena diena parase man jau e-mail, kad ko gero bus tetis. Nuo kedes vos nenukritau. Paskambinau, morala isdesciau, sake augins (buvo ko gero 19 jam), tik nesmagu, kad merguzele siaip kakzokia pasitaike, ne kokia mylimoji, sake, kad man padovanos 100 geliu, jei ta pana bus tik prisimelavus. Taip ir isaiskejo, panelei demesio reikejo, o as geliu tebelaukiu iki siol

Pradejom siek tiek daugiau bendraut, bet ramiai, be audringu meiliu. Kol paskutine pavasio diena (as buvau jau 12 oke, 17 metu) jis atsiunte sms: uz poros h busiu kaune, prie 9o forto, mama gris is Ispanijos tad turesiu pasiimt. Ciupau nuotrauku, cd kazkoki ir islekiau susitikt. Pamenu sedziu pievose, laukiu, rasiau sms :ieskok mergaites su raudonu megztuku ir plikom kojom (nuo Palangos laiku jum buvom nesimate!) ir surado jis mane, stipriai apkabino. Jokiu nuoskaudu nesijaute, vaiksciojom laimingi, kaip tikri senai nesimate draugai. Pradejo temt, ilindom i masina. Ten ir jo brolis buvo. Pliurpem apie viska, ka veikiam, kuo uzsiimam ir tt. Viena minute nutilom, as buvau ant jo keliu galva padejus, sako uzsimerk. Uzsimerkiau ir gavau mazyti bucki. Turbut nuo tada

mano sirdy atsigavo. Nieko apie tai nesnekejom, bet abu supratom. Parveze mane namo, po gero menesio atvaziavo pas mane keliom dienom pabut (buvau viena, namiskiai kaime). Prigrasinau, kad nagu nekistu prie manes, nes as nepilnamete, juk zinojau, kad pro i ne viena mergele jau praejus, man TO nereikejo. Ir jis neliete manes, nors niekas nebutu sukliude.. Buciavo, gloste veida naktim, uoste plaukus. Zinojau, kad mergina turi, bet negalejau atsilaikyt, man JO reikejo. Isvaziavo, po menesio su seima isleke i Anglija. Oi kiek asaru liejau, kad nepasiliko Vilniuj studijuot. Zliumbiau kiek, net mama mate uztinusi veida. Kokius laiskus rasiau... Rugseji suzinojau, kad jis ishsiskyre su pana, nes jis UK, ji LT, tarp ju meiles ner. Rugsejo 16 gavau sms, kad jam reikia merginos, reikia meiles ir nori, kad as buciau ta meile. Zinoma parasiau taip. Pati jau mokiaus KTU, taip ir kankinaus visus metus. Kol nesugalvojau, kad reik ir man i UK vaziuot-studijuot:) Kazkaip 'netycia' pasiule man universitetus, kurie netoli jo. As netikejau, kad gausiu finansavima. Gruodi pries sventes grizo jis. Tada tik susipazino su mano mama. Mamai patiko:) As svaigau, tai buvo laimingiausios pora dienu. Kai atsisveikinau stotyje, negalejau sulaikyt asaru matydama ji uz lango autobuso, kuris ji ir vel isves. Apsisukau ir nuejau. Raudojau visa kelia, o namuose dar neisnykes jo kvapas. Uosciau pagalves, kaldras, viska... Na ka, gyvenau toliau. Prieme i uni, gavau finansavima. Viskas, bereik nusprest i kuri uni renkuos galutinai. Taigi pavasari jis grizo ir ishsiveze mane savaitei i UK, aprodyt viska. Vaziavom masina, sake tiek pliurpiau, kad dar nebuvo tokios pliurpos sutikes:)

Nakti stabtelejom Vokietijoj, apkabino mane, laike tvirtai. Ir taip ilgai laukta tema, kuria visad atideliojau: as sianakt noriu taves visos, buk tik mano, nieko daugiau. Ir buvau

. Butu labai romantiska, tik kad nieko mandro neisejo

Atvykom i ta UK, dienos naktys buvo musu. Kai grizau, skraidziau padangem, norejau kuo greiciau sulaukt vasaros, birzelio 23 turejau ishskrist i nauja gyvenima. Po savaites grizimo labai keistai ishsiaiskinau (nesakysiu kaip), kad bunant UK, pora menesiu jis ir cia turejo drauge.. angle. Ui kiek zliumbiau... rasiau jam: ar as tau visada buvau vienintele per paskutinius metus? sakiau, jei sakys ne-viskas baigta, nes melagis. nesake. Prisipazino... Sake nieko rimto nebuvo, ji vyresne, norejo rimtu santykiu, jis ne. Zaisdavo tenisa, nieko mandriau. O as toli buvau.. Atleidau. Pirma ir paskutini karta. Vienintelis mano jam duotas sansas. Vasara atvykau ir nuo tada jau 1.5 metu gyvenam kartu. Musu dienos, musu naktys, vienas be kito negalim. Ir pasipykstam, ir pasimusam, bet mylim vienas kita, todel viska nugalim. Esam laimingi, tikimes pabaigos:ilgai ir laimingai gyveno. Abu mokomes tam paciam uni, dirbam, tvarkom namus, gaminam maista. Anksti suaugom (man 20, jam 22). Mano mama dar ir dabar sako: ot vaikis, pirmasyk atvaziavo ir pasake-labas, cia as. Antra syki atvaziavo ir pasake-labas, as ishsivezu Ja savaitei. Trecia syki atvaziavo ir pasake - Ji mano

Tokia musu meiles istorija. Ilga, paini, kartais net skaudi. Jam buvo sunku manim ir vel patiket,kad sikart nenusibos. Pats nesuprato, kaip mes apsigyvenom kartu (nors su angle nenorejo rimtai ne kiek prasidet), kaip sitaip giliai iklimpom i jausmus. Mano meile, kuri atsirado gyvenime kai man buvo vos 14a.