Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(Liucija 74 @ 2007 02 01, 20:31)
imk ana uzu klyno

Kuri? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantteraa @ 2007 02 01, 21:06)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia ji bile ka rase, svarbu tik buvo 100 zinuciu surinkt. biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų su vyru susipažinimo istorija tokia. Aš bendrabutyje gyvenau su jo grupioke. Vieną vakarą eidamas į kiną su pana paliko pas mus kambary pasaugoti kuprinę porai valandų.Saugojom dvi dienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai atėjo, pareikalavom šampano, jis kitą dieną atsinešė zefyrų, padarėm arbatos, kambariokė jau buvo susiruošus išeit kažkur jai reikėjo, o mudu likom tų zefyrų kirsti..Dabar kartu jau 5 metai wub.gif wub.gif
Dabar juokiuosi: jei tau skirtas, tai ir pats pas tave ateis- nė ieškoti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga*: 02 vasario 2007 - 09:09
As ir nelabai rimtai ziuredavau i tas internetines pazintis..nors pati labai daug susipazinau per interneta..ten radau ir labai geru draugu..beja ir rimtesniu draugu..bet vis kazkaip nesekmingai baigdavosi tos draugystes..
O vat pries metus laiko..kaip tik buvau issiskyrusi su vienu vyruku, ir uzsiregistravau pazinciu portale..ir parasiau 5 labiausiai patikusiems vyrukams..na ka..su vienu is ju..susirasinejom,paskui pasiuliau susitikti..tai jau metukai kaip kartu..daug ko teko isgyventi kad ir per toki trumpa laika, bet esam vis dar drauge wub.gif ir jau kartu gyvenam thumbup.gif .
Atsakyti
Na, as su savo dabartine meile susipazinom Varniuose, "bliuzo naktyse". Smagiai pabendravom, pasikeitem kontaktais. tik po to nesimatem- tik susirsydavom meilais, kas koki pusmeti jis man paskambindavo. Na papliurdavom ir tiek. Ir taip 2 metus...
Bet va perejau i nauja darba-isitaisiau skyp'a blink.gif blink.gif ...
Va ir pradejom kasdien su juo pliurpt, atsirado lengvas flirtas, abu guodemes savo antrosiomis pusemis... dirol.gif
Na ir taip kasdien puse metu... blink.gif va vis nedrisom susitikt-tiek visko prisikalbeje, issikalbeje buvom... blush2.gif
bet vistik susitikom...ir prasidejo... wub.gif
Papildyta:
o dar tarp kitko- mano ex vaikinui visas savo ilgalaikes meiles (na ir as viena is ju buvau smile.gif ) pavyksta rasti... BIXuose. Chmmm...
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 02 01, 21:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Cia ji bile ka rase, svarbu tik buvo 100 zinuciu surinkt. biggrin.gif

Xi Xi Xi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantteraa @ 2007 01 31, 22:10)
Sveiki! smile.gif
Neseniai issiskyriau su savo x vaikinu. Niekad nesesdavau prie pc, tai manau gal laikas butu uzsukti ir pasiziureti kas gi cia gero tame internete... smile.gif Drauge pasiule man uzeti pazaisti bilijarda internete, sutikau... Atejau ten ir pamaciau, kad pilna vaiku smile.gif taciau...... pameginau pazaisti su vienu vaikinu pareiskusiu man isuki smile.gif, mes pabendravom, nuo tos dienos as ten uzsukdavau vis dazniau ir dazniau, nes noredavisi vis pamatut ji smile.gif po keliu dienu bendravimo mes supratome, kad nebegalime vienas be kito smile.gif na ir prasidejo tada visai rimti pokalbiai, jis is vilniaus as is klaipedos, bet radom kelia vienas pas kita susitikti realiam gyvenime.... Dabar esam du isimylejeliai, nors niekada netikejau meile internetu, bet niekada nesakyk niekada smile.gif

A zaidei (jippii) pool 21+? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija* @ 2007 02 02, 14:58)
A zaidei (jippii) pool 21+? blush2.gif  ax.gif

Uj, zaidziau ir ten ir ten lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes tai susipazinom per interneta ax.gif geras ane? siaip tokiu pazinties budu nepropogavau ir man jie niekad nepatiko, bet taip ir uzkibau, siaip geda kam pasakyt doh.gif kazkaip nezimtai atrodo tongue.gif bet va kartu esam jau beveik 4 m., lygtais viskas ir rimta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun23 @ 2007 02 23, 04:29)
Mes tai susipazinom per interneta  ax.gif  geras ane? siaip tokiu pazinties budu nepropogavau ir man jie niekad nepatiko, bet taip ir uzkibau, siaip geda kam pasakyt  doh.gif  kazkaip nezimtai atrodo  tongue.gif  bet va kartu esam jau beveik 4 m., lygtais viskas ir rimta  4u.gif

Va, man tai irgi. Kadangi susipažinom per internetą (kur nei vienas kažkokių pažinčių TIKRAI neieškojom), tai net gėda kam nors pasakyt, kad mūsų pažintis būtent ir prasidėjo kompu ax.gif ir dbr dar juokiamės prisiminę, kad susipažinom būtent internetu. Nes ten tikrai man viskas atrodydavo nerimta ir laikina. O va, pasirodo kartais ir nutinka kažkas rimčiau mirksiukas.gif

Bet va to vaizdo, kai aš jį pirmą kartą pamačiau realiai, tai gyvenime nepamiršiu. Taip įstrigo į atmintį, kad jei sugebėčiau gerai piešti, turbūt idealiai tą momentą pavaizduočiau smile.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad visos, kurios susipazino internetu, tai "netycia, tikrai tokiu pazinciu neieskojo" ax.gif Bet netycia gavosi, nu ir ka tu padarysi ax.gif
Manau kad truputuka vis tiek tycia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga* @ 2007 02 02, 10:09)
Mūsų su vyru susipažinimo istorija tokia. Aš  bendrabutyje gyvenau su jo grupioke. Vieną vakarą eidamas į kiną su pana paliko pas mus kambary pasaugoti kuprinę porai valandų.Saugojom dvi dienas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kai atėjo, pareikalavom šampano, jis kitą dieną atsinešė zefyrų, padarėm arbatos, kambariokė jau buvo susiruošus išeit kažkur jai reikėjo, o mudu likom tų zefyrų kirsti..Dabar kartu jau 5 metai  wub.gif  wub.gif
Dabar juokiuosi: jei tau skirtas, tai ir pats pas tave ateis- nė ieškoti nereikia biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir aš taip manau, bet kad pas mane niekas neateina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 24 vasario 2007 - 10:45